Luie gazpacho


Luie gazpacho
voor een grote kan vol:
400ml Tabasco tomatensap (pittig of mild)
750g rijpe tomaten, groene kern verwijderd
1 teen knoflook
verder nodig: blender
Makkelijkste gazpacho recept ever
Halveer de tomaten en snijd de groene kern eruit. Doe de tomaten in de blender, met de knoflook en het tomatensap. Kies de stand soep als je die op je blender hebt en anders het hoogste volume. Mix tot alles één geheel is. Proef en breng indien nodig verder op smaak met zout en peper.
Giet in een kan en zet minstens 4 uur (of een hele nacht) koud weg.
Gepubliceerd op 26 juli 2019
Dit vind je vast ook interessant
30 maart 2023
Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.