Lancering Altijd borreltijdDaar is ‘ie dan. Altijd borreltijd werd gisteren in het Andaz Amsterdam gelanceerd. En wat voor een lancering!

Wereldrecord langste borrelplank

Met een wereldrecordpoging langste borrelplank werd Altijd borreltijd op spectaculaire wijze gelanceerd. Nog niet eerder werd er 15 (!!) meter aan borrelplank vol met eigen borrelhapjes gemaakt. Een wereldrecord langste borrelplank is een feit! Meer over hoe dat wereldrecord tot stand kwam lees je hier.

Altijd borreltijd lancering

De lancering zelf werd vooral een heerlijke borrel, die door Quinty Trustfull werd geopend. Niet alleen deed zij de officiële meting van de borrelplank, ze ontving ook het eerste exemplaar van Altijd borreltijd. En met reden. De allereerste keer dat ik Quinty ontmoette was in 2013, na de oprichting van Smulpaapje. Ik mocht in Koffietijd komen vertellen over het belang van goed eten met kinderen, uit en thuis. In 2017 was ik er wederom te gast en mocht ik – live in de uitzending – koken uit Wat lunchen we vandaag? (mijn 2e boek). Dat deed ik daarna in 2019 en 2021 weer, toen in verband met het uitkomen van Borreltijd en Wereldwijd borreltijd.

Kortom, Quinty, Koffietijd en ik hebben een historie met elkaar. Dat Quinty van borrelen houdt wist ik trouwens ook, zij was een van de vele mensen die vorig jaar mijn Holy Unicorn gin bestelde. Er was dan ook geen beter persoon om voor dit officiële moment te vragen!

Het was zo geweldig om in een omgeving als het Andaz, dat inmiddels zó als thuis voelt, zoveel mensen bij elkaar te zien om samen dit moment te vieren. Wat kan een mens zich ongelofelijk rijk voelen. Onvergetelijk!

Altijd borreltijd lancering

Altijd borreltijd Susan Aretz

Altijd borreltijd goodiebag

Wat ook onvergetelijk is is de goodiebag die iedereen na afloop mee naar huis kreeg. Met dank aan Foodelicious, Don Papa rum, Bertolli, Jean Baton, Fish Tales, Butcha, Brandt & Levie, Galipette en Fontaine Uitgevers kregen alle gasten een bomvolle en heerlijke goodiebag mee. Ik geef trouwens een exemplaar van deze goodiebag weg via mijn instagram dit weekend, houd die dus goed in de gaten!

Altijd borreltijd lancering

Mag ik tot slot nog even aandacht voor de heerlijke fotografie die werd verzorgd door Jesje Veling. Niet alleen kun je in haar studio terecht voor prachtige portret- en gezinsfotografie, ook tijdens events is zij je go to want alle foto’s die je hier ziet (en in de pers) zijn van haar hand.

altijd borreltijd susan aretz

Altijd borreltijd is hiermee officieel gelanceerd (en te koop dus!) En de lancering zelf mag denk ik wel als memorabel de boeken in. Ik kan niet anders dan vanuit mijn tenen dankjewel zeggen aan íedereen die hieraan heeft bijgedragen. Op naar de volgende boeklancering!

Gepubliceerd op 29 september 2022


1 reactie

  1. Arja's place schreef:

    Het doet wat met me als ik dit allemaal lees, ook van je wereld record poging. Zoveel mensen die je hielpen en hulp boden. Ik kan en ga het niet uitleggen, maar ben even geëmotineerd (op een goede manier) hiervan. Hoe bijzonder is dit, en nu even niks dan nagenieten en kijken hoe ook dit boek gaat scoren. Hoop het snel op me plank te hebben, maar ook dat komt goed.

    Liefs Arja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.