Het is Borreltijd!
De laatste borrelhapjes
20 maart 2020
Nacho bites met chiligarnalen uit Borreltijd van Susan Aretz
22 december 2019
Is het mogelijk om een aantal hapjes uit Borreltijd van Susan Aretz om te toveren tot vegan borrelhapje? Ik ging de uitdaging aan!
22 december 2019
De vegan variant van de Korean beef bao buns uit Borreltijd van Susan Aretz
22 december 2019
De vegan versie van de loaded nacho's uit Borreltijd van Susan Aretz
22 december 2019
Een vegan versie van de lekkerste borrelboter uit Borreltijd van Susan Aretz
16 december 2019
Maak een Franse Pissaladière als borrelhapje en je weet niet wat je proeft
16 december 2019
Een borrelhapje met krokante filocupjes, gevuld met cranberry en brie
8 december 2019
Een super makkelijk recept om zelf kaassoesjes (met 3 soorten kaas!) te maken
8 december 2019
Mexicaans borrelhapje met garnalen, nacho’s en salsa
27 november 2019
Muhammara, een dip van geroosterde paprika's. Een heerlijk borrelhapje voor elk moment
25 november 2019
Spinazie-muntdip uit Kerst het Kookboek van Donna Hay
26 september 2019
Wat je allemaal met hummus kunt maken? Ik geef je volop inspiratie en recepten
25 september 2019
Een Chinees afhaalgerecht omgetoverd tot thuis maakbaar (borrel)hapje
18 september 2019
Italiaanse grissini met zwarte olijf, een ideaal borrelhapje of tussendoor snack
27 maart 2019
Borrelboter met tonijn en kappertjes
14 november 2018
Zelf wildpaté maken is zoveel eenvoudiger dan je denkt, zeker met dit recept uit de Wildbijbel. Wildzwijnpate is zó ontzettend lekker
1 mei 2018
Het recept voor de lekkerste hummus ooít komt uit het boek TLV van Jigal Krant.
20 maart 2018
Een veelzijdig vegetarisch recept voor de lekkerste worstenbroodjes zonder worst
6 december 2017
Drie heerlijke en makkelijk te maken borrelhapjes
25 december 2016
Drie fonkelnieuwe recepten voor borrelhapjes die het altijd goed doen
25 december 2016
Een fluweelzachte tonijnsalade, met een beetje pit. Heerlijk op een toastje
10 december 2016
De lekkerste borrelhapjes maak je heel simpel zelf.
31 oktober 2016
Alleen al vanwege de zuurkoolkroketjes is Zuur van Bas Robben een absolute aanrader! Want er is niks lekkerder dan zelf kroketten maken. Kijk maar!
23 augustus 2016
Met deze crostini caprese haal je heel eenvoudig Italië in huis. Het ultieme borrelhapje voor zomerse dagen.
22 maart 2016
Een simpel, maar oh zo lekker borrelhapje met brie uit de oven
5 juni 2015
Een snel en lekker borrelhapje, dat je super makkelijk (samen met je kinderen) maakt