BBQ Tijd – pre orderNog héél even en dan is ‘ie er; mijn nieuwe en zesde (!) boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. En jij kunt ‘m al in de pre-order bestellen!

Met dank aan jullie feedback op de eerdere covers die we lieten zien is het uiteindelijk deze cover geworden. Ik ben er zó ontzettend blij mee.

Het idee achter de cover is dat je het gevoel van buiten, van barbecue, van rook en vuur in één keer ziet maar dan zonder de standaard BBQ clichés. Ik hoop dat je het in de boekwinkel ziet en er nieuwsgierig van wordt. En als je straks het boek in hand hebt ga je op de achterkant meer zien van de gerechten en recepten die je in het boek kunt vinden.

BBQ tijd cover Susan Aretz

BBQ Tijd van Susan Aretz

BBQ Tijd verschijnt eind maart, mooi aan het begin van het reguliere barbecueseizoen. Er staan 65 recepten in, volop basiskennis voor iedereen die wel met een bbq wil koken maar nog niet precies weet hoe.

De recepten in het boek variëren. Niet alleen in het type gerechten – er staan veel groente, vis én vleesrecepten in – maar ook in het ervaringsniveau van degene die achter de barbecue staat. Maar echt íedereen kan met het boek aan de slag.

Ik wil je namelijk verrassen met de maakbaarheid van alle recepten. Er staat echt voor iedereen wat lekkers in. Natuurlijk zijn de recepten op verschillende type barbecues te maken, want we gaan zowel directe als indirecte hitte gebruiken.

En natúúrlijk heb ik ook gedacht aan iets lekkers om erbij te drinken. Je krijgt tips voor bij de gerechten, maar ook recepten voor te gekke cocktails. Kortom echt een compleet barbecueboek voor iedereen die van lekker eten houdt!

MEGA blij ben ik ook met de quotes van collega BBQ liefhebbers Jord Althuizen, Jeroen Hazebroek, Howard Komproe en Francesca Kookt.

BBQ tijd quotes

Pre – order BBQ Tijd

Zéker weten dat jij als een van de eerste een (gesigneerd!) exemplaar van BBQ Tijd in huis hebt, meteen nadat het boek is gelanceerd? Zorg dan dat je boek nu alvast in de pre-order bestelt.

Het wordt een dik boek, bijna 200 bladzijdes aan BBQ inspiratie. In de winkel kost het boek € 29,99. Gauw bestellen dus, want voor je het weet is ‘ie er al.

PRE-ORDER BBQ TIJD HIER

Gepubliceerd op 5 februari 2023


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!