Luie gazpacho
![Recept-1 Recept-1](https://www.susanaretz.nl/wp-content/uploads/2019/07/H9Zgx4jcsbqefVg23Qcs6wVIZYQeK3ih7926WMDd.jpeg)
![](https://www.susanaretz.nl/wp-content/uploads/2019/07/H9Zgx4jcsbqefVg23Qcs6wVIZYQeK3ih7926WMDd.jpeg)
Luie gazpacho
voor een grote kan vol:
400ml Tabasco tomatensap (pittig of mild)
750g rijpe tomaten, groene kern verwijderd
1 teen knoflook
verder nodig: blender
Makkelijkste gazpacho recept ever
Halveer de tomaten en snijd de groene kern eruit. Doe de tomaten in de blender, met de knoflook en het tomatensap. Kies de stand soep als je die op je blender hebt en anders het hoogste volume. Mix tot alles één geheel is. Proef en breng indien nodig verder op smaak met zout en peper.
Giet in een kan en zet minstens 4 uur (of een hele nacht) koud weg.
Gepubliceerd op 26 juli 2019
Dit vind je vast ook interessant
13 juni 2024
Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.