Recepten om lekker thuis
te maken en te eten


De laatste berichten over eten
29 juni 2020
stoomoven tips
 
Tips om te koken met een stoomoven

Hoe haal je zoveel mogelijk uit het gebruik van je stoomoven? Wat kun je eigenlijk koken in een stoomoven? Ik geef je mijn tips om te koken met een stoomoven én een lekker recept.
18 juni 2020
 
Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam

Op 1 juli openen de deuren van Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam. Een chocoladebar waar alles draait om chocolade!
22 mei 2020
sushi bowl zalm en avocado
 
sushi bowl met zalm en avocado

Romige sushirijst met gemarineerde zalm en avocado zitten in deze hele makkelijke sushibowl, die je in minder dan een half uur gewoon zelf maakt!
29 april 2020
 
Falafel uit Made by Koffietijd

Er is niks lekkerder dan zelfgemaakte falafel, zeker niet als je dit (iets aangepaste) recept uit Made by Koffietijd aanhoudt.
28 april 2020
 
Vietnamese stoofschotel uit An An

Een geurige Vietnamese stoofschotel met five spice en citroengras uit het heerlijke kookboek An An van Mai Nguyen.
22 april 2020
 
Gestoomde couscous met gegrilde ras el hanout kip

Een eenvoudige, maar oh zo lekkere couscousmaaltijd. En geloof me, hierna wil je nooit meer anders dan gestoomde couscous.
21 april 2020
Ranch dressing
 
Ranch dressing (home made)

Of je 'm nu gebruikt als dressing voor salades of als dip, deze home made ranch dressing is de allerlekkerste!
17 april 2020
wat wel niet in koelkast
 
Welke sauzen bewaar je in de koelkast?

Naar aanleiding van mijn #deeljekoelkastdeur challenge op Instagram kreeg ik de vraag. Welke sauzen bewaar je nou in je koelkast en welke niet. Ik ging op onderzoek uit…
10 april 2020
Freshly Fish visbox review
 
Review van de Freshly Fish visbox

Verse vis thuisbezorgd krijgen? Dat kan met de visbox van Freshly Fish. Ik probeerde'm voor je uit.
10 april 2020
Support your locals
 
Support your locals – Leiden

We zitten vól in de Coronacrisis, maar gelukkig komen er meer en meer initiatieven om lokale ondernemers te steunen.
25 februari 2020
 
Wat nooit meer van de menukaart af mag bij Edel by Dennis

Dit is wat je moét (ja moet!) eten bij Edel by Dennis
17 februari 2020
weekzondervlees 2020.png
 
Week zonder vlees 2020

Week zonder vlees start dit jaar op 9 maart 2020
14 januari 2020
 
Food trends, gespot op de horecava 2020

De foodtrends die me opvielen tijdens de Horecava 2020
14 januari 2020
 
4x ontbijten met havermout

4 variatietips voor ontbijten met havermout

11 januari 2020
 
Mijn 3 favoriete food podcasts

Mijn 3 favoriete food podcasts  en nog veel meer tips!

9 januari 2020
 
Foodtrends 2020

TheFork en adviesbureau NellyRodi onthullen de foodtrends voor 2020

7 december 2019
 
Baileys Chocolate Reindeer

Het lekkerste kerstdessert maak je met Baileys 

20 november 2019
 
Crisp verzorgt culinair kerstmenu met chef Michiel van der Eerde.

Bestel je culinaire kerstmenu via online supermarkt Crisp

17 november 2019
 
Thuis koken als een sterrenchef, met Cook like a Chef

Kook met Cook like a Chef thuis als een sterrenchef

4 november 2019
 
Rotterdamse sojasaus Tomasu verovert de wereld

Tijd en smaak zijn de basis voor de lekkerste sojasaus éver

1 november 2019
 
Lunchen met sushi

Betaalbaar en gevarieerd lunchen met sushi van Sushi Daily

26 september 2019
 
Poké bowl

De lekkerste poké bowls maak je zelf

26 juli 2019
 
Luie gazpacho

Het makkelijkste recept voor gazpacho ever

7 januari 2019
 
Budda bowl

Maak thuis je eigen, kleurrijke budda bowl

23 november 2018
 
Kook thuis de sterren van de hemel met kerst

Met Cook like a chef kook je thuis alsof je in een sterrenrestaurant bent met kerst.

28 augustus 2018
 
Zelf bacon maken

Zelf bacon maken is echt super easy! Weten hoe? Lees gauw verder!

9 augustus 2018
 
Lakrids dropijs

Hét recept voor het lekkerste Lakrids dropijs

17 juli 2018
 
Hartig taartje met Gruyere & tomaatjes

Heerlijk en makkelijk hartig taartje met Gruyere en tomaatjes

12 juli 2018
 
Bloody Gazpacho

Zo tover je de "gewone" gazpacho om in een bloody gazpacho

1 juli 2018
 
Lakrids by Johan Bülow

Het verhaal achter het Deense Lakrids by Johan Bülow