Lunchen met sushiLunchen met sushi

Bij ons in de grote XL Albert Heijn wordt dagelijks verse sushi gerold door de mensen van Sushi Daily. Ideaal om als je boodschappen doet mee te nemen voor de lunch. Wat zeg nou zelf, sushi versus een bammetje? Dan is de keuze snel gemaakt toch?

Daarnaast is sushi ook nog eens super gezond, wordt het in de winkel vers voor je bereid en heb je eens wat anders op je bord liggen dan een boterham met kaas. 

Ook als je niet thuis maar op kantoor luncht kun je heel easy sushi als lunch eten, want in Nederland zijn er 49 Sushi Daily kiosken en 32 Sushi Daily-vitrines in diverse vestigingen van Albert Heijn. Dus dan combineer je een wandelingetje naar de Sushi Daily met een gezonde lunch. Ideaal toch?

Mijn favoriete sushi lunch

Wij nemen eigenlijk altijd ook wat sashimi en edemame boontjes als we sushi eten. Dat maakt het wat mij betreft helemaal af. Liefst eet ik sushi met tonijn en zalm. Maar heel stiekem soms ook met een gefrituurde garnaal in de sushi, hoewel die natuurlijk niet helemaal in de gezond categorie valt.

Kortom, denk de volgende keer eens aan sushi als lunch of neem ze mee naar huis voor een makkelijke en gezonde maaltijd! Hier vind je trouwens de dichtsbijzijnde Sushi Daily bij jou in de buurt.

Disclaimer: voor dit artikel ontving ik een voucher om de sushi van Sushi Daily uit te proberen, maar ik kocht hiervoor meerdere keren al zelf dus wist al dat 'ie lekker was 😉

Gepubliceerd op 1 november 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.