Soep recepten


De laatste soeprecepten
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
29 oktober 2023
Vietnamese kippensoep Phó Ga
 
Vietnamese kippensoep Phó Ga

Een verwarmende, voedende kippensoep uit Vietnam. Puur comfortfood. Ik leg je uit hoe je dit eenvoudige soeprecept zelf maakt.
20 februari 2023
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel
 
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel

Soeprecepten kun je gewoon niet genoeg hebben. En dit recept voor witlofsoep mag je ook aan je repertoire toevoegen. Lekker én gezond.
29 januari 2023
mosterdsoep recept
 
Romige mosterdsoep met appel

Een heerlijk vegan mosterdsoeprecept voor groot en klein. Mosterd geeft net dat beetje extra aan deze heerlijke soep met knolselderij en appel.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
2 november 2022
wortelsoep maken
 
Wortel & gembersoep

Wist jij dat wortels er in véél meer kleuren zijn dan alleen oranje. En dat je er met de toevoeging van wat gember een fantastisch lekkere soep mee maakt.
22 juni 2022
recept Laksa Vanja van der Leeden
 
Laksa met kip en garnalen

Laksa is de nieuwe ramen verkondigt Vanja van der Leeden in Insane. Ik ben zeker ook team Laksa, want deze noedelsoep is zó lekker!
13 juni 2022
vegan Raman
 
Vegan ramen met paddenstoelen

Een makkelijke, snelle, zelfgemaakte ramen op basis van groentebouillon en paddenstoelen. Zó lekker!
16 mei 2022
aspergesoep zelf maken
 
Romige aspergesoep

Mijn favoriete recept om zelf aspergesoep te maken is toch deze wel. De eenvoud van dit recept maakt ‘m meteen tot de lekkerste.
20 maart 2022
gember en kippensoep
 
Snelle kippensoep met gember

Deze snelle kippensoep met gember is niet alleen snel klaar, maar ook super goed voor je. Misschien wel het lekkerste soeprecept dat er is...
27 februari 2022
Maaltijdsoep met savooiekool en garnalen
 
Maaltijdsoep met savooiekool en garnalen

Een goedgevulde maaltijdsoep is een heerlijk eenpansgerecht. Deze soep heeft een rijke, lichtpittige smaak en knapperige savooiekool voor de bite.
3 november 2021
geroosterdetomatensoep-web2.jpg
 
Geroosterde tomatensoep

Een verse tomatensoep met geroosterde tomaten is echt zó lekker. Met wat extra toevoegingen maak je er een gezonde maaltijdsoep van.
2 november 2021
broccolisoep-web2.1442476335.jpg
 
Broccoli mosterdsoep

Verse soep met broccoli maak je heel eenvoudig zelf, zonder pakjes of zakjes. Je broccolisoep staat in nog geen kwartier op tafel!
11 oktober 2021
recept franse uiensoep
 
Franse uiensoep met kaascrouton

Klassieke Franse uiensoep, uiteraard mét kaascrouton. Dit recept legt je uit hoe je deze lekkerste Franse uiensoep zelf maakt.
27 september 2021
verse tomatensoep
 
Verse tomatensoep met balletjes

Verse tomatensoep maken is kinderlijk eenvoudig, maar zo lekker. Deze Italiaanse tomatensoep met balletjes mag in je vaste soep repertoire.
4 augustus 2021
Champignonsoep zelf maken
 
Champignonsoep

Zelf champignonsoep maken is super simpel. Er komt geen room aan te pas. Wel héél veel champignons. In no time is je verse champignonsoep klaar.
10 juni 2021
komkommersoep.jpg
 
Koude komkommer en dillesoep

Een heerlijk verfrissend koud komkommer en dillesoepje. Ideaal als voorgerecht, maar ook top bij een picknick of middag borrelen.
18 mei 2021
courgettesoep
 
Snelle courgettesoep met munt & citroen

Een frisse, snelle courgettesoep met munt en citroen. Dit is een van de lekkerste soepen met courgette die ik voor je heb.
7 mei 2021
 
Aspergesoep met zelfgemaakte aspergebouillon

Je verspilt niks van die heerlijke asperges als je er een soep van maakt met een zelfgemaakte aspergebouillon.
28 maart 2021
courgettesoep
 
Courgette avocadosoep met chorizokruim

Een romige groentesoep met courgette en avocado die je een laatste kick geeft met krokant gebakken chorizokruim. Je ultieme soeprecept!
24 maart 2021
kippensoep recept
 
Kippenbouillon trekken

Zelf kippenbouillon trekken is niet alleen heel slim, maar ook héél erg makkelijk. In 3 stappen tover je kippenbouillon om in een goedgevulde kippensoep.
17 januari 2021
maaltijdsoep met groente
 
Winterse maaltijdsoep

Een echt winterse maaltijdsoep is een soep die goed vult, bomvol groente zit en die eigenlijk een maaltijd op zich is. Deze soep voldoet aan al die criteria.
30 november 2020
mosterdsoep
 
Geroosterde bloemkool & mosterdsoep

Een goedgevulde maaltijdsoep met geroosterde bloemkool & mosterd. Dat is een kom bommetje vol vitaminen én smaak. Puur comfortfood.
26 oktober 2020
linzensoep
 
Linzensoep met knolselderij

Linzen zijn zo verdraaid veelzijdig dat ik ze altijd in huis heb. Nu leverde het een verrassende soep met linzen en knolselderij op. In een half uurtje op tafel!
20 oktober 2020
soep met noodles
 
Wonton noodlesoep

Een subliem lekkere noodlesoep, juist door zijn eenvoud. Samen met de kinderen de wontons maken voor in de soep maakt er een echt feestje van.
12 oktober 2020
salade asperges
 
5x inspiratie voor je thuiswerklunch

Nu meer mensen thuis werken is het tijd om de thuiswerklunch te upgraden. Die kan namelijk echt lekkerder dan een bammetje met kaas. Kijk maar!
26 september 2020
soep
 
Spinaziesoep met broccoli & makreel

Een fluweelzachte spinaziesoep, die door de toevoeging van broccoli helemaal een stoot groente per lepel oplevert. Een super groentesoeprecept!
21 september 2020
soep met bloemkool
 
Geroosterde bloemkool en misosoep

Miso is een van mijn nieuwe favorieten ingrediënten. Het geeft alles net dat beetje extra. Zoals deze verrassende soep met miso en bloemkool.
13 september 2020
groentesoep
 
Groene groentesoep met broccoli & erwtjes

In deze groentesoep zitten héél veel groene groente. Meer dan 750 gram groente gaat er in deze heerlijke groene soep met broccoli en erwtjes.
29 augustus 2020
kervelsoep
 
Koude kervelsoep

Kervelsoep is een van onze favoriete soeprecepten. Deze koude kervelsoep is niet alleen verrassend, maar ook nog eens verrassend lekker.