Hardop dromen, het werkt!Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat… dan komen ze ook nog eens uit!

In mijn geval leidde dat hardop dromen de afgelopen 10 jaar tot mijn eerste kookboek (en is kookboek #6 inmiddels in de pre-order te bestellen, heb ik mijn eigen Holy Unicorn Gin ontwikkeld én vestigde ik afgelopen september een wereldrecord langste borrelplank.

Hardop dromen, het werkt

Ook voor 2023 heb ik een droom. Ik wil dolgraag een vaste column voor een mooi blad/tijdschrift of platform En omdat ik dus weet dat daarover vertellen werkt schreef ik erover op Linkedin en plaatste ik een soortgelijk verhaal ook op mijn Instagram.

Het is te gek om te zien hoe dan iedereen ook weer zijn/haar netwerk inschakelt en met je mee wil denken.

Maar weet je wat het állerleukste is. Het werkt!

Susan Aretz De Burcht
foto: Alieke Eising

Column Foodinspiration

Vanaf 1 januari aanstaande begin ik als columnist bij Food Inspiration. Een prachtig inspiratieplatform voor de professional in food & hospitality. Ze publiceren dagelijks meerdere artikelen op hun website en bundelden een selectie daarvan maandelijks in een (gratis!) digitaal magazine.  Daarnaast organiseren ze ook nog eens 1x per jaar de Foodinspirationdays.

SUPER veel zin in en we hebben al een heerlijke lijst aan onderwerpen voor de komend columns

Als ik je dus nógmaals één ding wil meegeven, zo aan het eind van dit jaar, is dat je gewoon echt hardop moet dromen. Vertel erover. Deel het in je netwerk. Hou op met denken dat dingen vanzelf gaan of toch niet lukken.

Als ik toch ergens het levende bewijs van ben is het hier wel van!

 

Gepubliceerd op 11 november 2022


2 reacties

  1. Buffi schreef:

    So happy for you! Big hug from the Big Apple from another Big Dreamer! XXXX

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.