Portfolio

Ik geloof in persoonlijk contact. In connectie. Dus neem vooral contact met me op. Als je vragen hebt, als je een tof voorstel hebt of op een andere manier wilt samenwerken. Dat kan namelijk op verschillende manieren. Kijk maar hieronder!
Video content
Naast receptontwikkeling en content in opdracht ben ik ook zeer goed inzetbaar om video's te maken. Dat kan met en zonder script en gebeurt veelal snel en in slechts een aantal takes. Indien nodig kan ik zelf ook zorgen voor iemand die filmt & monteert.
Eerdere opdrachtgevers waren:
  • NEFF, diverse kookvideo's.
  • The Tasting Games, presentatie online.
  • RTL Boulevard, item over koken met kinderen tijdens Corona.
  • VT Wonen, video i.s.m NEFF
  • Wat eten we (Net 5) - kookvideo
  • Rueda wijnen, voor een kook-/wijnvideo.
  • Koffietijd, live koken in de uitzending
  • RTL 5uur Live, een week lang alle culi video’s
  • Albert Heijn, gezond snoepen tijdens de Avondvierdaagse
Hieronder een aantal (clickable) voorbeelden van gepubliceerde video’s

Content creatie & receptuur ontwikkeling

Op deze site verschijnen wekelijks nieuwe recepten die ik zelf ontwikkel. Dit doet ik ook in opdracht en voor diverse opdrachtgevers. De afgelopen jaren was ik daarnaast brand ambassador voor onder meer NEFF, Zespri, Aardappels.nl, de campagne Verspillingsvrij en het Nederlands Visbureau.
Samenwerking vindt bij voorkeur plaats voor lange(re) termijn en met merken die aansluiten bij mijn filosofie en de bezoekers van deze site. Receptuur kenmerkt zich doordat de recepten maakbaar zijn, met ingrediënten die overal te koop zijn en met smaken die voor groot en klein aantrekkelijk zijn. Als je mij inhuurt voor receptontwikkeling, dan is het tevens mogelijk dat ik voor bijpassende fotografie zorg.
Portfolio (onder meer)

Rueda wijnen
HAK
Texels Bier
Crisp.nl
Aardappels.nl
Nederlands Visbureau

Gordon's gin
La Baleine
COOP
Zespri
Rude Health

Referenties

Wat zeggen opdrachtgevers zelf over het werk van Susan
"Met Susan heb ik (voor het kookmerk NEFF) jarenlang fijn samen gewerkt. Alles is bespreekbaar voor Susan, als het maar bij haar als persoon past. Susan kiest niet voor de commercie, maar voor authenticiteit en échte samenwerking. Ik vond het ontzettend leuk samenwerken en beveel Susan van harte aan voor alles wat met eten en drinken te maken heeft!"
Josje Mosies - Head of Service Marketing at BSH Nederland
"We hebben dit nog nooit gehad, maar wij hadden geen feedback (op het artikel van Susan) !! Heel erg leuk en eerlijk geschreven, krijg spontaan zin in alles.
Laurine Blom - Marketing Project Lead van Crisp.nl
"Als je met Susan werkt, weet je: het zit goed. Haar grote professionaliteit, eerlijkheid, kennis en aanstekelijke enthousiasme doorspekken alles wat ze doet. Zij behoort tot mijn meest geliefde samenwerkingspartners voor klanten, omdat ze zich verdiept, vragen stelt en áltijd kwaliteit levert. Daarnaast is ze een heerlijk mens om mee te sparren; ik vraag haar graag om advies. Werken met haar is telkens weer een nieuw feestje!"
Jacqueline Buijs – founder HappyLife PR