Das Brot RotterdamDas Brot Rotterdam

Wat heb je een lef als je, na jaren op kantoor te hebben gewerkt, kiest voor het vak van bakker. En niet zomaar een bakker. Zuurdesembroodbakker (dubbele woordwaarde bij Scrabble!)

Lotte deed het. Met Das Brot in Rotterdam bakt ze, ambachtelijk, de lekkerste zuurdesembroden. Wekelijks varieert het aanbod. Maar ik baal er intens van dat ik niet dichter in de buurt woon. Het brood dat ik haalde was nog warm en echt in een mum van tijd op. Zó lekker!

Waar vind je Das Brot?

De winkel, aan de Gouvernestraat 246,  is geopend op woensdag van 10 tot 18 uur, donderdag van 10 uur tot 18 uur, vrijdag van 10 tot 19 uur en zaterdag van 10 tot 17 uur. Op is trouwens ook echt op, maar je kunt je brood wel al reserveren. Zou ik doen….

Meer info vind je op de site van Das Brot

Gepubliceerd op 8 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
26 juli 2023
Pride, tieners en Kidsweek
 
Pride, tieners en Kidsweek

Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
19 juni 2023
Zin in Salade_Bibi
 
Zin in salade van Bibi Loomans

Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
12 juni 2023
 
Snack Attack Jord Althuizen

Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.