Lunchen met sushiLunchen met sushi

Bij ons in de grote XL Albert Heijn wordt dagelijks verse sushi gerold door de mensen van Sushi Daily. Ideaal om als je boodschappen doet mee te nemen voor de lunch. Wat zeg nou zelf, sushi versus een bammetje? Dan is de keuze snel gemaakt toch?

Daarnaast is sushi ook nog eens super gezond, wordt het in de winkel vers voor je bereid en heb je eens wat anders op je bord liggen dan een boterham met kaas. 

Ook als je niet thuis maar op kantoor luncht kun je heel easy sushi als lunch eten, want in Nederland zijn er 49 Sushi Daily kiosken en 32 Sushi Daily-vitrines in diverse vestigingen van Albert Heijn. Dus dan combineer je een wandelingetje naar de Sushi Daily met een gezonde lunch. Ideaal toch?

Mijn favoriete sushi lunch

Wij nemen eigenlijk altijd ook wat sashimi en edemame boontjes als we sushi eten. Dat maakt het wat mij betreft helemaal af. Liefst eet ik sushi met tonijn en zalm. Maar heel stiekem soms ook met een gefrituurde garnaal in de sushi, hoewel die natuurlijk niet helemaal in de gezond categorie valt.

Kortom, denk de volgende keer eens aan sushi als lunch of neem ze mee naar huis voor een makkelijke en gezonde maaltijd! Hier vind je trouwens de dichtsbijzijnde Sushi Daily bij jou in de buurt.

Disclaimer: voor dit artikel ontving ik een voucher om de sushi van Sushi Daily uit te proberen, maar ik kocht hiervoor meerdere keren al zelf dus wist al dat 'ie lekker was 😉

Gepubliceerd op 1 november 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.