Verrassende & toegankelijke recepten voor iedere dag
Recepten
2 december 2021
Een dikke vette hit, deze makkelijk voor te bereiden zuurkoolschotel uit de oven, met kerriegehakt en rozijnen.
24 november 2021
Een van mijn favoriete borrelhapjes uit Wereldwijd Borreltijd is zonder twijfel de albondigas. Deze Spaanse gehaktballetjes zijn áltijd een hit!
22 november 2021
Een hartige kerstborrelkrans, die je tijdens de feestdagen eenvoudig maakt. Een makkelijk borrelhapje met verrassend lekkere vulling.
22 november 2021
Gemarineerde kip op Griekse wijze. In de oven gegaarde geurige rijst. Een heerlijke maaltijd voor wie van kip en rijst houdt, maar dan nét even anders.
18 november 2021
Een super eenvoudig kerstborrelhapje die je kunt serveren tijdens de borrel of het kerstdiner op school. In 10 minuten gemaakt.
18 november 2021
Thuisbakker Rutger van den Broek en theatermaker Mark Haayema vertellen alles over bakken in deze interactieve en vrolijke show voor de hele familie.
15 november 2021
Uit Nadiya Bakt komen deze brownies met dulce de leche, hazelnoten en cheesecake topping. Driedubbel decadente brownies!
13 november 2021
Ik hoef niet meer uit te leggen dat wij van borrelen houden hé? Regelmatig is die borrelplank vegetarisch. Er ligt zelfs een vega borrelworstje op!
11 november 2021
Bij Onglet in Maastricht at ik onlangs venkel, bereid op 2 manieren. Goddelijk! Dus thuis eens kijken of ik dat lekkere groente bijgerecht kon namaken.
11 november 2021
Een warme havermout met espresso, chocola en melkschuim als ontbijt. Hoe lekker klinkt dat!? Heerlijk is deze espresso havermout. En zó gemaakt!
9 november 2021
Een boerenkoolsalade met caesardressing. Geïnspireerd door de Koolhdydraatarme bijbel van Janneke Vreugdenhil.
4 november 2021
Uit het ongegeneerd lekkere kookboek Oh My Foodness van Sabine Koning komt deze geweldige ontbijt/brunch plaattaart met Eggs Benedict.
3 november 2021
Een verse tomatensoep met geroosterde tomaten is echt zó lekker. Met wat extra toevoegingen maak je er een gezonde maaltijdsoep van.
2 november 2021
Uit Ottolenghi Test Kitchen komst deze snelle zalm uit de oven, met romige tahin en kruidige za'atar korst. In 25 minuten op tafel!
2 november 2021
Verse soep met broccoli maak je heel eenvoudig zelf, zonder pakjes of zakjes. Je broccolisoep staat in nog geen kwartier op tafel!
28 oktober 2021
Lekkere stoofgerechten kun je op allerlei manier maken. Met rundvlees, met wild, kip of groente. Ik zet mijn lekkerste stoofgerechten voor je op een rij.
25 oktober 2021
Ik denk dat kip cashew een van de meest gekochte pakjes in de supermarkt is. Maar deze verse kip cashew is echt tíg keer lekkerder. En zó gemaakt.
19 oktober 2021
Uit het heerlijke boek Vietnamees van Uyen Luu komt deze eiermie met tomaat en bimi. Een supersnelle Vietnamese vegetarische maaltijd met mie.
18 oktober 2021
Een vegan taco. Of is het een bloemkool taco? Het is hoe dan ook een heerlijk recept voor taco’s en zo eet je ze weer eens op een andere manier.
18 oktober 2021
Ja hoor, ook in de koudere tijden van het jaar is een salade een goed plan. En zo eet je weer eens een ander spruitjes recept dan je normaal zou maken.
17 oktober 2021
Als je wafels wilt maken heb ik niet alleen lekkere wafel recepten voor je. Maar ook tips hoe je die lekkerste wafels de dag erna weer net zo lekker krijgt.
17 oktober 2021
Wil je je dag watertandend beginnen? Maak dan deze Scharzwalder wafels met warme kersen. Het ultieme verwenontbijt.
15 oktober 2021
Uit NomNomNom komen deze verrassende loaded nacho's. Een Mexicaans-Koreaanse borrelhap die niet normaal lekker is.