Recensies van (kook)boeken
De laatste boekrecensies
29 januari 2020
Review van het boek, speciaal voor kinderen; Superkrachten voor je hoofd
22 januari 2020
Review van het boek 5 Seizoenen van chef Jonathan Zandbergen
15 januari 2020
Het nieuwste boek van Donna Hay, Weeklight. Toch ben ik, ook dit boek, weer kritisch…
27 november 2019
Review van het Kerst kookboek van de Holy Kauw Company
25 november 2019
Feestelijke recepten in Kerst het Kookboek van Donna Hay
20 november 2019
De makkelijke Franse Keuken van Karin Luiten
6 november 2019
Mijn 4 tips voor toffe kookboeken om te koken met en voor kinderen
30 oktober 2019
Geheimen van de regionale keuken ontrafeld door Laura de Grave
29 oktober 2019
Een kinderboekentip voor iedereen met een (klein)dochter, het boek Bedtijdverhalen voor Rebelse meisjes. Een echte aanrader en wel hierom.
22 oktober 2019
Dompel je onder in de culinaire familiegeschiedenis van Nadia Zerouali
16 oktober 2019
Review Makkelijke bakboek van Rutger van den Broek
9 oktober 2019
Autobiografie van Jan van Hooff (Burgers' Zoo)
25 september 2019
De klassieke Chinese afhaalgerechten maak je vanaf nu gewoon thuis
18 september 2019
Een compleet kookboek van Delicious Nederland, voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken
26 juni 2019
Salade van Janneke Philippi is meer dan een boek met salades.
19 juni 2019
Waarom ook Bazaar van Sabrina Ghayour een aanrader is? Ik leg het je graag uit!
29 mei 2019
Review van het nieuwste BBQ boek van Jord Althuizen, No worries BBQ
17 oktober 2018
Review van Onder de Mediterrane Zon van Nadia & Merijn
13 juni 2018
In Simple Smart BBQ laat Julius Jaspers zien hoe je op de meest eenvoudige manier de beste resultaten kan halen uit je BBQ
1 juni 2018
Met Kleine Taartjes van Petit Gateau heb je áltijd taartjes in huis!
14 mei 2018
Geniet van voedzame, gezonde en lekkere recepten van de hand van Donal Skehan
15 april 2018
Smokey Goodness deel 3 is met recht een bigger better BBQ boek te noemen
21 december 2017
Met Feasts van Sabrina Ghayour maak je van ieder van haar Midden-Oosterse recepten vanaf nu een feestje!
12 november 2017
Een review van het eerste kookboek van Joris Bijdendijk