Hardop dromen, het werkt!Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat… dan komen ze ook nog eens uit!

In mijn geval leidde dat hardop dromen de afgelopen 10 jaar tot mijn eerste kookboek (en is kookboek #6 inmiddels in de pre-order te bestellen, heb ik mijn eigen Holy Unicorn Gin ontwikkeld én vestigde ik afgelopen september een wereldrecord langste borrelplank.

Hardop dromen, het werkt

Ook voor 2023 heb ik een droom. Ik wil dolgraag een vaste column voor een mooi blad/tijdschrift of platform En omdat ik dus weet dat daarover vertellen werkt schreef ik erover op Linkedin en plaatste ik een soortgelijk verhaal ook op mijn Instagram.

Het is te gek om te zien hoe dan iedereen ook weer zijn/haar netwerk inschakelt en met je mee wil denken.

Maar weet je wat het állerleukste is. Het werkt!

Susan Aretz De Burcht
foto: Alieke Eising

Column Foodinspiration

Vanaf 1 januari aanstaande begin ik als columnist bij Food Inspiration. Een prachtig inspiratieplatform voor de professional in food & hospitality. Ze publiceren dagelijks meerdere artikelen op hun website en bundelden een selectie daarvan maandelijks in een (gratis!) digitaal magazine.  Daarnaast organiseren ze ook nog eens 1x per jaar de Foodinspirationdays.

SUPER veel zin in en we hebben al een heerlijke lijst aan onderwerpen voor de komend columns

Als ik je dus nógmaals één ding wil meegeven, zo aan het eind van dit jaar, is dat je gewoon echt hardop moet dromen. Vertel erover. Deel het in je netwerk. Hou op met denken dat dingen vanzelf gaan of toch niet lukken.

Als ik toch ergens het levende bewijs van ben is het hier wel van!

 

Gepubliceerd op 11 november 2022


2 reacties

  1. Buffi schreef:

    So happy for you! Big hug from the Big Apple from another Big Dreamer! XXXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022