Hardop dromen, het werkt!
Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat… dan komen ze ook nog eens uit!
In mijn geval leidde dat hardop dromen de afgelopen 10 jaar tot mijn eerste kookboek (en is kookboek #6 inmiddels in de pre-order te bestellen, heb ik mijn eigen Holy Unicorn Gin ontwikkeld én vestigde ik afgelopen september een wereldrecord langste borrelplank.
Hardop dromen, het werkt
Ook voor 2023 heb ik een droom. Ik wil dolgraag een vaste column voor een mooi blad/tijdschrift of platform En omdat ik dus weet dat daarover vertellen werkt schreef ik erover op Linkedin en plaatste ik een soortgelijk verhaal ook op mijn Instagram.
Het is te gek om te zien hoe dan iedereen ook weer zijn/haar netwerk inschakelt en met je mee wil denken.
Maar weet je wat het állerleukste is. Het werkt!
foto: Alieke Eising
Column Foodinspiration
Vanaf 1 januari aanstaande begin ik als columnist bij Food Inspiration. Een prachtig inspiratieplatform voor de professional in food & hospitality. Ze publiceren dagelijks meerdere artikelen op hun website en bundelden een selectie daarvan maandelijks in een (gratis!) digitaal magazine. Daarnaast organiseren ze ook nog eens 1x per jaar de Foodinspirationdays.
SUPER veel zin in en we hebben al een heerlijke lijst aan onderwerpen voor de komend columns
Als ik je dus nógmaals één ding wil meegeven, zo aan het eind van dit jaar, is dat je gewoon echt hardop moet dromen. Vertel erover. Deel het in je netwerk. Hou op met denken dat dingen vanzelf gaan of toch niet lukken.
Als ik toch ergens het levende bewijs van ben is het hier wel van!
Gepubliceerd op 11 november 2022
2 reacties
So happy for you! Big hug from the Big Apple from another Big Dreamer! XXXX
big love to you my love! x