Boeken van Susan Aretz

Werelwijd Borreltijd

Susan Aretz neemt je mee op culinair borrelavontuur. Want er is wereldwijd nog zo veel te ontdekken dat ook geweldig lekker op een borrelplank is. Ga mee op een reis rond de wereld met bijzondere maar vooral heerlijke nieuwe bites & drinks.
Met Wereldwijd Borreltijd wordt duidelijk dat als het op next level borrelen aankomt er maar één iemand is die dé recepten heeft voor een verrassende borrelplank! Leg de borrelplank dus maar alvast klaar, want vanaf nu is het overal en altijd borreltijd!
Bestellen
Borreltijd

In september 2019 verscheen bij Nieuw Amsterdam het derde boek van Susan, ‘Borreltijd. Een boek voor iedereen die van borrelen houdt maar wel eens wat anders wil serveren dan een toastje brie en een blokje kaas.
In Borreltijd vind je meer dan 70 recepten voor next level bites & drinks, met bonusrecepten van Yvette van Boven, Janny van der Heijden, Mathijs Vrieze, Hidde de Brabander en Alex Haupt..Bestellen
Wat lunchen we vandaag?

In 2017 verscheen bij Nieuw Amsterdam ‘Wat lunchen we vandaag?’, het tweede boek van Susan. Met dit boek geeft zij ouders inspiratie voor meer variatie in de lunchtrommel van hun kind(eren).
Susan laat zien hoe makkelijk en efficiënt dit kan, zonder dat het heel veel tijd kost en geeft ook nu weer praktische en toepasbare tips, trics & makkelijke en maakbare recepten.
Wat eten we vandaag?

In 2015 schreef Susan haar eerste boek ‘Wat eten we vandaag?’ Met daarin ruim 100 recepten en praktische tips. Bedoeld voor ouders met kinderen die wel vers willen koken, maar onvoldoende inspiratie hebben voor een week lang gevarieerd en lekker eten met het hele gezin.
In het boek (2e druk in 2016) staan 16 weekmenu’s inclusief bijbehorende boodschappenlijstjes.