Eten & drinken;
inspiratie voor uit en thuis
Alles van eten & drinken
16 maart 2023
Ik neem je mee naar de Filipijnen. Het land waar Don Papa rum vandaan komt. Ga je mee op reis?!
4 maart 2023
Als je in Rotterdam uit eten wil ga je meestal het centrum in. Vanaf nu ga je linea recta naar Bistrot bar Frère in Rotterdam. Daar ga je blij van worden!
9 december 2022
Een verrassende winterse cocktail met stoofpeertjes siroop. Denk Glühwein meets Margarita. De ultieme wintercocktail!
21 oktober 2022
Ook de winter is een mooie tijd om een cocktail te maken, zoals deze cocktail die perfect is voor de feestdagen.
24 augustus 2022
Als je in Voorburg gaat eten bij Central Park zorg dan dat je niet hoeft te rijden, want de wijn-/spijscombinaties zijn fenomenaal!
1 augustus 2022
Als je zoekt naar een verrassend recept voor ijsthee kan ik je deze ijsthee met basilicum van harte aanbevelen. Weer eens wat anders dan muntthee
28 juli 2022
Move over ijskoffie, want de espresso tonic is terug van weg geweest. En dit is hoe je zo'n lekkere espresso tonic maakt.
17 juni 2022
De lekkerste espresso martini, ook wel esma genoemd, maak je met maar een paar ingrediënten. Mijn favoriete cocktail!
6 juni 2022
Baro is het nieuwste concept van Daalder Culinair, de restaurantgroep achter Daalder* en Daalder Atelier. Een openluchtrestaurant met stijl!
27 mei 2022
De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
23 mei 2022
Whisky, je houdt er van of niet. The Balvenie introduceert deze maand haar 16 jaar oude whisky, gerijpt op French oak. En die ís toch goddelijk!
31 maart 2022
Een kijkje in het duurzame brouwhuis van Gulpener betekent achterom kijken. Maar vooral vooruit, naar een groene toekomst.
29 december 2021
Wat is het toch een voorrecht om zoveel uit eten te mogen als wij deden afgelopen jaar. Alle restaurants mogen meteen op je ‘daar wil ik eten lijstje’.
27 december 2021
Januari is een prima maand om even geen alcohol te drinken. Daarom wordt dit ook wel dry january genoemd. Dus heb ik 7 tips voor alcoholvrije drankjes.
24 december 2021
De prosecco van Bottega is niet alleen fantastisch lekker om zo te drinken. Je maakt er ook 3 te gekke winterse cocktails mee. Kijk maar!
20 december 2021
Oudjaarsavond is de avond dat de meeste mensen wel een glaasje bubbels inschenken. Maar welke kies je? Ik zet mijn favorieten op een rijtje.
19 december 2021
Door heel Nederland wordt geschakeld nu restaurants met de Kerst niet open zijn. Ik zet alvast een aantal thuis kerstmenu opties voor je op een rijtje.
18 november 2021
De feestdagen zijn bij uitstek een moment om weer eens iets lekkers in te schenken. Ik zette de lekkerste drankjes voor je op een rijtje.
11 november 2021
Ape-trots hoor, want in de Linda Loves van deze maand is een plekje waar je Holy Unicorn Gin vindt. MIJN gin. In de Linda.
5 november 2021
Een cocktail maken met mijn eigen Holy Unicorn gin ? Ja hoor, doen we gewoon. Drie ingrediënten, ijs, stirred not shaken. Mooi glas. Cheers!
8 oktober 2021
Een speciale editie van Susan Pakt Uit, met uitsluitend tips voor nieuwe en toffe drankjes. Met en zonder alcohol. Wat wordt jouw nieuwe favoriet?
30 september 2021
The Fork lanceert de MICHELIN Specials. Waarmee uit eten gaan op MICHELIN niveau voor meer mensen mogelijk wordt.
12 september 2021
Als sterrenrestaurant Daalder van een klassieke setting in de Jordaan verhuist naar West is het altijd de vraag hoe dat uitpakt. Spoileralert; behoorlijk goed.
11 september 2021
Hoe draag jij tijdens het doen van je boodschappen bij aan een betere leefwereld voor dier, natuur en klimaat? Heel eenvoudig! Kijk maar.
7 september 2021
Het verhaal achter Holy Unicorn gin is een bijzonder en heel persoonlijk verhaal. Dit is hoe Holy Unicorn gin geworden is zoals ‘ie nu is.
7 september 2021
Pumpkin spice kruiden zijn typisch Amerikaans. Maar wat zijn nou de lekkerste recepten met pumpkin spice. Dit is wat mij betreft de 8 lekkerste.
8 augustus 2021
Als je uit eten wil op Texel weet je dat het Kook Atelier een begrip is. Na de verhuizing naar Op Oost is het een waar culinair avontuur geworden.
18 juli 2021
Zout gebruiken we allemaal, dagelijks wellicht zelfs. Hoe wordt het gewonnen en welke soorten zijn er? Ik zocht het in de Camargue in Frankrijk voor je uit.
27 juni 2021
Al vanaf dag 1 ben ik Crisp fan. De online verssupermarkt die thuis bezorgt. Ook tijdens de vakantie zijn zij écht een uitkomst.
25 juni 2021
The roaring 20's zijn terug en foodies die van een feestje houden vieren de start van de moderne jaren ’20 met een avond Roaring Dinners in Amsterdam!