Susan Aretz bij Boom ChicagoIk hou ervan, om mijn comfortzone uit te dagen. Maar ik heb nu toch weer ergens ja op gezegd… Hallo Boom Chicago improv avond!

Want woensdag 30 november ben ik te gast bij Boom Chicago. Een instituut in Amsterdam als het gaat om comedy en zij kunnen als geen ander improviseren.

Dat gaan ze doen op basis van mijn verhalen. Ik hoef dus niet zelf grapjes te maken (thank gahd!) maar mijn verhalen zijn wel de basis voor hun uiteindelijke improvisatie.

Er wordt niks gescript of geoefend. Zij hebben geen idee wat ik ga vertellen (ik heel eerlijk gezegd ook nog niet…) alles wordt ter plekke op het podium bedacht.

DOODENG!  maar ook óngelofelijk gaaf en een eer om hiervoor gevraagd te worden.

Ik heb een eerdere avond gezien waarbij goede vriend Ron Simpson te gast was. Briljant. Nu zijn de verhalen die deze man vertelt ook wel filmwaardig, maar dat terzijde.

Susan Boom Chicago

Susan Aretz bij Boom Chicago

Anyway. Jij kunt er bij zijn. Woensdag 30 november vanaf 20u in het theater van Boom Chicago aan de Rozengracht. Kaartjes zijn te bestellen via Boom Chicago.

Zou het te gek vinden als je komt! (en als je komt laat het even weten, dan weet ik dat er ‘friendly faces’ in de zaal zitten) Hopelijk tot dan!!

Gepubliceerd op 4 november 2022


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. En veel, héél veel prijzen weg te geven!
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]