Het lekkerste leesvoer


Alle leesvoer berichten
15 juni 2022
Susan Aretz BBQ
 
Win een BBQ van the Bastard

Ja, je leest het goed; je kunt een barbecue van The Bastard winnen. Da’s niet mis hè? Maar let goed op, want daar moet je wel wat voor doen!
27 mei 2022
xi'ian review
 
Uit de keuken Xi’an Famous Foods

Een nieuwe ontdekking voor mij, dit beroemde Chinese restaurant, maar het boek is te gek en staat bomvol authentieke Chinese recepten.
26 mei 2022
Susan Aretz
 
De tijd vliegt, tijd voor een update

Terwijl ik jullie normaal iedere maand informeer over waar ik mee bezig ben is het dit jaar wat stiller dan je van me gewend bent. Tijd voor een update!
1 april 2022
workation tips
 
7x tips voor een succesvolle workation

Een workation is idealiter een combinatie van werken en vakantie. Maar hoe doe je dat op een succesvolle manier? Dit zijn mijn 7 gouden tips!
24 maart 2022
 
Liefde voor eten

Als het op eten aankomt is het redelijk simpel; ik HOU van eten. In dit artikel vertel ik je alles over mijn liefde voor eten en wat ik wel en niet graag eet.
19 maart 2022
TLV Vegan Jigal Krant review
 
TLV Vegan – Jigal Krant

TLV Vegan van Jigal Krant is de opvolger van TLV. Volgens hem 100 bewijzen dat engeltjes geen dierlijke producten nodig hebben om op je tong te pissen
14 maart 2022
Keukenkronieken review
 
Nigel Slater Keukenkronieken – review

Het beste van Nigel Slater in één boek. A cook’s book, in het Nederlands vertaald als Keukenkronieken, is een must voor alle kookliefhebbers.
24 februari 2022
Tips middelbare school zoeken
 
Tips middelbare school zoeken

Het is een enorme stap. Van basisschool naar middelbare school Niet alleen voor je as. brugpieper maar ook voor ouders. Dit zijn onze tips
10 februari 2022
 
Het verhaal van Nederland – boek & serie

De magie van Het verhaal van Nederland zit 'm in het feit dat er niet alleen een serie van op tv is maar ook een boek. Maar er is meer!
4 februari 2022
Bakatlas Rutger
 
De Bakatlas – Rutger van den Broek

Laat het maar aan Rutger van den Broek over om in de Bakatlas de lekkerste recepten van over de hele wereld te verzamelen.
3 februari 2022
Thuis Koken David Chang
 
Thuis koken – David Chang

De Amerikaanse chef en culinaire enfant terrible David Chang schreef een kookboek, maar dan zonder recepten. Of dat werkt? Ik vertel je er meer over!
31 januari 2022
review Med Claudia Roden
 
Med van Claudia Roden

Culinaire grande dame Claudia Roden, schreef met Med een kookboek vol recepten die ze zelf graag maakt. En jij ook. Dat is zeker!
28 januari 2022
foto_artikel_AD.jpg
 
10 jaar Smulpaapje

In twee keer knipperen is het voorbij. Het is 10 (TIEN!) jaar geleden dat ik Smulpaapje startte. Drie tweets betekende de grootste verandering in mijn leven.
25 januari 2022
autobiografie Will Smith
 
Will – autobiografie Will Smith

De autobiografie van Will Smith geeft een mooi inkijkje in het leven van de film- en tv ster. Maar hij schuwt ook niet om kritisch naar zichzelf te kijken.
5 januari 2022
twee nieuwe boeken voor Susan Aretz
 
En dat is vijf én zes!

YES, ik kan het van de daken schreeuwen, want ik heb het tofste nieuws. Er verschijnen bij Fontaine niet één, maar twee nieuwe boeken van mijn hand!
29 december 2021
 
Terugblik 2021

Drie keer knipperen en het jaar 2021 is bijna voorbij. Wát een jaar was dit zeg. Waarbij dankbaarheid en trots de boventoon toch wel voeren.
1 december 2021
 
Speciale Borreltijd actie

Tot en met kerstavond is Borreltijd voor een hele speciale actieprijs te koop. Dus heb je Borreltijd nog niet (cadeau gegeven)? Nu is je kans!
15 november 2021
Nadiya bakt
 
Nadiya Hussain bakt – review

Great British Bakeoff en Netflix ster Nadiya Hussain bakt ze bruin in haar nieuwste boek, Nadiya bakt. Met een arsenaal aan bijzondere bakrecepten.
9 november 2021
Koolhydraatarme bijbel
 
De koolhydraatarme bijbel van Janneke Vreugdenhil

Geen dieetboek, maar een dikke pil vol met koolhydraatarme recepten. De een nog lekkerder dan de ander. Spoiler alert; ik ben fan!
4 november 2021
Oh my Foodness
 
Oh My Foodness van Sabine Koning

Sabine Koning heeft een nieuw boek. Genoemd naar haar succesvolle blog Oh My Foodness. Daarin verzamelde ze de lekkerste comfortfoodrecepten.
3 november 2021
 
Het grote wildplukboek van Edwin Florès

Dé kenner op het gebied van wildplukken is toch wel Edwin Flores. Van zijn hand is deze herziene uitgave van Het grote wildplukboek.
2 november 2021
 
Ottolenghi Test Kitchen – review

Koken in een pandemie resulteert bij Ottolenghi in dit nieuwe boek, OTK. Ottolenghi Test Kitchen stimuleert je te koken uit je voorraadkast
26 oktober 2021
Wereldreizen review
 
Anthony Bourdain – Wereldreizen

In Wereldreizen ga je, door de ogen van Bourdain, mee op reis langs zijn favoriete bestemmingen. Een officiële, alternatieve reisgids.
25 oktober 2021
rekenen voor je leven
 
Rekenen voor je leven – review

Hoe maak je kinderen enthousiast voor rekenen? Schrijver Edward van de Velen en hoogleraar Ionica Smeets maakten er dit boek voor.
19 oktober 2021
 
Vietnamees van Uyen Luu

Makkelijke, authentieke Vietnamese recepten in een werkelijk prachtig kookboek. Daar moést ik natuurlijk voor jullie mee aan de slag.
15 oktober 2021
Vette Sletten boek
 
NomNomNom van Dorothy Porker

Dat NomNomNom een nominatie heeft voor Gouden Kookboek zegt denk ik al wel genoeg. Het is een one of a kind kookboek.
13 oktober 2021
cover boek shirma
 
Shirma’s Soul Kitchen

Duik samen met Shirma Rouse de Caribische soul kitchen in en laat je voeden met haar liefde voor eten!
4 oktober 2021
Koffietijd Susan Aretz
 
De maand van Susan – september

Bye bye zomer, hallo herfst. Een maand om met plezier op terug te blikken. Met de welbekende hoogtepunten, maar ook leermomenten.
20 september 2021
lindenhoff baambrugge
 
Susan Test; de maaltijdbox van de Lindenhoff

Niet nadenken over wat je eet en toch lekker aan tafel. Wie wil dat niet? Met de maaltijdbox van de Lindenhoff kan dat! En ik mocht ‘m testen.
30 augustus 2021
 
Lancering Wereldwijd Borreltijd en Holy Unicorn gin

Maanden aan voorbereiding gingen er vooraf aan de lancering van Wereldwijd Borreltijd en mijn eigen Holy Unicorn gin. En toen was het zo ver..