Het lekkerste leesvoer


Alle leesvoer berichten
16 april 2021
 
Susan pakt uit – editie 9

Je zou deze editie ook Susan schenkt in kunnen noemen, want hij staat in het teken van vloeibare post. Wat is lekker en wat maak je er mee.
4 april 2021
 
Crowdfunding gesloten

Door het onverwachte en overweldigende succes is de crowdfunding voor Holy Unicorn vroegtijdig beëindigd. Ik vertel je er meer over!
2 april 2021
 
Streefbedrag crowdfunding in één ochtend binnen

Ik kan je niet vertellen hoe bizar het voelt en hoe ongelofelijk dankbaar ik ben. Maar het streefbedrag voor Holy Unicorn gin is gewoon binnen!
2 april 2021
holy unicorn gin susan aretz
 
Crowdfunding Holy Unicorn gin

Vandaag start een wel heel bijzondere crowdfunding, namelijk die voor mijn eigen gin; Holy Unicorn gin. Ik vertel je er gauw meer over.
31 maart 2021
 
Susan pakt uit – editie 8

Een bomvolle 8e editie van Susan pakt uit! Want er was weer heel veel foodpost de afgelopen tijd die meer dan de moeite waard is om met je te delen.
31 maart 2021
 
De maand van Susan – maart

De maand waarin alles draait om mijn nieuwe boek én om nieuwe projecten. Het was een lekkere maand, dus ik kijk graag even met je terug!
21 maart 2021
 
Hoe maak je een kookboek – deel II

Dat er een heleboel komt kijken bij het maken van een kookboek vertelde ik je al eerder. Vandaag laat ik je zien hoe het verder gaat.
3 maart 2021
 
GESLOTEN – Win Vegan Japaneasy

De winactie is gesloten en de winnares heeft inmiddels bericht ontvangen. Dank voor het meedoen.
3 maart 2021
vegan japans kookboek
 
Vegan Japaneasy – review

Vegan kookboeken zijn steeds meer ook voor mainstream gebruik. Voor de Japanse keuken is er Vegan Japaneasy, en dat is een echte aanrader.
1 maart 2021
 
De maand van Susan – februari

Drie keer knipperen en februari was voorbij! Wat bracht februari? Ik neem je mee in een kijkje achter de schermen en mijn maand februari.
26 februari 2021
Wereldwijd Borreltijd
 
Wereldwijd Borreltijd van Susan Aretz

PRIMEUR! Ein-de-lijk mag ik het met jullie delen. De titel én cover van mijn vierde boek. De ultieme opvolger voor Borreltijd. We gaan op reis!
24 februari 2021
Susan Borrelboek (Ashkan Mortezapour Photography web2.jpg
 
Hoe maak je een kookboek – deel I

Achter de schermen bij het maken van een kookboek. Want hoe maak je een kookboek? Dit is hoe ik mijn 4e boek heb gemaakt.
24 februari 2021
verlies huisdier tips
 
Kinderen en het verlies van een huisdier

Als kinderen hun huisdier verliezen ben je misschien op zoek naar tips hoe je daar mee omgaat.. Dit zijn (helaas) de onze, na het verlies van onze kat.
15 februari 2021
 
Susan pakt uit – editie 7

Nieuw jaar, nieuwe editie van Susan Pakt Uit. Met heerlijke nieuwe producten. Voor groot en klein. Van gezond tot snoepen. Welke wordt jouw favoriet?
15 februari 2021
Paramaribo
 
Paramaribo van Judith Cyrus

Een culinaire smeltkroes is de ondertitel van Paramaribo van Judith Kroes. Een boek dat meer is dan een kookboek trouwens. Een absoluut pluspunt!
31 januari 2021
Susan Aretz
 
De maand van Susan – januari

Januari is de enige maand die wel vier keer langer lijkt te duren dan gemiddeld. Wat bracht de eerste maand van dit nieuwe jaar? Een kleine terugblik.
26 januari 2021
Susan Aretz
 
De outfit en z’n verhaal

Of ik eens wat vaker wilde schrijven over kleding. Daar heb ik even over nagedacht, want wat kan ik je vertellen over kleding? Verhalen dus! Zoals deze.
25 januari 2021
cover koken eten leven
 
Koken, Eten, Leven van Nigella Lawson

Koken, eten, leven is het nieuwe boek van Nigella Lawson en staat vol met verhalen. Haar hersenspinsels én recepten. Een winnende combi?
18 januari 2021
donna hay
 
Everyday fresh van Donna Hay

Ik ben de tel inmiddels kwijt hoeveel boeken Donna Hay heeft geschreven en hoeveel er in mijn kast staan. Everyday Fresh is haar nieuwste boek.
12 januari 2021
bijbel indonesische keuken
 
Maak kans op de Bijbel van de Indonesische keuken

De winactie is gesloten en de drie winnaars hebben bericht van mij ontvangen. Gefeliciteerd Boudewijn, Lucie en Renee!
12 januari 2021
Maureen Tan
 
In de Indonesische keuken met Maureen Tan

Samen met Maureen Tan van de Indonesische Bijbel duiken we in de Indonesische keuken. Bestaat dé Indonesische keuken eigenlijk wel.
11 januari 2021
Susan Aretz
 
Lichtpuntjes tijdens Corona

Omdat iedereen het zwaar genoeg heeft deze lockdown periode vroeg ik of jullie wat kleine lichtpuntjes met me wilden delen. Wie weet helpt het je.
29 december 2020
Susan Aretz
 
Persoonlijk verhaal

Zoals jullie weten ben ik niet bang om een persoonlijk verhaal te delen. Toch heeft het bijna een maand geduurd voordat ik dit online zet. Ik zal je uitleggen waarom.
28 december 2020
2020 portugal
 
Terugblik 2020 – deel III

Het laatste deel van een drieluik waarin ik terugblik op het meest bizarre jaar ooit, 2020. Met als afsluiter de decembermaand. Omdat het jaar nog niet turbulent genoeg was…
27 december 2020
2020 portugal
 
Terugblik 2020 – deel II

De tweede helft van 2020 is intens. Ik kan het niet anders uitdrukken. Meer hoogte- en dieptepunten dan ooit te voren lijkt wel. En dat begint al vrij snel.
27 december 2020
2020 portugal
 
Terugblik 2020 – deel I

Al jaren een traditie, een terugblik op afgelopen jaar. En wat een jaar. Er gebeurde zoveel dat ik de terugblik opknip in drie delen. Vandaag deel I.
7 december 2020
 
Susan pakt uit – editie 6

De laatste editie van dit jaar! In Susan pakt uit is er goed en duurzaam nieuws, maar ook lekkere nieuwe ontdekkingen. Ik zet ze op een rijtje voor je.
1 december 2020
Susan Aretz Elle
 
De maand van Susan – november

Dit jaar lijkt wel uit 12 jaar te bestaan in plaats van 12 maanden. Ook november was geen uitzondering. Highs en lows. Hard werken. En nog veel meer!
18 november 2020
cover Bersama
 
Het Indonesië van Francis Kuijk

Twee boeken schreef Francis Kuijk de afgelopen jaren. Beiden met Indonesië als thema. Boeken met een verhaal. En héél veel recepten!
12 november 2020
Susan Aretz
 
Vegan eten anno 2020

November staat wereldwijd in het teken van vegan eten. Hoe staat dat er anno 2020 voor. Ik maakte voor mezelf de balans op.