Das Brot RotterdamDas Brot Rotterdam

Wat heb je een lef als je, na jaren op kantoor te hebben gewerkt, kiest voor het vak van bakker. En niet zomaar een bakker. Zuurdesembroodbakker (dubbele woordwaarde bij Scrabble!)

Lotte deed het. Met Das Brot in Rotterdam bakt ze, ambachtelijk, de lekkerste zuurdesembroden. Wekelijks varieert het aanbod. Maar ik baal er intens van dat ik niet dichter in de buurt woon. Het brood dat ik haalde was nog warm en echt in een mum van tijd op. Zó lekker!

Waar vind je Das Brot?

De winkel, aan de Gouvernestraat 246,  is geopend op woensdag van 10 tot 18 uur, donderdag van 10 uur tot 18 uur, vrijdag van 10 tot 19 uur en zaterdag van 10 tot 17 uur. Op is trouwens ook echt op, maar je kunt je brood wel al reserveren. Zou ik doen….

Meer info vind je op de site van Das Brot

Gepubliceerd op 8 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]