Het lekkerste leesvoer


Alle leesvoer berichten
23 juni 2021
Susan Aretz door Alieke Eising
 
The story of my life – korte film over Susan Aretz

Het is de ondertitel van de site. Ik neem je namelijk mee in verhalen die met mijn leven te maken hebben. En daar is nu ook een korte film van gemaakt!
23 juni 2021
katinka dodero lansink
 
Mi Casa Peru van Katinka Lansink Dodero

Katinka neemt je in Mi Casa Peru mee in haar Peruaanse keuken. In 80 recepten deelt ze recepten en verhalen over haar thuisland, Peru.
15 juni 2021
vegan kookboek
 
Vegan voor iedereen – Merel Wildschut

Drie vegan kookboeken vielen er op de mat, waaronder die van Merel Wildschut. Vegan voor iedereen is een aanwinst voor je kookboekenkast.
8 juni 2021
 
Waarom ik suck at niks doen

Ik doe het komend jaar écht wat rustiger… Ik hoor het me nog zeggen. Vlak nadat ik vorig jaar bijna flauw viel tijdens de fotoshoot voor mijn nieuwe boek.
30 mei 2021
 
De maand van Susan – mei

Dat mei achter ons ligt zou je qua weer niet zeggen. Maar het was een fijne maand met weer de eerste tripjes. Dat is wel even het terugkijken waard!
27 mei 2021
 
De bijbel van de Indiase keuken – review

Als je een liefhebber bent van de Indiase keuken kan ik je aanraden om een plekje in de kast vrij te maken voor De bijbel van de Indiase keuken.
5 mei 2021
Honingbij tot hagelslag_boek
 
Kinderboeken kadotips

Wat verschijnen er toch prachtige kinderboeken die je geweldig kado kunt geven. Ik geef je 4 tips voor nieuw verschenen kinderboeken.
3 mei 2021
 
De maand van Susan – april

Het befaamde zwarte gat nadat je een boek af hebt, ik viel er wederom vol in. Is dat erg? Nee hoor, want er gebeurde gelukkig nog veel meer.
21 april 2021
Susan Aretz 1972
 
De kunst van het ouder worden

Je hoeft er niks voor te doen, ouder word je elke dag. Maar wat is de kunst van gracieus ouder worden. En ook, wat is er gewoon stóm aan ouder worden.
16 april 2021
 
Susan pakt uit – editie 9

Je zou deze editie ook Susan schenkt in kunnen noemen, want hij staat in het teken van vloeibare post. Wat is lekker en wat maak je er mee.
4 april 2021
 
Crowdfunding gesloten

Door het onverwachte en overweldigende succes is de crowdfunding voor Holy Unicorn vroegtijdig beëindigd. Ik vertel je er meer over!
2 april 2021
 
Streefbedrag crowdfunding in één ochtend binnen

Ik kan je niet vertellen hoe bizar het voelt en hoe ongelofelijk dankbaar ik ben. Maar het streefbedrag voor Holy Unicorn gin is gewoon binnen!
2 april 2021
holy unicorn gin susan aretz
 
Crowdfunding Holy Unicorn gin

Vandaag start een wel heel bijzondere crowdfunding, namelijk die voor mijn eigen gin; Holy Unicorn gin. Ik vertel je er gauw meer over.
31 maart 2021
 
Susan pakt uit – editie 8

Een bomvolle 8e editie van Susan pakt uit! Want er was weer heel veel foodpost de afgelopen tijd die meer dan de moeite waard is om met je te delen.
31 maart 2021
 
De maand van Susan – maart

De maand waarin alles draait om mijn nieuwe boek én om nieuwe projecten. Het was een lekkere maand, dus ik kijk graag even met je terug!
21 maart 2021
 
Hoe maak je een kookboek – deel II

Dat er een heleboel komt kijken bij het maken van een kookboek vertelde ik je al eerder. Vandaag laat ik je zien hoe het verder gaat.
3 maart 2021
 
GESLOTEN – Win Vegan Japaneasy

De winactie is gesloten en de winnares heeft inmiddels bericht ontvangen. Dank voor het meedoen.
3 maart 2021
vegan japans kookboek
 
Vegan Japaneasy – review

Vegan kookboeken zijn steeds meer ook voor mainstream gebruik. Voor de Japanse keuken is er Vegan Japaneasy, en dat is een echte aanrader.
1 maart 2021
 
De maand van Susan – februari

Drie keer knipperen en februari was voorbij! Wat bracht februari? Ik neem je mee in een kijkje achter de schermen en mijn maand februari.
26 februari 2021
Wereldwijd Borreltijd
 
Wereldwijd Borreltijd van Susan Aretz

PRIMEUR! Ein-de-lijk mag ik het met jullie delen. De titel én cover van mijn vierde boek. De ultieme opvolger voor Borreltijd. We gaan op reis!
24 februari 2021
Susan Borrelboek (Ashkan Mortezapour Photography web2.jpg
 
Hoe maak je een kookboek – deel I

Achter de schermen bij het maken van een kookboek. Want hoe maak je een kookboek? Dit is hoe ik mijn 4e boek heb gemaakt.
24 februari 2021
verlies huisdier tips
 
Kinderen en het verlies van een huisdier

Als kinderen hun huisdier verliezen ben je misschien op zoek naar tips hoe je daar mee omgaat.. Dit zijn (helaas) de onze, na het verlies van onze kat.
15 februari 2021
 
Susan pakt uit – editie 7

Nieuw jaar, nieuwe editie van Susan Pakt Uit. Met heerlijke nieuwe producten. Voor groot en klein. Van gezond tot snoepen. Welke wordt jouw favoriet?
15 februari 2021
Paramaribo
 
Paramaribo van Judith Cyrus

Een culinaire smeltkroes is de ondertitel van Paramaribo van Judith Kroes. Een boek dat meer is dan een kookboek trouwens. Een absoluut pluspunt!
31 januari 2021
Susan Aretz
 
De maand van Susan – januari

Januari is de enige maand die wel vier keer langer lijkt te duren dan gemiddeld. Wat bracht de eerste maand van dit nieuwe jaar? Een kleine terugblik.
26 januari 2021
Susan Aretz
 
De outfit en z’n verhaal

Of ik eens wat vaker wilde schrijven over kleding. Daar heb ik even over nagedacht, want wat kan ik je vertellen over kleding? Verhalen dus! Zoals deze.
25 januari 2021
cover koken eten leven
 
Koken, Eten, Leven van Nigella Lawson

Koken, eten, leven is het nieuwe boek van Nigella Lawson en staat vol met verhalen. Haar hersenspinsels én recepten. Een winnende combi?
18 januari 2021
donna hay
 
Everyday fresh van Donna Hay

Ik ben de tel inmiddels kwijt hoeveel boeken Donna Hay heeft geschreven en hoeveel er in mijn kast staan. Everyday Fresh is haar nieuwste boek.
12 januari 2021
bijbel indonesische keuken
 
Maak kans op de Bijbel van de Indonesische keuken

De winactie is gesloten en de drie winnaars hebben bericht van mij ontvangen. Gefeliciteerd Boudewijn, Lucie en Renee!
12 januari 2021
Maureen Tan
 
In de Indonesische keuken met Maureen Tan

Samen met Maureen Tan van de Indonesische Bijbel duiken we in de Indonesische keuken. Bestaat dé Indonesische keuken eigenlijk wel.