Food stories
De laatste berichten over eten
10 februari 2024
De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
5 mei 2023
Tijd en smaak zijn de basis voor de lekkerste sojasaus éver, Tomasu uit Rotterdam. En het is niet zo gek dat deze de wereld verovert.
11 september 2021
Hoe draag jij tijdens het doen van je boodschappen bij aan een betere leefwereld voor dier, natuur en klimaat? Heel eenvoudig! Kijk maar.
25 januari 2021
Dat ga ik je vandaag graag uitleggen. Ook waarom het belangrijk is te kiezen voor duurzame vis. En hoe je weet dat je dat ook écht koopt!
19 januari 2021
Dit jaar gaan we groenteles geven. Wat is seizoensgroente? En wanneer is welke groente in het seizoen? We starten met wintergroente.
5 januari 2021
Ik geef je mijn top 10 budgettips om ook met een beperkt budget toch lekker en vers te eten. Want goed eten hoeft niet altijd veel geld te kosten
4 januari 2021
Met een goede basisvoorraad heb je áltijd iets in huis om te koken. Ik geef je tips wat je allemaal voor een lekkers uit die voorraadkast kunt maken
9 december 2020
Met een Qalkoen op tafel met kerst geniet je niet alleen van een heerlijk diner, je steunt er tegelijkertijd ook het goede doel mee. Ik leg het je uit!
2 december 2020
Als er íets is dat ik altijd in huis heb zijn dan zijn dat wel tomaten in blik. De lekkerste Italiaanse tomaten van Mutti zijn de basis voor vele lekkere recepten.
13 oktober 2020
We zitten (nog steeds) vól in de Coronacrisis, maar gelukkig komen er meer en meer initiatieven om lokale ondernemers te steunen. Mijn lijstje met Leidse afhaal-/bezorgopties.
29 september 2020
Ieder jaar zie je de nieuwste foodtrends verzameld op de Culiperslunch. Dit jaar een grote hoofdrol voor nieuwe vegan producten, maar er viel meer op.
29 juni 2020
Hoe haal je zoveel mogelijk uit het gebruik van je stoomoven? Wat kun je eigenlijk koken in een stoomoven? Ik geef je mijn tips om te koken met een stoomoven én een lekker recept.
18 juni 2020
Op 1 juli openen de deuren van Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam. Een chocoladebar waar alles draait om chocolade!
17 april 2020
Naar aanleiding van mijn #deeljekoelkastdeur challenge op Instagram kreeg ik de vraag. Welke sauzen bewaar je nou in je koelkast en welke niet. Ik ging op onderzoek uit…
10 april 2020
Verse vis thuisbezorgd krijgen? Dat kan met de visbox van Freshly Fish. Ik probeerde'm voor je uit.
25 februari 2020
Dit is wat je moét (ja moet!) eten bij Edel by Dennis
14 januari 2020
De foodtrends die me opvielen tijdens de Horecava 2020
20 november 2019
Bestel je culinaire kerstmenu via online supermarkt Crisp
17 juli 2018
Heerlijk en makkelijk hartig taartje met Gruyere en tomaatjes