Win Mezcla van Ixta BelfrageWil je dolgraag koken uit Mezcla, dan is dit je kans om een exemplaar te winnen van het boek van Ixta Belfrage!

Want ik mag van Fontaine Uitgevers één exemplaar van dit heerlijke boek weg geven. Wil je eerst weten wat je van Mezcla kunt verwachten, lees dan vooral de review die ik er over schreef.

Feestmaand

Daarna heb je denk ik weinig aansporing meer nodig om mee te doen aan deze winactie. Dit is overigens de eerste van behoorlijk wat winacties, want het is feest deze maand. Niet alleen ben ik in september jarig, maar ook wordt mijn nieuwe boek Altijd borreltijd gelanceerd én is het dit jaar 10 jaar geleden dat ik startte met Smulpaapje. Reden genoeg dus om een heleboel van mijn favorieten weg te mogen geven. Hou de site én mijn Instagram dan ook goed in de gaten.

Terug nu naar Mezcla. Je kunt dus een exemplaar van dit boek winnen. Wat moet je daar voor doen? DE WINACTIE IS GESLOTEN

 1. Laat mij in een reactie weten waarom je dit boek wilt winnen. Je reactie is pas na goedkeuring zichtbaar, dus dat kan soms even duren.
 2. Als je het boek voor iemand anders wil winnen geef dan aan waarom. Maar het is prima om ‘m voor jezelf te willen winnen
 3. Zorg dat je meedoet met een geldig emailadres, want de winnaar krijgt daar bericht op
 4. Deze winactie is puur voor lezers van SusanAretz.nl en het boek wordt uitsluitend naar een adres in Nederland verzonden
 5. Over de uitslag van de winactie wordt niet gecorrespondeerd

Je kunt meedoen tot en met 21 september 23.59u aanstaande. Daarna is het niet meer mogelijk om te reageren en ontvangt de winnaar bericht!

Gepubliceerd op 18 september 2022


28 reacties

 1. Linda Smeets schreef:

  Met de donkere gure koude dagen in het vooruitzicht sta ik ontzettend graag in de keuken met mijn dochtertje. Samen nieuwe verrassende recepten uitproberen en plezier maken.
  Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit hét boek is waar mijn gezinsleden ontzettend blij mee zullen zijn.
  Kortom, ik doe graag mee voor mijn gezin.

 2. Babette Hooijer schreef:

  Hoi,
  Wat zou ik graag het kookboek Mezcla winnen! Mijn man en ik zijn deze maand 22 jaar getrouwd en allebei 50 geworden. We houden heel erg van koken en bakken en dat doen we altujd samen. Nieuwe dingen ontdekken, etentjes geven en onze 2 kinderen verwennen. Als ik het boek win dan verras ik mijn allerliefste man ermee en nodigen we onze kids uit voor een heerlijk en uitgebreid diner🙏 Fijne dag!

 3. Saskia Kronenburg schreef:

  Ja ik doe graag mee, Kookboeken je kan er niet genoeg van hebben. Ik lees er met plezier uit, maar kook er ook met plezier uit! En dan het liefst uit verschillende culturen. Hier is het niet dat we uit een bepaalde cultuur het eten het lekkerst vinden, we lussen eigenlijk alles wel (inclusief de kinderen van 2 & 8) Leuke is ook om juist meerdere culturen te combineren, helemaal als je uitgebreid kookt. Maar wel zo dat de smaken in elkaar bij elkaar passen. Hoe mooi is het dan om een kookboek te winnen waar 3 culturen in vermengd zijn! Kan ik de heren hier nog meer verwennen met heerlijke gerechten!

 4. Tamara schreef:

  Nu de dagen weer wat korter worden, vind ik het heerlijk om weer wat langer in de keuken te staan om lekkere recepten uit te proberen. De kaasaubergines met salsa roja uit de online inkijkbladzijdes zou ik dan zeker gaan maken! En als er niet uit het boek gekookt wordt, zou hij zeker staan te shinen in mijn mooie-kookboeken-rekje, want het is ook echt een plaatje om te zien!

 5. Wendy schreef:

  Zou een heel leuk cadeau zijn voor mijn verjaardag 21 september😘
  Erg benieuwd ernaar

 6. Jennifer schreef:

  Net als Ixta ben ik ook niet in een hokje te plaatsen… dat geldt voor alles behalve voor mijn kookstijl, daar kan ik nog wel wat inspiratie voor gebruiken

 7. Ellemijn schreef:

  De dagen worden steeds korter en hoe hard ik mijn best ook doe om het tegen te gaan, die donkerte kruipt altijd ook een beetje in mijn lijf, hoofd, hart. Ik zoek het licht dan onder andere in koken. Het liefst een tafel vol lekkers uit landen waar de zon schijnt. 💓

 8. Monique schreef:

  Ik kook graag en nieuwe inspiratie is altijd welkom. Wat ik tot nu toe over het boek heb gelezen ben ik heel benieuwd naar de recepten. Die moeten volgens mij heerlijk zijn

 9. Wendy schreef:

  Met een man die begint te ontdekken hoe leuk koken kan zijn ben ik op zoek naar een berg nieuwe inspiratie!

 10. José schreef:

  We hebben na onze verhuizing eindelijk plek voor een boekenkast en ben het hele weekend bezig geweest met mijn boeken erin plaatsen. De kookboeken staan op kleur en het kriebelt om een prachtig boek uit de kast te pakken en te gaan beginnen. Dit nieuwe boek staat na het lezen van je review op mijn verlanglijstje en ik hoop dat ik deze snel in mijn kast kan plaatsen. Laat de herfst maar komen!

 11. Xiomara schreef:

  Klinkt goed zeg! Ik ben niet zo van AVG maaltijden. Houd wel van Zuid Amerikaanse smaken!

 12. Jessica schreef:

  Ik wil graag winnen na het lezen van jou review! Een boek die me weer een nieuwe invalshoek kan geven op koken, dat lijkt me heerlijk

 13. Esti schreef:

  De belofte van op een laagdrempelige manier kennismaken met deze protegé van Ottolenghi die Braziliaans, Mexicaans en Italiaans mixt trekt wel mijn aandacht. Ik ben heel benieuwd!

 14. Tessa schreef:

  Wooow, dit is precies de inspiratie die ik nodig heb om weer in een kookmojo te komen. Na een heerlijke all inclusive vakantie merk ik dat ik het lastig vind om weer echt de tijd te nemen om echt lekker te koken. Enhet zou een leuk vroeg verjaardagscadeau zijn.

 15. Judith Wijsman schreef:

  Deze wil ik graag winnen. Het lijkt mij een heerlijk boek. Wij zijn hier thuis inclusief Kids goed fan van de Mexicaanse en Italiaanse keuken! Laat mij die Braziliaanse flow maar ontdekken.. Succes!

 16. Suleika schreef:

  Lijkt mij een geweldig boek! Ik kook graag maar de combinatie Italiaans, Braziliaans en Mexicaans maakt mij toch wel erg nieuwsgierig! En een uitbreiding van de kruidenkast is geen probleem, ik probeer graag wat nieuws!

 17. Audrey Mudde schreef:

  Hi, ik doe heel graag mee! Één minuut na het sluiten van de winactie ben ik zelf jarig! Mijn verlanglijstje staat vol mooie kookboeken en dit zou een prachtige toevoeging aan mijn collectie zijn.

  Ik kook erg graag, vooral nu de dagen weer korter worden ben ik na een overvolle werkdag in de keuken te vinden om altijd iets anders op tafel te zetten voor ons gezin van 7!

 18. Anna schreef:

  Ik sta graag in dekeuken en kan wel wat nieuwe heerlijke recepten gebruiken voor inspiratie

 19. Sophie schreef:

  Die pasta met porcini ragout ziet er heerlijk uit, dus dit boek wil ik zeker winnen!

 20. Zjojes schreef:

  Ik doe heel graag voor mezelf mee 🙂
  Ik ben nu helemaal enthousiast geworden door wat je gedeeld hebt over het boek. En hongerig! Vooral heel hongerig!

 21. Femke schreef:

  Helemaal in mijn straatje qua smaken en soort recepten….gaat kleur geven aan dit druilerige weer!!!

 22. Kirsten schreef:

  Tot nu toe lijkt alles wat ik uit dit boek voorbij zie komen me zo lekker!! Wil ik graag uit gaan koken, niet alleen voor ons gezin maar ook voor de opa’s en oma’s die wekelijks mee-eten.

 23. Emma schreef:

  Ik doe heel graag mee, omdat ik heel nieuwsgierig ben naar dit boek door alles wat je hebt laten zien op Instagram stories!

 24. Sabine schreef:

  Oh wat een mooie actie weer!
  Ik zou hem heel graag willen winnen; nooit te veel van dit soort prachtige kookboeken.
  En als ik hem win ga ik voor minstens 6 recepten 😉

 25. Dineke schreef:

  Mjammjam ik heb ook de Ottolenghi kookboeken, maar deze nog niet ben erg benieuwd!

 26. Loes schreef:

  Oh ik doe heel graag mee! Voor mijzelf omdat ik van koken hou en ik deze onwijs graag aan mijn collectie toe zou voegen 🤗.

 27. Janneke schreef:

  Leuk!! Omdat ik ook jarig ben in september, en omdat ik binnenkort even twee weken bij vrienden logeer ivm badkamer verbouwing. De deal is dat ik dan een aantal keer kook, extra leuk met dit boek!

 28. Ayelet schreef:

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek! En als ik hem mag winnen mag ik weer een ander boek van m’n (veel te lange) wishlist kopen, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!