Smulpaapje
vega(n)recepten
De laatste vega(n)recepten
26 oktober 2020
Linzen zijn zo verdraaid veelzijdig dat ik ze altijd in huis heb. Nu leverde het een verrassende soep met linzen en knolselderij op. In een half uurtje op tafel!
16 oktober 2020
Deze verrassende vegetarische spaghetti met champignons en tahin komt uit het prachtige boek Bazaar van Sabrina Ghayour
13 oktober 2020
Als je gevarieerder en lekkerder groente wil eten is Greenfeast een fantastisch boek. Wij aten de venkel met doperwten en feta als lunch.
6 oktober 2020
Koreaanse kimchi fried rice is gebakken rijst met kimchi en lekkere smaakmakers. Het ideale wokrecept om restjes rijst mee op te maken.
26 september 2020
Een fluweelzachte spinaziesoep, die door de toevoeging van broccoli helemaal een stoot groente per lepel oplevert. Een super groentesoeprecept!
21 september 2020
Miso is een van mijn nieuwe favorieten ingrediënten. Het geeft alles net dat beetje extra. Zoals deze verrassende soep met miso en bloemkool.
14 september 2020
In Borreltijd staat een onion bhaji. Een Indiase uienbeignet, die ik graag eet als we in Engeland zijn. Ik toverde 'm om tot heerlijk borrelhapje.
13 september 2020
In deze groentesoep zitten héél veel groene groente. Meer dan 750 gram groente gaat er in deze heerlijke groene soep met broccoli en erwtjes.
29 augustus 2020
Een eenvoudig recept voor een vegetarische pasta. Met courgette, paprika en romige ricotta. In een mum van tijd op tafel!
22 augustus 2020
Deze Flammkuchen is eigenlijk een vermomde Caprese. Een knapperige Flammkuchen, belegd met verse pesto, tomaat en romige burrata. Zó lekker!
27 juli 2020
Pasta met broccoli is zo’n klassieke combinatie. Als je daar dan nog eens citroenroomsaus bij maakt kan je vegetarische pasta helemaal niet meer stuk.
20 juli 2020
Bloemkoolrecepten kun je niet genoeg hebben. Zeker niet als je ziet wat een verrassende gerechten je ermee kunt maken. Dit zijn mijn 5 favorieten.
20 juli 2020
Bloemkool kun je op heel veel manieren eten, maar heb je er al eens burgers van gemaakt?! In dit vega recept laat ik je zien hoe je dat doet.
13 juli 2020
Deze vegetarische hartige taart met tomaat en mozzarella is ideaal als je in nog geen half uur lekker en gezond wilt eten.
10 juli 2020
Met deze verse artisjokken met mosterddip waan je je heel even op vakantie. Ga je mee op culinaire reis?!
7 juli 2020
Tabouleh is een salade op basis van bulgur en daar kun je verschillende varianten mee maken. Dit keer maakte ik ‘m met vier soorten groente.
3 juli 2020
Deze geurige vegetarische curry met aubergine, courgette en tomaat staat in minder dan een half uur op tafel.