Crisp verzorgt culinair kerstmenu met chef Michiel van der Eerde.Ontdekking van online supermarkt Crisp

Een van dé ontdekkingen van het afgelopen jaar was voor mij online supermarkt Crisp. Een waar walhalla voor de foodie die houdt van kwalitatieve producten en ingrediënten én ze graag thuisbezorgd ziet. Ik mocht de supermarkt op uitnodiging ontdekken, maar kocht er daarna met grote regelmaat ook zelf. Het gemak, de kwaliteit én de service zijn wat mij betreft ongeëvenaard.

Bestel je culinaire kerstmenu via Crisp

En toen kreeg ik het persbericht dat er een culinair kerstmenu is ontwikkeld in samenwerking met chef Michiel van der Eerde. Michiel runt verschillende succesvolle restaurantconcepten in Amsterdam en is bekend van het programma Masterchef. Samen met Crisp dook hij de keuken in om dit menu samen te stellen. Crisp noemt het menu "aards én feestelijk, klassiek én onalledaags." 

Op het menu staat onder meer steak tartare met Michiel’s signature baconmayonaise (HALLO!), maar ook pappardelle van paddenstoelen met truffelroom met echte truffel en een pompoencrumble met pompoenroomijs. Zeer gevarieerd dus en voor ieder wat wils. Wil je dus thuis aan de slag met fantastische ingrediënten, dan ga je hier vast heel blij van worden. Alle gerechten van het Crisp-kerstmenu zijn vanaf nu te bestellen via de app, en worden voor kerst tot in de keuken bezorgd.  De app kun je downloaden via www.crisp.nl

 

Gepubliceerd op 20 november 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]