Het is Borreltijd!


De laatste borrelhapjes
19 maart 2022
vegan arajajes uit TLV Vegan
 
Vegan arajes uit TLV Vegan

Uit TLV Vegan van Jigal Krant komen deze briljante lekkere vegan arajes. Gebakken pita, gevuld met goddelijk gekruid vegan gehakt.
5 maart 2022
rode ui ingemaakt
 
Rode ui ingemaakt

Dit is een basisrecept voor ingemaakte rode ui die je nooit meer kwijt wilt raken. Rode ui inmaken is heel eenvoudig en lekker op bijna alles!
29 december 2021
oesters uit Borreltijd
 
Oesters op 3 manieren

Als ik íets feestelijk vind is dat om oesters samen met een glas champagne op tafel te zetten. Dit zijn 3 manieren om je oesters op smaak te brengen.
21 december 2021
robertvanbeckhoven504px.jpg
 
Brabantse worstenbroodjes van Robèrt van Beckhoven

Dé Brabantse worstenbroodjes van Robèrt van Beckhoven maak je nu in je eigen keuken. Ideaal voor in de lunchtrommel of bij de borrel.
24 november 2021
albondigas uit Wereldwijd Borreltijd
 
Albondigas uit Wereldwijd Borreltijd

Een van mijn favoriete borrelhapjes uit Wereldwijd Borreltijd is zonder twijfel de albondigas. Deze Spaanse gehaktballetjes zijn áltijd een hit!
22 november 2021
Kerstborrelkrans
 
Hartige Kerstborrelkrans

Een hartige kerstborrelkrans, die je tijdens de feestdagen eenvoudig maakt. Een makkelijk borrelhapje met verrassend lekkere vulling.
18 november 2021
eenvoudig kerstborrelhapje
 
Eenvoudig kerstborrelhapje met kaas

Een super eenvoudig kerstborrelhapje die je kunt serveren tijdens de borrel of het kerstdiner op school. In 10 minuten gemaakt.
13 november 2021
vega borrelplank
 
De lekkerste Hollandse vega borrelplank

Ik hoef niet meer uit te leggen dat wij van borrelen houden hé? Regelmatig is die borrelplank vegetarisch. Er ligt zelfs een vega borrelworstje op!
15 oktober 2021
bulgogi nacho's
 
Bulgogi nacho’s

Uit NomNomNom komen deze verrassende loaded nacho's. Een Mexicaans-Koreaanse borrelhap die niet normaal lekker is.
27 juli 2021
zelfgemaakte kruidenboter
 
Zelf kruidenboter maken

Als je zelf de lekkerste kruidenboter wilt maken heb je maar een paar ingrediënten nodig. Je stokbroodje kruidenboter is in 5 minuten gemaakt!
18 juni 2021
borrelboter Borreltijd
 
Borrelboter met sojasaus & tahin

Een bijzonder smaakvolle boter voor bij de borrel. Deze borrelboter met sojasaus en tahin uit Borreltijd is je nieuwe favoriete borrelhapje!
18 mei 2021
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 april 2021
salade met makreel
 
Makreelsalade met appel

Makreelsalade is niet alleen heerlijk op een boterham of cracker. Het is ook een heerlijk makreelrecept voor de borrel. Super veelzijdig!
27 maart 2021
vega bitterballen
 
Groen(t)e bitterballen met erwtjes & geitenkaas

Zelf bitterballen maken doe je heel eenvoudig met dit makkelijke bitterballenrecept. En dat is me toch een partijtje lekker!
26 december 2020
Susan Aretz bubbels
 
Oud & nieuw – 10 x borrelhapjes

Een selectie van de 10 lekkerste borrelhapjes voor Oud & Nieuw. Want laten we vooral heel hard vieren dat er een nieuw jaar voor de deur staat.
19 december 2020
gedroogde sinaasappel diy
 
Doe het zelf: gedroogde sinaasappelschijfjes

Het drogen van sinaasappels is een super leuk doe het zelf project met je kind(eren). Maaike laat je zien hoe je dat doet.
9 oktober 2020
kroket met pulled pork
 
Nationale krokettendag

Wie had dat ooit gedacht, een hele dag speciaal om te vieren dat er kroketten bestaan. Een mooie aanleiding voor mijn top 3 lekkerste kroketten!
14 september 2020
nacho's Borreltijd
 
Loaded nacho’s

Uit Borreltijd komen deze loaded nacho's, waarbij we een maaltijd hebben omgetoverd tot een borrelhapje. Family proof!
14 september 2020
onion bhaji borreltijd
 
Onion Bhaji

In Borreltijd staat een onion bhaji. Een Indiase uienbeignet, die ik graag eet als we in Engeland zijn. Ik toverde 'm om tot heerlijk borrelhapje.
6 september 2020
borreltijd
 
Italiaans borrelhapje (sfoglia ripiena)

Gevuld bladerdeeg, op z’n Italiaans, maakt een waanzinnig lekker en makkelijk borrelhapje. Zéker als je truffelsalami gebruikt.
4 september 2020
 
Pruimenchutney

Met verse pruimen kun je deze spicy pruimenchutney maken. Die is in een half uurtje gemaakt en je hebt er een winter lang plezier van.
9 augustus 2020
camembert uit de oven
 
Camembert uit de oven met gekarameliseerde noten

Een van de meest ultieme borrelhapjes is camembert uit de oven. Helemaal met een topping van gekarameliseerde noten erop.
2 augustus 2020
geklopte boter
 
Geklopte borrelboter à la Felix Amsterdam

Het is dé trend dit jaar; geklopte boter. Bij Felix Amsterdam at ik de lekkerste geklopte boter ooit. En dit is hét recept!
29 juni 2020
focaccia recept
 
Focaccia met olijf & zongedroogde tomaat

Hét recept voor Italiaanse focaccia met olijf en zongedroogde tomaat. Ik leg je ook uit hoe het deeg (met en zonder stoomoven) nooit kan mislukken.
20 maart 2020
Nacho's uit Borreltijd
 
Nacho bites met chiligarnalen

Nacho bites met chiligarnalen uit Borreltijd van Susan Aretz
22 december 2019
 
Vegan hapjes uit Borreltijd van Susan Aretz (inclusief video)

Is het mogelijk om een aantal hapjes uit Borreltijd van Susan Aretz om te toveren tot vegan borrelhapje? Ik ging de uitdaging aan!
22 december 2019
vegan korean_beef.jpg
 
Vegan korean beef met gestoomde bao buns

De vegan variant van de Korean beef bao buns uit Borreltijd van Susan Aretz
22 december 2019
vegan loaded_nachos.jpg
 
Vegan loaded nacho’s met jackfruit

De vegan versie van de loaded nacho's uit Borreltijd van Susan Aretz
22 december 2019
 
Vegan borrelboter uit Borreltijd

Een vegan versie van de lekkerste borrelboter uit Borreltijd van Susan Aretz
16 december 2019
Kerstborrelhapje_pissaladiere_Smulpaapje
 
Pissaladière (Franse uienpizza)

Maak een Franse Pissaladière als borrelhapje en je weet niet wat je proeft