Bakken
De laatste bakrecepten
13 september 2020
Een heerlijke Flammkuchen met Chioggia bietjes, hazelnoten en een milde blauwe kaas. De lekkerste Flammkuchen voor deze herfst.
7 september 2020
Deze stroopkoeken, uit de 100 Allerbeste recepten van Rutger Bakt, zijn super simpel, maar verslavend lekker. Echt de lekkerste ooit!
7 september 2020
Met maar 5 ingrediënten zet je in een half uur deze pruimenplaattaart op tafel. Een makkelijk recept met pruimen dus, voor als je zin hebt in iets lekkers!
4 september 2020
Je kunt niet genoeg pruimenrecepten hebben wat mij betreft, dus staat er ook een heerlijke pruimencake met gember voor je klaar.
3 september 2020
Er is niks méér Limburgs dan pruimenvlaai. Daar wordt overigens een bepaald soort pruimen voor gebruikt; kwetsen. Dit is mijn versie van die taart.
29 augustus 2020
Met (restjes) eiwitten kun je meer maken dan alleen meringues. Deze waanzinnig lekkere financiers bijvoorbeeld!
29 augustus 2020
De combinatie van zoete pruimen, gezouten karamel en een knapperig deeg maakt deze tarte tatin onweerstaanbaar. En super simpel om te maken.
26 augustus 2020
Maak vanaf nu thuis zelf de lekkerste gezouten karamel, met dit eenvoudige recept uit Koken met Karamel. Je wil nooit meer anders.
23 augustus 2020
Met zomerfruit maak je deze verrassende amandeltaart. Een ultiem zomers dessert of lekker als taartje bij de koffie/thee.
22 augustus 2020
Deze Flammkuchen is eigenlijk een vermomde Caprese. Een knapperige Flammkuchen, belegd met verse pesto, tomaat en romige burrata. Zó lekker!
16 augustus 2020
Een Flammkuchen die je zoet belegt? Ja, echt waar! En dat is me toch lekker. Zeker met die heerlijke rijpe Zespri kiwi en de crunch van amandel.
9 augustus 2020
Een van de meest ultieme borrelhapjes is camembert uit de oven. Helemaal met een topping van gekarameliseerde noten erop.
9 augustus 2020
Scones kun je op diverse manieren maken, ik maak ze nu met bramen. Bramen zijn nu volop in het seizoen en geven je warme scone dat beetje extra.
9 augustus 2020
Nu is het moment om bramen te plukken en er compote van te maken. Deze bramencompote met granaatappel maak je in minder dan een kwartier
29 juni 2020
Hét recept voor Italiaanse focaccia met olijf en zongedroogde tomaat. Ik leg je ook uit hoe het deeg (met en zonder stoomoven) nooit kan mislukken.
22 juni 2020
Angel cake is zo’n taart die je gewoon een keer gemaakt moet hebben. Een super luchtige taart op basis van eiwit. Dit is hoe je ‘m maakt.
22 juni 2020
Spekkoek is monnikenwerk. Maar het resultaat is álle moeite waard. Echt! Zeker met het recept uit de Bijbel van de Indoneschie Keuken
16 juni 2020
Nu staan er toch al behoorlijk wat recepten voor bananenbrood op de site, maar het kan nóg lekkerder. Hallo havermout bananenbrood.
16 juni 2020
Een heerlijke start van de dag zijn deze fluffy pancakes, gevuld met zoete Zespri kiwi en de frisheid van citroen. Je ontbijt was nog nooit zó lekker!
3 juni 2020
Een flammkuchen is zó snel gemaakt, dat je ze eigenlijk iedere week wel zou willen eten. Zeker ook deze versie met zalm, venkel en kappertjes.
29 mei 2020
Dat je een Turkse pizza thuis kunt maken wist je misschien nog niet. Maar met dit recept voor Turkse pizza met lamsgehakt wil je nooit meer anders.
26 mei 2020
Bokkenpootjes zijn een super klassiek Nederlands koekje. Maar vandaag hijsen we dit bokkenpootjes recept in een modern jasje.
22 mei 2020
Of de naam Lamskofte wellington het gerecht eer aan doet weet ik niet, dat je dit recept voor lamsköfte wilt maken weet ik dan weer wél zeker!
19 mei 2020
Het perfecte huwelijk tussen hazelnotenchocopasta en rijpe bananen zit in deze marmercake. Een recept van Yvette van Boven uit Home Made Basics
30 april 2020
De allerlekkerste challa maak je met dit recept vanaf nu thuis. Zo lekker heb je 'm nog nooit gegeten.
25 maart 2020
Dit makkelijke recept voor carrotcake wil je echt een keer gemaakt hebben
22 maart 2020
De lekkerste eierkoeken bak je gewoon zelf! Ik laat je zien hoe makkelijk het is.
19 februari 2020
Het recept voor de perfecte cheesecake met banaan
19 februari 2020
Lekkere frietjes, maar dan van polenta, uit de oven. Dat is ongegeneerd genieten!