Lancering Altijd borreltijdDaar is ‘ie dan. Altijd borreltijd werd gisteren in het Andaz Amsterdam gelanceerd. En wat voor een lancering!

Wereldrecord langste borrelplank

Met een wereldrecordpoging langste borrelplank werd Altijd borreltijd op spectaculaire wijze gelanceerd. Nog niet eerder werd er 15 (!!) meter aan borrelplank vol met eigen borrelhapjes gemaakt. Een wereldrecord langste borrelplank is een feit! Meer over hoe dat wereldrecord tot stand kwam lees je hier.

Altijd borreltijd lancering

De lancering zelf werd vooral een heerlijke borrel, die door Quinty Trustfull werd geopend. Niet alleen deed zij de officiële meting van de borrelplank, ze ontving ook het eerste exemplaar van Altijd borreltijd. En met reden. De allereerste keer dat ik Quinty ontmoette was in 2013, na de oprichting van Smulpaapje. Ik mocht in Koffietijd komen vertellen over het belang van goed eten met kinderen, uit en thuis. In 2017 was ik er wederom te gast en mocht ik – live in de uitzending – koken uit Wat lunchen we vandaag? (mijn 2e boek). Dat deed ik daarna in 2019 en 2021 weer, toen in verband met het uitkomen van Borreltijd en Wereldwijd borreltijd.

Kortom, Quinty, Koffietijd en ik hebben een historie met elkaar. Dat Quinty van borrelen houdt wist ik trouwens ook, zij was een van de vele mensen die vorig jaar mijn Holy Unicorn gin bestelde. Er was dan ook geen beter persoon om voor dit officiële moment te vragen!

Het was zo geweldig om in een omgeving als het Andaz, dat inmiddels zó als thuis voelt, zoveel mensen bij elkaar te zien om samen dit moment te vieren. Wat kan een mens zich ongelofelijk rijk voelen. Onvergetelijk!

Altijd borreltijd lancering

Altijd borreltijd Susan Aretz

Altijd borreltijd goodiebag

Wat ook onvergetelijk is is de goodiebag die iedereen na afloop mee naar huis kreeg. Met dank aan Foodelicious, Don Papa rum, Bertolli, Jean Baton, Fish Tales, Butcha, Brandt & Levie, Galipette en Fontaine Uitgevers kregen alle gasten een bomvolle en heerlijke goodiebag mee. Ik geef trouwens een exemplaar van deze goodiebag weg via mijn instagram dit weekend, houd die dus goed in de gaten!

Altijd borreltijd lancering

Mag ik tot slot nog even aandacht voor de heerlijke fotografie die werd verzorgd door Jesje Veling. Niet alleen kun je in haar studio terecht voor prachtige portret- en gezinsfotografie, ook tijdens events is zij je go to want alle foto’s die je hier ziet (en in de pers) zijn van haar hand.

altijd borreltijd susan aretz

Altijd borreltijd is hiermee officieel gelanceerd (en te koop dus!) En de lancering zelf mag denk ik wel als memorabel de boeken in. Ik kan niet anders dan vanuit mijn tenen dankjewel zeggen aan íedereen die hieraan heeft bijgedragen. Op naar de volgende boeklancering!

Gepubliceerd op 29 september 2022


1 reactie

  1. Arja's place schreef:

    Het doet wat met me als ik dit allemaal lees, ook van je wereld record poging. Zoveel mensen die je hielpen en hulp boden. Ik kan en ga het niet uitleggen, maar ben even geëmotineerd (op een goede manier) hiervan. Hoe bijzonder is dit, en nu even niks dan nagenieten en kijken hoe ook dit boek gaat scoren. Hoop het snel op me plank te hebben, maar ook dat komt goed.

    Liefs Arja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!