Verrassende & toegankelijke recepten voor iedere dag
Recepten
14 juni 2021
Er zijn weinig dingen in het leven waar ik zó van kan genieten als van fruits de mer. Ik maakte ze dit keer op de bbq, en dat wil je écht een keer proberen.
11 juni 2021
Dat je met Gordon’s Sicilian lemon gin een heerlijke gin tonic kunt maken is geen verrassing. Maar je maakt er ook deze te gekke lemon pasta mee!
10 juni 2021
Een heerlijk verfrissend koud komkommer en dillesoepje. Ideaal als voorgerecht, maar ook top bij een picknick of middag borrelen.
6 juni 2021
Samen koken met BBQ koning Jord uit zijn nieuwste boek en dan dit fijne steak recept van de BBQ mogen delen. Beter wordt het niet toch?
3 juni 2021
Een taco lasagne met gehakt waar álles in zit waar je blij van wordt. Deze Mexicaanse groenteschotel met tortilla wraps bak je als een lasagne.
28 mei 2021
Wat neem je mee als je gaat picknicken? Dit zijn mijn tips én de 10 lekkerste picknickgerechtjes om mee te nemen of voor onderweg.
27 mei 2021
Uit de Bijbel van de Indiase keuken komt deze fantastische milde vega curry met paneerballetjes. Super makkelijk te maken!
26 mei 2021
Dat je op een BBQ meer kunt dan vlees mag hopelijk geen geheim meer zijn. Deze paddenstoelenburger bijvoorbeeld. Zo gemaakt. Zó lekker!
23 mei 2021
Je kunt spareribs grillen op de barbecue, maar kies eens voor de 3,2,1 methode. Je weet niet wat je proeft. Ik leg je uit hoe je de perfecte spareribs maakt.
21 mei 2021
Als het dan op 28 mei Wereld Hamburgerdag is, deel ik dolgraag mijn favoriete broodje hamburger met je. Ik geef je een vlees én een vega(n) versie!
21 mei 2021
Coleslaw is een rauwkostsalade van verschillende soorten harde groente die geweldig is voor bij de barbecue. Dit is mijn favoriete coleslaw recept.
19 mei 2021
Je kunt voor je bbq gerechten heel makkelijk zelf je kruidenmix maken. Deze dry rub is te gek op kip, maar is voor nog veel meer bbq recepten gebruiken.
19 mei 2021
Als je kip of vlees van de BBQ een kick wil geven is deze BBQ saus jouw nieuwe favoriete recept. Het zoete van de kersen en de oempf van sriracha.
18 mei 2021
Proef je het al?! Gegrilde asperges, met een umami bommetje van geklopte misoboter. Dankjewel David Chang voor de inspiratie!
18 mei 2021
Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
18 mei 2021
Een frisse, snelle courgettesoep met munt en citroen. Dit is een van de lekkerste soepen met courgette die ik voor je heb.
17 mei 2021
De italiaanse salade panzanella is een ideale manier om oud brood op een smakelijke manier op te maken. Maar het is zoveel meer dan een restjesalade!
16 mei 2021
Een maaltijdsalade met rijst en heel veel Mexicaanse invloeden, ideaal als makkelijke maaltijd of bijvoorbeeld voor bij de BBQ
15 mei 2021
Er kan niets op tegen de geur van je zelfgemaakte, kneedvrije speltbrood. Dit kneedvrije brood van Donna Hay is een favoriet!
14 mei 2021
Een keer in de zoveel tijd maak ik weer een courgetti recept. Spaghetti, maar dan koolhydraatarm. Courgette, maar dan nét even anders. Kijk maar!
7 mei 2021
Je verspilt niks van die heerlijke asperges als je er een soep van maakt met een zelfgemaakte aspergebouillon.
5 mei 2021
Van studentenhap naar familiemaaltijd. Dat gebeurde er met het recept voor deze verrassende ovenschotel met gehakt en banaan!