Maak kennis met Susan Aretz

Welkom in mijn leven. Een online foodleven dat zichtbaar werd met het oprichten van Smulpaapje.nl in 2012. Een platform voor ouders met kinderen die houden van goed eten, uit & thuis. Smulpaapje werd een (meer dan) fulltime baan vanaf 2016 en resulteerde in twee gezinskookboeken; Wat eten we vandaag? (2015 – 2e druk) en Wat lunchen we vandaag? (2017).
In 2018 werd daar Carpefckndiem.nl aan toegevoegd. Hier geen focus op kinderen, maar op alles wat het leven mooier, leuker en lekkerder maakt. In het verlengde hiervan verscheen in het najaar van 2019 mijn derde boek Borreltijd (2e druk in minder dan een maand).
Hier - op SusanAretz.nl - komen al die online liefdes van mijn leven samen. Je vindt hier recepten, restauranttips, maar ook mijn passie voor beauty, reizen, boeken en nog veel meer. Kortom, je stapt letterlijk & figuurlijk mijn leven binnen.

Samenwerken met Susan Aretz
Naast mijn werk voor SusanAretz.nl werk ik ook in opdracht. Als receptontwikkelaar, als content-creator, als social media adviseur (mijn baan in een vorig leven, maar nog steeds mijn passie). Meer daarover en de manieren waarop je met mij kunt samenwerken lees je hier. Wil je zien wat ik al aan eerder werk in opdracht heb gedaan? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.
Nieuwsgierig naar mij, naar wat ik doe of heb je een concrete vraag? Neem dan gerust contact met mij op.