Luie gazpacho



Luie gazpacho

voor een grote kan vol:

400ml Tabasco tomatensap (pittig of mild)
750g rijpe tomaten, groene kern verwijderd
1 teen knoflook

verder nodig: blender

Makkelijkste gazpacho recept ever

Halveer de tomaten en snijd de groene kern eruit. Doe de tomaten in de blender, met de knoflook en het tomatensap. Kies de stand soep als je die op je blender hebt en anders het hoogste volume. Mix tot alles één geheel is. Proef en breng indien nodig verder op smaak met zout en peper. 

Giet in een kan en zet minstens 4 uur (of een hele nacht) koud weg.

 

Gepubliceerd op 26 juli 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
7 juli 2024
 
Persoonlijke update

Normaliter schrijf ik pas in december mijn terugblik op het jaar. Echter, dit jaar is in alle opzichten een ander jaar dan anders..
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.