Susan Aretz vaste co-host foodpodcast SmaakmakersIn het nieuwe seizoen is Susan Aretz vaste co-host van de foodpodcast Smaakmakers. Samen met podcastmaker Zegert van der Linde hebben zij het over allerhande zaken die het leven lekker maken. Het nieuwe seizoen van Smaakmakers begint op 13 september.

Susan Aretz co-host foodpodcast Smaakmakers

Presentator Zegert van der Linde is blij dat Susan vanaf nu vast te horen is in Smaakmakers. “Susan’s enthousiasme is aanstekelijk. We denken bovendien op een vergelijkbare manier over eten en drinken: het moet lekker zijn, maar niet te ingewikkeld. We genieten net zo hard van een maaltijd in een sterrenrestaurant, als van een kroketje van de snackbar. Het nieuwe seizoen van de podcast wordt dan ook een culinair feest!.”

Ook Susan Aretz heeft zin het nieuwe seizoen van de podcast: “Ik doe, naast daadwerkelijk eten & drinken, niets liever dan praten over eten en drinken. En dat mag ik nu iedere twee weken doen bij Smaakmakers. Over alles waar we culinair gezien blij van worden. Van goede boter tot sterrenrestaurants en alles ertussen. Het komt állemaal aan bod! “

Smaakmakers podcast

Net als in eerdere seizoenen zullen diverse gasten uit de wereld van eten en drinken aanschuiven in Smaakmakers. In aflevering 2 vertelt televisiekok Roberta Pagnier, nu te zien in Expeditie Robinson, over haar nieuwe boek ‘Roberta’s Cucina Povera’.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat nu online. Luisteren kan via alle grote podcastplatforms.

Spotify of via Apple

Meer informatie vind je op de website van Smaakmakers

Gepubliceerd op 13 september 2023


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
26 juli 2023
Pride, tieners en Kidsweek
 
Pride, tieners en Kidsweek

Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
19 juni 2023
Zin in Salade_Bibi
 
Zin in salade van Bibi Loomans

Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
12 juni 2023
 
Snack Attack Jord Althuizen

Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.