Susan Aretz bij Boom ChicagoIk hou ervan, om mijn comfortzone uit te dagen. Maar ik heb nu toch weer ergens ja op gezegd… Hallo Boom Chicago improv avond!

Want woensdag 30 november ben ik te gast bij Boom Chicago. Een instituut in Amsterdam als het gaat om comedy en zij kunnen als geen ander improviseren.

Dat gaan ze doen op basis van mijn verhalen. Ik hoef dus niet zelf grapjes te maken (thank gahd!) maar mijn verhalen zijn wel de basis voor hun uiteindelijke improvisatie.

Er wordt niks gescript of geoefend. Zij hebben geen idee wat ik ga vertellen (ik heel eerlijk gezegd ook nog niet…) alles wordt ter plekke op het podium bedacht.

DOODENG!  maar ook óngelofelijk gaaf en een eer om hiervoor gevraagd te worden.

Ik heb een eerdere avond gezien waarbij goede vriend Ron Simpson te gast was. Briljant. Nu zijn de verhalen die deze man vertelt ook wel filmwaardig, maar dat terzijde.

Susan Boom Chicago

Susan Aretz bij Boom Chicago

Anyway. Jij kunt er bij zijn. Woensdag 30 november vanaf 20u in het theater van Boom Chicago aan de Rozengracht. Kaartjes zijn te bestellen via Boom Chicago.

Zou het te gek vinden als je komt! (en als je komt laat het even weten, dan weet ik dat er ‘friendly faces’ in de zaal zitten) Hopelijk tot dan!!

Gepubliceerd op 4 november 2022


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.