BBQ Tijd – pre orderDaar is ‘ie dan, de definitieve cover voor mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!

Maar mag ik jullie eerst ontzettend bedanken voor jullie feedback op de eerdere covers die we lieten zien. We hebben daar enorm goed naar geluisterd en uiteindelijk is het dus deze cover geworden. Ik ben er zó ontzettend blij mee.

Het idee achter de cover is dat je het gevoel van buiten, van barbecue, van rook en vuur in één keer ziet maar dan zonder de standaard BBQ clichés. Ik hoop dat je het in de boekwinkel ziet en er nieuwsgierig van wordt. En als je straks het boek in hand hebt ga je op de achterkant meer zien van de gerechten en recepten die je in het boek kunt vinden.

BBQ tijd cover Susan Aretz

BBQ Tijd van Susan Aretz

BBQ Tijd verschijnt april 2023, mooi aan het begin van het reguliere barbecueseizoen. Er staan ruim 60 recepten in, volop basiskennis voor iedereen die wel met een bbq wil koken maar nog niet precies weet hoe. De recepten in het boek variëren. Niet alleen in het type gerechten – ers staan veel groente, vis én vleesrecepten in – maar ook in het ervaringsniveau van degene die achter de barbecue staat.

Ik hoop vooral dat ik je kan verrassen met de maakbaarheid van alle recepten. Er staat echt voor iedereen wat lekkers in. Natuurlijk zijn de recepten op verschillende type barbecues te maken, want we gaan zowel directe als indirecte hitte gebruiken.

En natúúrlijk heb ik ook gedacht aan iets lekkers om erbij te drinken. Je krijgt tips voor bij de gerechten, maar ook recepten voor te gekke cocktails. Kortom echt een compleet barbecueboek voor iedereen die van lekker eten houdt!

MEGA blij ben ik ook met de quotes van collega BBQ liefhebbers Jord Althuizen, Jeroen Hazebroek, Howard Komproe en Francesca Kookt.

BBQ tijd quotes

Pre – order BBQ Tijd

Zéker weten dat jij als een van de eerste een (gesigneerd!) exemplaar van BBQ Tijd in huis hebt, meteen nadat het boek is gelanceerd? Zorg dan dat je boek nu alvast in de pre-order bestelt.

Het wordt een dik boek, maar liefst 224 bladzijdes aan BBQ inspiratie. In de winkel kost het boek € 32,99. Als je het boek voor 1 januari aanstaande in de pre-order bestelt zijn de verzendkosten voor mijn rekening. Gewoon, omdat ik zo ontzettend blij met dit boek (en jullie!) ben. Gauw bestellen dus, want voor je het weet is ‘ie er al.

PRE-ORDER BBQ TIJD HIER

Gepubliceerd op 10 november 2022


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!
9 november 2022
OTK extra lekker
 
Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker – review

Gaat dit het eerste Ottolenghi boek zijn waar ik gillend enthousiast over ben? Ik ga het je nú vertellen!
4 november 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij Boom Chicago

Ik heb er een handje van, om mijn comfortzone een stukje uit te dagen. Maar ik heb nu toch weer ergens ja op gezegd... Hallo Boom Chicago!
2 november 2022
kerstboom en kat
 
Wat doen we met kerst

Een vraag die velen bezighoudt. Zeker als je een site hebt met recepten is het logisch om ook kerstrecepten te delen. Dit doe ik dit jaar met kerst.
29 september 2022
Altijd borreltijd lancering
 
Lancering Altijd borreltijd

Daar is ‘ie dan. Altijd borreltijd werd gisteren in het Andaz Amsterdam gelanceerd. En wat voor een lancering!