Susan interviewt!
Interviews met de leukste kookboekenauteurs, chefs en andere interessante foodies
De laatste verhalen
12 januari 2021
Samen met Maureen Tan van de Indonesische Bijbel duiken we in de Indonesische keuken. Bestaat dé Indonesische keuken eigenlijk wel.
11 oktober 2020
Wil je meer weten over de Peruaanse keuken dan moét je om tafel met de half Peruaanse Katinka. En ze deelt het geheim voor de lekkerste ceviche.
27 september 2020
Door London Loy's boek wilde ik meer weten over de Surinaamse keuken. Dat werd een smakelijk gesprek met meteen al een verrassende conclusie.
19 september 2020
In deze interviewreeks duik ik diverse wereldkeukens in. Als eerste de Vietnamese keuken. Wie beter om daar over te vertellen dan Mai Nguyễn.
3 april 2020
Susan Aretz in gesprek met Nigel Slater over Greenfeast, comfortfood en Japan. Het hele interview vond telefonisch plaats in verband met Covid-19
10 november 2018
Een interview met Alex Haupt, over zijn deelname aan the Final Table op Netflix en de opening van zijn restaurant 101Gowrie
14 mei 2018
In de keuken met... Donal Skehan. Alles wat je wilt weten over deze Ierse kookboekauteur lees je hier.
29 maart 2018
In de keuken met... Janny van der Heijden over keukenblunders, favoriete taartjes en culinaire herinneringen
20 februari 2018
In de keuken met Nadia Zerouali over haar liefde voor stamppot en duurzaam leven
31 januari 2018
Alles over de voorliefde van Bart van Olphen voor duurzame vis en zijn herinneringen aan Johan Cruijff
1 januari 2018
In de keuken met Yvette van Boven, wat een feest! Over eten, afvallen, comfort food en vieze bakjes...
15 december 2017
Joris Bijdendijk vertelt op Smulpaapje over zijn jeugd, eigen kinderen, eten thuis én zijn favoriete gerechten in deze editie van In de keuken met...
15 november 2017
We duiken de keuken in, letterlijk & figuurlijk, met tourchef Bob Rijsbergen, die voor Jochem Myjer kookt tijdens zijn tours.
13 oktober 2017
In de keuken met patissier en 24 Kitchen chef Hidde de Brabander
23 oktober 2016
Ik mocht Nigel Slater interviewen. We hadden het over foodhypes, grootmoeders keuken en natuurlijk Keukendagboek II
22 oktober 2014
Smulpaapje interviewt Nadia Zerouali over Melk en Dadels, het kookboek met 20 Marokkaanse familierecepten en de verhalen erachter.
10 maart 2014
Smulpaapje interviewt Hidde de Brabander, meesterpatissier en presentator van Bake my Day