Reviews


19 oktober 2020
cover Simply
 
Simply van Sabrina Ghayour – review

Makkelijke Midden-Oosterse maaltijden, dat is de ondertitel van het 5e boek van Sabrina Ghayour. Simply staat bomvol verrassende recepten.
13 oktober 2020
groenterecepten voor herfst en winter
 
Greenfeast herfst & winter van Nigel Slater

Recepten speciaal voor de herfst en de winter. Nigel Slater verzamelde ze in deze Greenfeast. Het vervolg op zijn eerdere lente & zomerboek.
12 oktober 2020
boek cover Linzen
 
Linzen van Joke Boon – review

Een heel boek alleen maar over linzen, dat schreef Joke Boon dit jaar. Maar hoe boeiend kunnen die nou zijn, linzen? Nou, mega verrassend dus!
26 september 2020
 
Susan pakt uit – editie IV

In deze editie van Susan pakt uit! weer een heleboel nieuwe producten en special editions. Van thee uit Nederland, tot geurige olijfolie.
2 augustus 2020
boek London Loy
 
London Loy Mijn recepten – review

Het allereerste kookboek van London Loy is verschenen. Mijn recepten heet het. Mijn review lees je vandaag.
30 juni 2020
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit – editie III

In deze derde editie laat ik je kennismaken met heel veel nieuwe producten en merken die je wellicht nog niet kent. Kortom, Susan pakt weer uit!
4 juni 2020
 
Susan pakt uit – editie II

Er is weer een nieuwe editie barstensvol nieuwe producten en merken die je wellicht nog niet kende. Kortom, Susan pakt weer uit!
27 mei 2020
 
Susan pakt uit – editie I

Terug van weggeweest; een overzicht van toffe nieuwe merken en producten. In deze eerste editie toffe ijsjes, zelf cocosballen bakken of koop je je kinderkoekjes liever kant & klaar.
9 maart 2020
 
De kant & klare pesto test

Welke kant & klare pesto is nou écht lekker. Wij testten er een aantal voor je. Dit zijn ze op een rijtje.
26 augustus 2019
 
Online boodschappentest

Bij welke supermarkten kun je online boodschappen doen en hoe bevalt dat? Smulpaapje deed de online boodschappentest
21 november 2018
Ketchup test Smulpaapje
 
De ketchup test

De grote Smulpaapje (suikervrije) ketchup test
26 september 2018
Magimix powerblender.jpg
 
Review Magimix Power blender

Review Magimix Power blender, inclusief de voordelen en de nadelen van deze blender
19 september 2018
plantaardige drinks_test Smulpaapje
 
TEST: Plantaardige drinks

TEST: Plantaardige drinks, welke schuimt goed, welke is het lekkerst en wat kosten ze?
27 juni 2018
Cover Zoetboek_Smulpaapje
 
Het Zoetboek van Delicious – review

Het ultieme Zoetboek van Delicious magazine is een echte must have voor iedereen die van zoet houdt.
17 juni 2018
Magimix_ijsmachine.jpg
 
Magimix Gelato expert ijsmachine – review

Review van de Magimix Gelato expert ijsmachine; is het de investering waard?
23 april 2018
Magimix Spiralexpert
 
Magimix Spiral expert (review)

Overweeg je de Spiral expert van Magimix te kopen, dan vertel ik je er graag meer over!
22 november 2017
Magimix review keuken.jpg
 
Magimix keukenmachine – review

Alles wat je wilt weten over de Magimix 4200 XL foodprocessor
27 juni 2017
Ontbijtgranentest
 
Ontbijtgranen test

Welke van de drie ontbijtgranen die Smulpaapje test geeft écht een hele ochtend energie?