Crisp verzorgt culinair kerstmenu met chef Michiel van der Eerde.Ontdekking van online supermarkt Crisp

Een van dé ontdekkingen van het afgelopen jaar was voor mij online supermarkt Crisp. Een waar walhalla voor de foodie die houdt van kwalitatieve producten en ingrediënten én ze graag thuisbezorgd ziet. Ik mocht de supermarkt op uitnodiging ontdekken, maar kocht er daarna met grote regelmaat ook zelf. Het gemak, de kwaliteit én de service zijn wat mij betreft ongeëvenaard.

Bestel je culinaire kerstmenu via Crisp

En toen kreeg ik het persbericht dat er een culinair kerstmenu is ontwikkeld in samenwerking met chef Michiel van der Eerde. Michiel runt verschillende succesvolle restaurantconcepten in Amsterdam en is bekend van het programma Masterchef. Samen met Crisp dook hij de keuken in om dit menu samen te stellen. Crisp noemt het menu "aards én feestelijk, klassiek én onalledaags." 

Op het menu staat onder meer steak tartare met Michiel’s signature baconmayonaise (HALLO!), maar ook pappardelle van paddenstoelen met truffelroom met echte truffel en een pompoencrumble met pompoenroomijs. Zeer gevarieerd dus en voor ieder wat wils. Wil je dus thuis aan de slag met fantastische ingrediënten, dan ga je hier vast heel blij van worden. Alle gerechten van het Crisp-kerstmenu zijn vanaf nu te bestellen via de app, en worden voor kerst tot in de keuken bezorgd.  De app kun je downloaden via www.crisp.nl

 

Gepubliceerd op 20 november 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
26 juli 2023
Pride, tieners en Kidsweek
 
Pride, tieners en Kidsweek

Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
19 juni 2023
Zin in Salade_Bibi
 
Zin in salade van Bibi Loomans

Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
12 juni 2023
 
Snack Attack Jord Althuizen

Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.