Lancering Altijd borreltijdDaar is ‘ie dan. Altijd borreltijd werd gisteren in het Andaz Amsterdam gelanceerd. En wat voor een lancering!

Wereldrecord langste borrelplank

Met een wereldrecordpoging langste borrelplank werd Altijd borreltijd op spectaculaire wijze gelanceerd. Nog niet eerder werd er 15 (!!) meter aan borrelplank vol met eigen borrelhapjes gemaakt. Een wereldrecord langste borrelplank is een feit! Meer over hoe dat wereldrecord tot stand kwam lees je hier.

Altijd borreltijd lancering

De lancering zelf werd vooral een heerlijke borrel, die door Quinty Trustfull werd geopend. Niet alleen deed zij de officiële meting van de borrelplank, ze ontving ook het eerste exemplaar van Altijd borreltijd. En met reden. De allereerste keer dat ik Quinty ontmoette was in 2013, na de oprichting van Smulpaapje. Ik mocht in Koffietijd komen vertellen over het belang van goed eten met kinderen, uit en thuis. In 2017 was ik er wederom te gast en mocht ik – live in de uitzending – koken uit Wat lunchen we vandaag? (mijn 2e boek). Dat deed ik daarna in 2019 en 2021 weer, toen in verband met het uitkomen van Borreltijd en Wereldwijd borreltijd.

Kortom, Quinty, Koffietijd en ik hebben een historie met elkaar. Dat Quinty van borrelen houdt wist ik trouwens ook, zij was een van de vele mensen die vorig jaar mijn Holy Unicorn gin bestelde. Er was dan ook geen beter persoon om voor dit officiële moment te vragen!

Het was zo geweldig om in een omgeving als het Andaz, dat inmiddels zó als thuis voelt, zoveel mensen bij elkaar te zien om samen dit moment te vieren. Wat kan een mens zich ongelofelijk rijk voelen. Onvergetelijk!

Altijd borreltijd lancering

Altijd borreltijd Susan Aretz

Altijd borreltijd goodiebag

Wat ook onvergetelijk is is de goodiebag die iedereen na afloop mee naar huis kreeg. Met dank aan Foodelicious, Don Papa rum, Bertolli, Jean Baton, Fish Tales, Butcha, Brandt & Levie, Galipette en Fontaine Uitgevers kregen alle gasten een bomvolle en heerlijke goodiebag mee. Ik geef trouwens een exemplaar van deze goodiebag weg via mijn instagram dit weekend, houd die dus goed in de gaten!

Altijd borreltijd lancering

Mag ik tot slot nog even aandacht voor de heerlijke fotografie die werd verzorgd door Jesje Veling. Niet alleen kun je in haar studio terecht voor prachtige portret- en gezinsfotografie, ook tijdens events is zij je go to want alle foto’s die je hier ziet (en in de pers) zijn van haar hand.

altijd borreltijd susan aretz

Altijd borreltijd is hiermee officieel gelanceerd (en te koop dus!) En de lancering zelf mag denk ik wel als memorabel de boeken in. Ik kan niet anders dan vanuit mijn tenen dankjewel zeggen aan íedereen die hieraan heeft bijgedragen. Op naar de volgende boeklancering!

Gepubliceerd op 29 september 2022


1 reactie

  1. Arja's place schreef:

    Het doet wat met me als ik dit allemaal lees, ook van je wereld record poging. Zoveel mensen die je hielpen en hulp boden. Ik kan en ga het niet uitleggen, maar ben even geëmotineerd (op een goede manier) hiervan. Hoe bijzonder is dit, en nu even niks dan nagenieten en kijken hoe ook dit boek gaat scoren. Hoop het snel op me plank te hebben, maar ook dat komt goed.

    Liefs Arja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!
9 november 2022
OTK extra lekker
 
Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker – review

Gaat dit het eerste Ottolenghi boek zijn waar ik gillend enthousiast over ben? Ik ga het je nú vertellen!
4 november 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij Boom Chicago

Ik heb er een handje van, om mijn comfortzone een stukje uit te dagen. Maar ik heb nu toch weer ergens ja op gezegd... Hallo Boom Chicago!
2 november 2022
kerstboom en kat
 
Wat doen we met kerst

Een vraag die velen bezighoudt. Zeker als je een site hebt met recepten is het logisch om ook kerstrecepten te delen. Dit doe ik dit jaar met kerst.
29 september 2022
wereldrecord borrelplank Susan Aretz
 
The making of a… wereldrecord langste borrelplank

Een wereldrecord vestigen, daar is het een en ander voor nodig. En hulp. Dit is hoe het wereldrecord tot stand kwam.