Crisp verzorgt culinair kerstmenu met chef Michiel van der Eerde.Ontdekking van online supermarkt Crisp

Een van dé ontdekkingen van het afgelopen jaar was voor mij online supermarkt Crisp. Een waar walhalla voor de foodie die houdt van kwalitatieve producten en ingrediënten én ze graag thuisbezorgd ziet. Ik mocht de supermarkt op uitnodiging ontdekken, maar kocht er daarna met grote regelmaat ook zelf. Het gemak, de kwaliteit én de service zijn wat mij betreft ongeëvenaard.

Bestel je culinaire kerstmenu via Crisp

En toen kreeg ik het persbericht dat er een culinair kerstmenu is ontwikkeld in samenwerking met chef Michiel van der Eerde. Michiel runt verschillende succesvolle restaurantconcepten in Amsterdam en is bekend van het programma Masterchef. Samen met Crisp dook hij de keuken in om dit menu samen te stellen. Crisp noemt het menu "aards én feestelijk, klassiek én onalledaags." 

Op het menu staat onder meer steak tartare met Michiel’s signature baconmayonaise (HALLO!), maar ook pappardelle van paddenstoelen met truffelroom met echte truffel en een pompoencrumble met pompoenroomijs. Zeer gevarieerd dus en voor ieder wat wils. Wil je dus thuis aan de slag met fantastische ingrediënten, dan ga je hier vast heel blij van worden. Alle gerechten van het Crisp-kerstmenu zijn vanaf nu te bestellen via de app, en worden voor kerst tot in de keuken bezorgd.  De app kun je downloaden via www.crisp.nl

 

Gepubliceerd op 20 november 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.