Het is Borreltijd!
De laatste borrelhapjes
26 december 2020
Een selectie van de 10 lekkerste borrelhapjes voor Oud & Nieuw. Want laten we vooral heel hard vieren dat er een nieuw jaar voor de deur staat.
9 oktober 2020
Wie had dat ooit gedacht, een hele dag speciaal om te vieren dat er kroketten bestaan. Een mooie aanleiding voor mijn top 3 lekkerste kroketten!
14 september 2020
Uit Borreltijd komen deze loaded nacho's, waarbij we een maaltijd hebben omgetoverd tot een borrelhapje. Family proof!
14 september 2020
In Borreltijd staat een onion bhaji. Een Indiase uienbeignet, die ik graag eet als we in Engeland zijn. Ik toverde 'm om tot heerlijk borrelhapje.
6 september 2020
Gevuld bladerdeeg, op z’n Italiaans, maakt een waanzinnig lekker en makkelijk borrelhapje. Zéker als je truffelsalami gebruikt.
4 september 2020
Met verse pruimen kun je deze spicy pruimenchutney maken. Die is in een half uurtje gemaakt en je hebt er een winter lang plezier van.
9 augustus 2020
Een van de meest ultieme borrelhapjes is camembert uit de oven. Helemaal met een topping van gekarameliseerde noten erop.
2 augustus 2020
Het is dé trend dit jaar; geklopte boter. Bij Felix Amsterdam at ik de lekkerste geklopte boter ooit. En dit is hét recept!
29 juni 2020
Hét recept voor Italiaanse focaccia met olijf en zongedroogde tomaat. Ik leg je ook uit hoe het deeg (met en zonder stoomoven) nooit kan mislukken.
8 juni 2020
Een smaakvolle boter met een beetje frisheid door de limoen en wat kick van de chipotle. Heerlijk bij de BBQ of als boter bij wat knapperig stokbrood.
20 maart 2020
Nacho bites met chiligarnalen uit Borreltijd van Susan Aretz
22 december 2019
Is het mogelijk om een aantal hapjes uit Borreltijd van Susan Aretz om te toveren tot vegan borrelhapje? Ik ging de uitdaging aan!
22 december 2019
De vegan variant van de Korean beef bao buns uit Borreltijd van Susan Aretz
22 december 2019
De vegan versie van de loaded nacho's uit Borreltijd van Susan Aretz
22 december 2019
Een vegan versie van de lekkerste borrelboter uit Borreltijd van Susan Aretz
16 december 2019
Maak een Franse Pissaladière als borrelhapje en je weet niet wat je proeft
16 december 2019
Een borrelhapje met krokante filocupjes, gevuld met cranberry en brie
8 december 2019
Zelf bitterballen maken doe je heel eenvoudig met het recept van Smulpaapje
8 december 2019
Een super makkelijk recept om zelf kaassoesjes (met 3 soorten kaas!) te maken
8 december 2019
Mexicaans borrelhapje met garnalen, nacho’s en salsa
27 november 2019
Muhammara, een dip van geroosterde paprika's. Een heerlijk borrelhapje voor elk moment
25 november 2019
Spinazie-muntdip uit Kerst het Kookboek van Donna Hay
26 september 2019
Wat je allemaal met hummus kunt maken? Ik geef je volop inspiratie en recepten
25 september 2019
Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakt vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
25 september 2019
Een Chinees afhaalgerecht omgetoverd tot thuis maakbaar (borrel)hapje
18 september 2019
Italiaanse grissini met zwarte olijf, een ideaal borrelhapje of tussendoor snack
27 maart 2019
Borrelboter met tonijn en kappertjes