Susan Aretz vaste co-host foodpodcast SmaakmakersIn het nieuwe seizoen is Susan Aretz vaste co-host van de foodpodcast Smaakmakers. Samen met podcastmaker Zegert van der Linde hebben zij het over allerhande zaken die het leven lekker maken. Het nieuwe seizoen van Smaakmakers begint op 13 september.

Susan Aretz co-host foodpodcast Smaakmakers

Presentator Zegert van der Linde is blij dat Susan vanaf nu vast te horen is in Smaakmakers. “Susan’s enthousiasme is aanstekelijk. We denken bovendien op een vergelijkbare manier over eten en drinken: het moet lekker zijn, maar niet te ingewikkeld. We genieten net zo hard van een maaltijd in een sterrenrestaurant, als van een kroketje van de snackbar. Het nieuwe seizoen van de podcast wordt dan ook een culinair feest!.”

Ook Susan Aretz heeft zin het nieuwe seizoen van de podcast: “Ik doe, naast daadwerkelijk eten & drinken, niets liever dan praten over eten en drinken. En dat mag ik nu iedere twee weken doen bij Smaakmakers. Over alles waar we culinair gezien blij van worden. Van goede boter tot sterrenrestaurants en alles ertussen. Het komt állemaal aan bod! “

Smaakmakers podcast

Net als in eerdere seizoenen zullen diverse gasten uit de wereld van eten en drinken aanschuiven in Smaakmakers. In aflevering 2 vertelt televisiekok Roberta Pagnier, nu te zien in Expeditie Robinson, over haar nieuwe boek ‘Roberta’s Cucina Povera’.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat nu online. Luisteren kan via alle grote podcastplatforms.

Spotify of via Apple

Meer informatie vind je op de website van Smaakmakers

Gepubliceerd op 13 september 2023


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.