Portfolio

Ik geloof in persoonlijk contact. In connectie. Dus neem vooral contact met me op. Als je vragen hebt, als je een tof voorstel hebt of wilt samenwerken.
Video content
Susan is, naast receptontwikkeling en content in opdracht, ook zeer goed inzetbaar om content te maken middels video. Dat kan met en zonder script en gebeurt veelal snel en in slechts een aantal takes. Indien nodig kan Susan ook zorgen voor iemand die filmt & monteert.
Eerdere opdrachtgevers waren:
  • NEFF, diverse kookvideo's.
  • VT Wonen, video i.s.m NEFF
  • Rueda wijnen, voor een kook-/wijnvideo.
  • NEFF, voor een Valentijnsontbijtvideo
  • Koffietijd, live koken in de uitzending
  • RTL 5uur Live, een week lang alle culi video’s
  • Albert Heijn, gezond snoepen tijdens de Avondvierdaagse
Hieronder een aantal (clickable) voorbeelden van gepubliceerde video’s

Receptontwikkeling & foodfotografie

Op Smulpaapje verschijnen wekelijks nieuwe recepten van de hand van Susan. Maar dit doet ze ook in opdracht en voor diverse opdrachtgevers. De afgelopen jaren was Susan daarnaast brand ambassador voor onder meer NEFF, Zespri, Aardappels.nl, de campagne Verspillingsvrij en het Nederlands Visbureau.
Samenwerking met Susan vindt bij voorkeur plaats voor lange(re) termijn en met merken die aansluiten bij de filosofie van Smulpaapje en haar bezoekers. Receptuur van Susan kenmerkt zich doordat de recepten maakbaar zijn, met ingrediënten die overal te koop zijn en met smaken die voor groot en klein aantrekkelijk zijn.
Foodfotografie
Als je Susan inhuurt voor receptontwikkeling, dan is het tevens mogelijk dat zij voor bijpassende fotografie zorgt.
Portfolio receptontwikkeling & foodfotografie voor onder meer:
Rueda wijnen
Aardappels.nl
Nederlands Visbureau
Vigef
Texels Bier

Bord Bia
Cool Bear
COOP
Zespr
Rude Health

Content in opdracht

Susan maakt, naast receptuur, ook content in opdracht. Of dat nu interviews zijn met bekende chefs of uitgebreide artikelen, bijvoorbeeld over kinderen en eten. De inhoud is altijd toegespitst op het medium dat haar inhuurt.
Voorbeelden van haar werk zijn o.a. een vijf pagina groot artikel over eten met kinderen op vakantie voor Smulweb magazine, inclusief recepten en fotografie.
Susan verzorgde voor de Vrouw Agenda alle recepten en fotografie en schreef daarnaast twee jaar lang wekelijks voor Vrouw, zowel online als in het Magazine.
Ook werden haar interviews met Nigel Slater en Masterchef winnaar Bart van Berkel op Telegraaf.nl geplaatst.