Bakken
De laatste bakrecepten
20 mei 2022
Er is niets lekkerder dan verse appeltaart. Deze klassieke appeltaart met noten is echt niet normaal zo lekker. Gauw de keuken in en bakken!
30 maart 2022
Een Colomba Pasquale is een Italiaans paasbrood. Een heerlijk zoet, brioche-achtig brood dat je heel eenvoudig thuis met Pasen op tafel zet.
30 maart 2022
Met Pasen een lekkere taart met advocaat en chocola is natuurlijk een top idee, Zeker als het recept voor die Paastaart super simpel is.
15 maart 2022
Een tulband is een fantastisch cakerecept in een prachtig vorm. Deze limoentulband is fris, luchtig en kun je nóg lekkerder maken met glazuur.
14 maart 2022
Een chocoladetaart zoals alleen Nigel Slater die kan maken. Niet te zoet, verrassend en eenvoudig te maken. Een recept uit zijn Keukenkronieken.
10 maart 2022
Als je dol bent op pancakes maar ze nét iets gezonder wilt eten dan zijn havermout pancakes top. Er zit geen banaan in deze havermout pancakes.
8 maart 2022
Een tuna melt kennen we nu wel, tijd dus om die een upgrade te geven. Deze salmon melt is in feite een chique tosti met zalm en roomkaas.
27 februari 2022
Deze zelfgebakken appelrondo's uit Laura's Bakery Bakboek zijn een absolute aanrader als je iets lekkers én makkelijks wilt bakken.
7 februari 2022
Met de smaken die je in één traybake stopt reis je acuut af naar Mediterrane sferen. Deze vegetarische ovenschotel maak je in een handomdraai.
4 februari 2022
Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
25 januari 2022
Het gemak van een traybake is wat mij betreft onovertroffen. Je gooit alles op een bakplaat, lekkere dressing erover en de oven doet zijn werk.
21 januari 2022
Deze koffiecake met Amarula moét je gemaakt hebben. Een smeuïge cake met koffie. Afgetopt met een cappuccino botercrème. Yum!
21 december 2021
Dé Brabantse worstenbroodjes van Robèrt van Beckhoven maak je nu in je eigen keuken. Ideaal voor in de lunchtrommel of bij de borrel.
22 november 2021
Een hartige kerstborrelkrans, die je tijdens de feestdagen eenvoudig maakt. Een makkelijk borrelhapje met verrassend lekkere vulling.
18 november 2021
Een super eenvoudig kerstborrelhapje die je kunt serveren tijdens de borrel of het kerstdiner op school. In 10 minuten gemaakt.
15 november 2021
Uit Nadiya Bakt komen deze brownies met dulce de leche, hazelnoten en cheesecake topping. Driedubbel decadente brownies!
17 oktober 2021
Wil je je dag watertandend beginnen? Maak dan deze Scharzwalder wafels met warme kersen. Het ultieme verwenontbijt.
15 oktober 2021
Uit NomNomNom komen deze verrassende loaded nacho's. Een Mexicaans-Koreaanse borrelhap die niet normaal lekker is.
15 oktober 2021
Wij vieren het thuis niet, maar toch kon ik het niet laten om Halloween koekjes te maken. Eigenlijk pumpkin spice koekjes, maar hoe schattig! Erhm, eng!
12 oktober 2021
Een vegetarische pizza met courgette en geitenkaas, die we maken met een kant & klare pizzabodem. Makkelijk én lekker!
11 oktober 2021
Dit is zo’n cakerecept met peren die éxtra lekker is als de nieuwe oogst peren rijp is. Combineer deze smeuïge cake met hazelnoot voor extra smaak.
8 oktober 2021
Deze hartige wafels met cheddar hebben door de appel er in ook een klein zoetje. Dat maakt ze de ideale ontbijtwafel of zelfs mee in de lunchtrommel.
5 oktober 2021
Een cheesecake die niet gebakken hoeft te worden. Kwarktaart dus. En dan met fris-zoete sinaasappelcurd. Yum!
5 oktober 2021
Dit recept voor sinaasappel curd is super makkelijk te maken en een heerlijke topping voor je taart of zo op een broodje.
30 september 2021
Dit is het beste Pecan pie recept, volgens Jonathan Zandbergen uit zijn boek 5 Seizoenen. En heel eerlijk... hij heeft wel gelijk!
20 september 2021
Een klassieke appeltaartrecept met korstdeeg met een smeuïge frangipane op de bodem. Het is gewoon de lekkerste appeltaart die je kunt bedenken!
20 juli 2021
Met kruisbessen maak je deze heerlijke zomerse kruimeltaart. Een eenvoudig kruimeltaartrecept, daar houden we van!
7 juli 2021
Dit is de luchtigste en lekkerste tulband die je ooit gaat proeven. De chocolade maakt het verschil. Maken is geloven!
28 juni 2021
YES! Het is er weer, zomerfruit. Ik maakte er deze heerlijke kruimelkoeken mee. Die zijn in een handomdraai gemaakt en zó lekker.
15 mei 2021
Er kan niets op tegen de geur van je zelfgemaakte, kneedvrije speltbrood. Dit kneedvrije brood van Donna Hay is een favoriet!