Kerst van de Holy Kauw CompanyIeder boek dat de Holy Kauw Company uitbrengt ben ik verder onder de indruk van hoe dit duo het allemaal doet. Een cateringbedrijf, receptontwikkeling, eigen recepten en kookboeken. Ze doen het allemaal. Vorig jaar, terwijl hun boek Zondag nét uit was, waren ze al bezig met dit Kerst boek.

Wat een plaatje is ook dit weer. De verrassende recepten, de lieve teksten en de prachtige fotografie samen zorgen voor een feestelijk kerstkookboek. Dit staat er allemaal in.

Kerst_Holy Kauw Smulpaapje

Kerst van de Holy Kauw Company

Net als wij thuis kerst vieren, zonder stress, zo wil ook dit boek meehelpen aan een stressvrije kerst. Dus leggen Mireille & Arno je precies uit hoe je dat voor elkaar krijgt. Ik hou van iedereen die lijstjes adviseert, want dat is echt de sleutel tot heel veel minder stress (niet alleen met kerst trouwens). Ook hun, doe het niet te ingewikkeld advies, past precies in mijn straatje!

De recepten in Kerst van de Holy Kauw Company

Alle recepten zijn in zeven thema’s ingedeeld; het eerste is happy holidays, met recepten zoals een tulband, snelle tosti’s of koekjes. Daarna zijn er recepten voor het ontbijt, waarbij de eggs benedict met fris-pittige krabsalade absoluut onderdeel zouden mogen zijn van mijn kerstontbijt.

Natuurlijk zijn er ook dinerrecepten, voor- bij-, hoofd- en nagerechten staan er in het boek. Je kunt die zo makkelijk en zo moeilijk maken als je wilt. De parpadelle met wildragout wil ik zéker een keer maken.

Borrelrecepten

Natuurlijk word ik blij dat er ook borrelrecepten in het boek staan. Voor ons is Kerst niet compleet zonder samen borrelen. Er staan twee cocktailrecepten in en een paar hapjes (waarvan ik er eentje met jullie zal delen)

Feestelijke Kerst met de Holy Kauw Company

Eigenlijk zijn alle ingrediënten aanwezig in dit boek voor een feestelijke, maar vooral smakelijke kerst. Met heel veel recepten die het ook op niet Kerstdagen heel prima doen. Voor een feestje, een diner of gewoon omdat je zin hebt om uit te pakken.

Kerst van de Holy Kauw Company is uitgegeven door Snor, kost € 21,99 en is in de boekhandel en online te koop

Gepubliceerd op 27 november 2019


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 juli 2020
 
Sponsored content of niet?

Is een artikel dat je leest sponsored content of niet? Tijd om voor eens en voor altijd uit te leggen hoe dit voor mij en op deze site werkt!
10 juli 2020
East Nomads glamping
 
East Nomads. Kamperen in de Achterhoek, maar dan anders

Ken je het kampeerconcept van East Nomads al? Dat is kamperen, maar dan totaal anders dan je gewend bent. En ik mag twee overnachtingen weggeven!
10 juli 2020
Susan Aretz rockt
 
Een maatje meer rockt!

Ik draag kleding met een maatje meer, want maat 40-42 is blijkbaar de gemiddelde maat. Die heb ik niet. Is dat erg? Dit is mijn persoonlijke verhaal.
30 juni 2020
 
De maand van Susan – juni

Eigenlijk is het natuurlijk gewoon nog steeds een kijkje Achter de Schermen, maar dit klinkt eigenlijk veel gezelliger. Lees je mee hoe de maand juni mij bevallen is?!
30 juni 2020
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit – editie III

In deze derde editie laat ik je kennismaken met heel veel nieuwe producten en merken die je wellicht nog niet kent. Kortom, Susan pakt weer uit!
29 juni 2020
chocolade workshop
 
GESLOTEN – Win een chocolade workshop bij De Bonte Koe

De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht van mij ontvangen. Dank allen voor het meedoen. Tot binnenkort, bij de volgende winactie.