BBQ Tijd – pre orderNog héél even en dan is ‘ie er; mijn nieuwe en zesde (!) boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. En jij kunt ‘m al in de pre-order bestellen!

Met dank aan jullie feedback op de eerdere covers die we lieten zien is het uiteindelijk deze cover geworden. Ik ben er zó ontzettend blij mee.

Het idee achter de cover is dat je het gevoel van buiten, van barbecue, van rook en vuur in één keer ziet maar dan zonder de standaard BBQ clichés. Ik hoop dat je het in de boekwinkel ziet en er nieuwsgierig van wordt. En als je straks het boek in hand hebt ga je op de achterkant meer zien van de gerechten en recepten die je in het boek kunt vinden.

BBQ tijd cover Susan Aretz

BBQ Tijd van Susan Aretz

BBQ Tijd verschijnt eind maart, mooi aan het begin van het reguliere barbecueseizoen. Er staan 65 recepten in, volop basiskennis voor iedereen die wel met een bbq wil koken maar nog niet precies weet hoe.

De recepten in het boek variëren. Niet alleen in het type gerechten – er staan veel groente, vis én vleesrecepten in – maar ook in het ervaringsniveau van degene die achter de barbecue staat. Maar echt íedereen kan met het boek aan de slag.

Ik wil je namelijk verrassen met de maakbaarheid van alle recepten. Er staat echt voor iedereen wat lekkers in. Natuurlijk zijn de recepten op verschillende type barbecues te maken, want we gaan zowel directe als indirecte hitte gebruiken.

En natúúrlijk heb ik ook gedacht aan iets lekkers om erbij te drinken. Je krijgt tips voor bij de gerechten, maar ook recepten voor te gekke cocktails. Kortom echt een compleet barbecueboek voor iedereen die van lekker eten houdt!

MEGA blij ben ik ook met de quotes van collega BBQ liefhebbers Jord Althuizen, Jeroen Hazebroek, Howard Komproe en Francesca Kookt.

BBQ tijd quotes

Pre – order BBQ Tijd

Zéker weten dat jij als een van de eerste een (gesigneerd!) exemplaar van BBQ Tijd in huis hebt, meteen nadat het boek is gelanceerd? Zorg dan dat je boek nu alvast in de pre-order bestelt.

Het wordt een dik boek, bijna 200 bladzijdes aan BBQ inspiratie. In de winkel kost het boek € 29,99. Gauw bestellen dus, want voor je het weet is ‘ie er al.

PRE-ORDER BBQ TIJD HIER

Gepubliceerd op 5 februari 2023


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.