Hardop dromen, het werkt!Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat… dan komen ze ook nog eens uit!

In mijn geval leidde dat hardop dromen de afgelopen 10 jaar tot mijn eerste kookboek (en is kookboek #6 inmiddels in de pre-order te bestellen, heb ik mijn eigen Holy Unicorn Gin ontwikkeld én vestigde ik afgelopen september een wereldrecord langste borrelplank.

Hardop dromen, het werkt

Ook voor 2023 heb ik een droom. Ik wil dolgraag een vaste column voor een mooi blad/tijdschrift of platform En omdat ik dus weet dat daarover vertellen werkt schreef ik erover op Linkedin en plaatste ik een soortgelijk verhaal ook op mijn Instagram.

Het is te gek om te zien hoe dan iedereen ook weer zijn/haar netwerk inschakelt en met je mee wil denken.

Maar weet je wat het állerleukste is. Het werkt!

Susan Aretz De Burcht
foto: Alieke Eising

Column Foodinspiration

Vanaf 1 januari aanstaande begin ik als columnist bij Food Inspiration. Een prachtig inspiratieplatform voor de professional in food & hospitality. Ze publiceren dagelijks meerdere artikelen op hun website en bundelden een selectie daarvan maandelijks in een (gratis!) digitaal magazine.  Daarnaast organiseren ze ook nog eens 1x per jaar de Foodinspirationdays.

SUPER veel zin in en we hebben al een heerlijke lijst aan onderwerpen voor de komend columns

Als ik je dus nógmaals één ding wil meegeven, zo aan het eind van dit jaar, is dat je gewoon echt hardop moet dromen. Vertel erover. Deel het in je netwerk. Hou op met denken dat dingen vanzelf gaan of toch niet lukken.

Als ik toch ergens het levende bewijs van ben is het hier wel van!

 

Gepubliceerd op 11 november 2022


2 reacties

  1. Buffi schreef:

    So happy for you! Big hug from the Big Apple from another Big Dreamer! XXXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
9 november 2022
OTK extra lekker
 
Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker – review

Gaat dit het eerste Ottolenghi boek zijn waar ik gillend enthousiast over ben? Ik ga het je nú vertellen!
4 november 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij Boom Chicago

Ik heb er een handje van, om mijn comfortzone een stukje uit te dagen. Maar ik heb nu toch weer ergens ja op gezegd... Hallo Boom Chicago!
2 november 2022
kerstboom en kat
 
Wat doen we met kerst

Een vraag die velen bezighoudt. Zeker als je een site hebt met recepten is het logisch om ook kerstrecepten te delen. Dit doe ik dit jaar met kerst.
29 september 2022
Altijd borreltijd lancering
 
Lancering Altijd borreltijd

Daar is ‘ie dan. Altijd borreltijd werd gisteren in het Andaz Amsterdam gelanceerd. En wat voor een lancering!
29 september 2022
wereldrecord borrelplank Susan Aretz
 
The making of a… wereldrecord langste borrelplank

Een wereldrecord vestigen, daar is het een en ander voor nodig. En hulp. Dit is hoe het wereldrecord tot stand kwam.