Das Brot RotterdamDas Brot Rotterdam

Wat heb je een lef als je, na jaren op kantoor te hebben gewerkt, kiest voor het vak van bakker. En niet zomaar een bakker. Zuurdesembroodbakker (dubbele woordwaarde bij Scrabble!)

Lotte deed het. Met Das Brot in Rotterdam bakt ze, ambachtelijk, de lekkerste zuurdesembroden. Wekelijks varieert het aanbod. Maar ik baal er intens van dat ik niet dichter in de buurt woon. Het brood dat ik haalde was nog warm en echt in een mum van tijd op. Zó lekker!

Waar vind je Das Brot?

De winkel, aan de Gouvernestraat 246,  is geopend op woensdag van 10 tot 18 uur, donderdag van 10 uur tot 18 uur, vrijdag van 10 tot 19 uur en zaterdag van 10 tot 17 uur. Op is trouwens ook echt op, maar je kunt je brood wel al reserveren. Zou ik doen….

Meer info vind je op de site van Das Brot

Gepubliceerd op 8 juni 2018


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.