Het is Borreltijd!
De laatste borrelhapjes
4 september 2023
Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
8 mei 2023
Salsa is niet alleen een dans, maar ook een Latijns-Amerikaanse saus. Ik maakte een salsa met watermeloen en mango voor bij de BBQ én bij de borrel.
8 januari 2023
Makreelsalade is niet alleen heerlijk op een boterham of cracker. Het is ook een heerlijk makreelrecept voor de borrel. Super veelzijdig!
29 december 2022
Gevuld bladerdeeg, op z’n Italiaans, maakt een waanzinnig lekker en makkelijk borrelhapje. Zéker als je truffelsalami gebruikt.
19 december 2022
Supersnelle borrelhapjes, waar je niet lang voor in de keuken hoeft te staan. Ik heb ze voor je!
16 november 2022
Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
7 november 2022
Zelf paté maken is zo veel simpeler dan je denkt. Deze paté met pruimen komt uit mijn boek Borreltijd en maak ik zelf nog met regelmaat.
1 september 2022
Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
19 maart 2022
Uit TLV Vegan van Jigal Krant komen deze briljante lekkere vegan arajes. Gebakken pita, gevuld met goddelijk gekruid vegan gehakt.
5 maart 2022
Dit is een basisrecept voor ingemaakte rode ui die je nooit meer kwijt wilt raken. Rode ui inmaken is heel eenvoudig en lekker op bijna alles!
29 december 2021
Als ik íets feestelijk vind is dat om oesters samen met een glas champagne op tafel te zetten. Dit zijn 3 manieren om je oesters op smaak te brengen.
21 december 2021
Dé Brabantse worstenbroodjes van Robèrt van Beckhoven maak je nu in je eigen keuken. Ideaal voor in de lunchtrommel of bij de borrel.
24 november 2021
Een van mijn favoriete borrelhapjes uit Wereldwijd Borreltijd is zonder twijfel de albondigas. Deze Spaanse gehaktballetjes zijn áltijd een hit!
22 november 2021
Een hartige kerstborrelkrans, die je tijdens de feestdagen eenvoudig maakt. Een makkelijk borrelhapje met verrassend lekkere vulling.
18 november 2021
Een super eenvoudig kerstborrelhapje die je kunt serveren tijdens de borrel of het kerstdiner op school. In 10 minuten gemaakt.
13 november 2021
Ik hoef niet meer uit te leggen dat wij van borrelen houden hé? Regelmatig is die borrelplank vegetarisch. Er ligt zelfs een vega borrelworstje op!
15 oktober 2021
Uit NomNomNom komen deze verrassende loaded nacho's. Een Mexicaans-Koreaanse borrelhap die niet normaal lekker is.
27 juli 2021
Als je zelf de lekkerste kruidenboter wilt maken heb je maar een paar ingrediënten nodig. Je stokbroodje kruidenboter is in 5 minuten gemaakt!
18 juni 2021
Een bijzonder smaakvolle boter voor bij de borrel. Deze borrelboter met sojasaus en tahin uit Borreltijd is je nieuwe favoriete borrelhapje!
18 mei 2021
Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
27 maart 2021
Zelf bitterballen maken doe je heel eenvoudig met dit makkelijke bitterballenrecept. En dat is me toch een partijtje lekker!
26 december 2020
Een selectie van de 10 lekkerste borrelhapjes voor Oud & Nieuw. Want laten we vooral heel hard vieren dat er een nieuw jaar voor de deur staat.
9 oktober 2020
Wie had dat ooit gedacht, een hele dag speciaal om te vieren dat er kroketten bestaan. Een mooie aanleiding voor mijn top 3 lekkerste kroketten!
14 september 2020
Uit Borreltijd komen deze loaded nacho's, waarbij we een maaltijd hebben omgetoverd tot een borrelhapje. Family proof!
14 september 2020
In Borreltijd staat een onion bhaji. Een Indiase uienbeignet, die ik graag eet als we in Engeland zijn. Ik toverde 'm om tot heerlijk borrelhapje.
4 september 2020
Met verse pruimen kun je deze spicy pruimenchutney maken. Die is in een half uurtje gemaakt en je hebt er een winter lang plezier van.
9 augustus 2020
Een van de meest ultieme borrelhapjes is camembert uit de oven. Helemaal met een topping van gekarameliseerde noten erop.
2 augustus 2020
Het is dé trend dit jaar; geklopte boter. Bij Felix Amsterdam at ik de lekkerste geklopte boter ooit. En dit is hét recept!
29 juni 2020
Hét recept voor Italiaanse focaccia met olijf en zongedroogde tomaat. Ik leg je ook uit hoe het deeg (met en zonder stoomoven) nooit kan mislukken.