Verrassende & toegankelijke recepten voor iedere dag
Recepten
5 december 2014
Een fool proof recept dat gegarandeerd indruk maakt, bij groot en klein. De ster van het viskerstmenu!
5 december 2014
Een heerlijk begin van je kerstmenu, dit timbaaltje met gerookte zalm en makreel
5 december 2014
Welke gerechten zitten er in de drie kerstmenu's van Smulpaapje. Kijk maar gauw!
3 december 2014
Het is zó spannend, het fotograferen van het boek is deze week begonnen. Alles gaat nu vorm krijgen. Ik geef je weer een kijkje in de keuken!
3 december 2014
Zelf kipnuggets maken en je zet nooit meer een stap bij de grote gele M binnen. Wedden?!
2 december 2014
Kaiserschmarrn is officieel een dessert, maar wij eten deze wintersport favoriet het liefst als ontbijt. Gewoon omdat het kan!
1 december 2014
Een snelle romige pasta met niet alledaagse ingrediënten, maar het maken méér dan waard!
30 november 2014
Smulpaapje's top 5, ehrm 7, van zelfgemaakte Sinterklaas lekkernijen
30 november 2014
Een hemels kookboek, vol recepten, prachtige foto's en te gekke stylingtips. Een top cadeau voor eigenlijk iedere feestelijke gelegenheid!
27 november 2014
Hoewel we in Nederland geen Thanksgiving vieren, zoals de Amerikanen vandaag doen, is er alle reden om even stil te staan en dankbaar te zijn.
26 november 2014
Een super smakelijk, vegetarisch gerecht voor bij (verse) pasta. Dit wil je echt een keer maken!
26 november 2014
Een snelle Oosterse maaltijd, met zoet en pittig prachtig in balans
25 november 2014
Er is echt niks lekkerder dan zelf pasta maken. Wij hebben het ultieme recept voor je.
25 november 2014
Hoe maak je van een gewoon toetje een Sinterklaastoetje? Nou, zo!
20 november 2014
Het wordt steeds echter, zeker als je je boek gedrukt ziet in de aanbiedingsfolder van de uitgever!
19 november 2014
Op welk moment je ze ook maakt, deze zelfgebakken saucijzenbroodjes zijn eigenlijk altijd lekker...!
19 november 2014
Uit kookboek van het jaar 2014 - Melk & Dadels - maakte ik deze heerlijke Marokkaanse gehaktballetjes
18 november 2014
Romig met knapperige spruitjes en spek, comfortfood in optima forma deze herfstige risotto!
17 november 2014
De échte Chocomelk maak je natuurlijk zelf. En probeer eens deze variant, met een vleugje sinaasappel
12 november 2014
Vele handen maken licht werk, ook - of misschien juist wel - bij het maken van een kookboek!
12 november 2014
In een handomdraai maak je de lekkerste vlees jus zelf, met dit handige basisrecept
12 november 2014
Een basisrecept voor eigenmaakte mayonaise kan natuurlijk niet ontbreken in de back to basic rubriek
11 november 2014
Deze zalmkroketjes zijn een super feestelijk en lekker. Als voorafje, maar ook heerlijk als weekend lunchgerecht of zelfs bij de borrel
11 november 2014
Een review van een deel van het geweldige assortiment speltproducten van Speltfood.nl
7 november 2014
Wij zijn enthousiast over de opschuimer van Douwe Egberts. Waarom? Dat lees je hier!