BBQ Tijd – pre orderNog héél even en dan is ‘ie er; mijn nieuwe en zesde (!) boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. En jij kunt ‘m al in de pre-order bestellen!

Met dank aan jullie feedback op de eerdere covers die we lieten zien is het uiteindelijk deze cover geworden. Ik ben er zó ontzettend blij mee.

Het idee achter de cover is dat je het gevoel van buiten, van barbecue, van rook en vuur in één keer ziet maar dan zonder de standaard BBQ clichés. Ik hoop dat je het in de boekwinkel ziet en er nieuwsgierig van wordt. En als je straks het boek in hand hebt ga je op de achterkant meer zien van de gerechten en recepten die je in het boek kunt vinden.

BBQ tijd cover Susan Aretz

BBQ Tijd van Susan Aretz

BBQ Tijd verschijnt eind maart, mooi aan het begin van het reguliere barbecueseizoen. Er staan 65 recepten in, volop basiskennis voor iedereen die wel met een bbq wil koken maar nog niet precies weet hoe.

De recepten in het boek variëren. Niet alleen in het type gerechten – er staan veel groente, vis én vleesrecepten in – maar ook in het ervaringsniveau van degene die achter de barbecue staat. Maar echt íedereen kan met het boek aan de slag.

Ik wil je namelijk verrassen met de maakbaarheid van alle recepten. Er staat echt voor iedereen wat lekkers in. Natuurlijk zijn de recepten op verschillende type barbecues te maken, want we gaan zowel directe als indirecte hitte gebruiken.

En natúúrlijk heb ik ook gedacht aan iets lekkers om erbij te drinken. Je krijgt tips voor bij de gerechten, maar ook recepten voor te gekke cocktails. Kortom echt een compleet barbecueboek voor iedereen die van lekker eten houdt!

MEGA blij ben ik ook met de quotes van collega BBQ liefhebbers Jord Althuizen, Jeroen Hazebroek, Howard Komproe en Francesca Kookt.

BBQ tijd quotes

Pre – order BBQ Tijd

Zéker weten dat jij als een van de eerste een (gesigneerd!) exemplaar van BBQ Tijd in huis hebt, meteen nadat het boek is gelanceerd? Zorg dan dat je boek nu alvast in de pre-order bestelt.

Het wordt een dik boek, bijna 200 bladzijdes aan BBQ inspiratie. In de winkel kost het boek € 29,99. Gauw bestellen dus, want voor je het weet is ‘ie er al.

PRE-ORDER BBQ TIJD HIER

Gepubliceerd op 5 februari 2023


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
26 juli 2023
Pride, tieners en Kidsweek
 
Pride, tieners en Kidsweek

Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
19 juni 2023
Zin in Salade_Bibi
 
Zin in salade van Bibi Loomans

Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
12 juni 2023
 
Snack Attack Jord Althuizen

Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.