Streefbedrag crowdfunding in één ochtend binnenIk kan je niet vertellen hoe bizar het voelt en hoe ongelofelijk dankbaar ik ben. Maar het streefbedrag voor Holy Unicorn gin is gewoon binnen!

Om 7.00u gingen de lijnen open en om 12.39 was het streefbedrag van € 7.500,- gewoon binnen. NIET NORMAAL GAAF!

En daarmee is Holy Unicorn Gin een feit! We gaan ‘m gewoon maken!

holy unicorn gin susan aretz

DANKJEWEL!

En dat is mede mogelijk gemaakt door jou!! Zo ontzéttend dankjewel daarvoor. Je hebt géén idee! Dit is echt een droom die uitkomt.

En wie zich nu afvraagt of het nog zin heeft om nog te doneren?! Zéker! Niet alleen heb je daarmee een fles te pakken, maar je maakt het ook mogelijk dat ik kan zorgen dat alles nóg toffer wordt dan ik al had bedacht. Dus ja, alle bijdragen zijn nog steeds hartstikke welkom!

Kan ik nog een fles Holy Unicorn Gin kopen ná het stoppen van de crowdfunding?

Absoluut! Dinsdag 6 april sluiten we de crowdfunding. Dat wil niet zeggen dat je daarna geen fles(sen) meer kunt bemachtigen. De fles gaat officieel in de verkoop en is daarmee straks, tegelijkertijd met Wereldwijd Borreltijd, te koop. Hoe die verkoop gaat moet ik nog even gaan uitzoeken en regelen, maar als je dus na 6 april nog mijn gin wil kopen kan dat dus gewoon!

Ik ga je natuurlijk van iedere stap hierna op de hoogte houden. Want het echte werk gaat nu pas beginnen. Dus stay tuned, volg de verhalen hier en/of op Instagram.

En nogmaals, dankjewel Dit is de beste Goede Vrijdag ooit!

Gepubliceerd op 2 april 2021


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 april 2021
 
Susan pakt uit – editie 9

Je zou deze editie ook Susan schenkt in kunnen noemen, want hij staat in het teken van vloeibare post. Wat is lekker en wat maak je er mee.
4 april 2021
 
Crowdfunding gesloten

Door het onverwachte en overweldigende succes is de crowdfunding voor Holy Unicorn vroegtijdig beëindigd. Ik vertel je er meer over!
2 april 2021
holy unicorn gin susan aretz
 
Crowdfunding Holy Unicorn gin

Vandaag start een wel heel bijzondere crowdfunding, namelijk die voor mijn eigen gin; Holy Unicorn gin. Ik vertel je er gauw meer over.
31 maart 2021
 
Susan pakt uit – editie 8

Een bomvolle 8e editie van Susan pakt uit! Want er was weer heel veel foodpost de afgelopen tijd die meer dan de moeite waard is om met je te delen.
31 maart 2021
 
De maand van Susan – maart

De maand waarin alles draait om mijn nieuwe boek én om nieuwe projecten. Het was een lekkere maand, dus ik kijk graag even met je terug!
21 maart 2021
 
Hoe maak je een kookboek – deel II

Dat er een heleboel komt kijken bij het maken van een kookboek vertelde ik je al eerder. Vandaag laat ik je zien hoe het verder gaat.