Streefbedrag crowdfunding in één ochtend binnenIk kan je niet vertellen hoe bizar het voelt en hoe ongelofelijk dankbaar ik ben. Maar het streefbedrag voor Holy Unicorn gin is gewoon binnen!

Om 7.00u gingen de lijnen open en om 12.39 was het streefbedrag van € 7.500,- gewoon binnen. NIET NORMAAL GAAF!

En daarmee is Holy Unicorn Gin een feit! We gaan ‘m gewoon maken!

holy unicorn gin susan aretz

DANKJEWEL!

En dat is mede mogelijk gemaakt door jou!! Zo ontzéttend dankjewel daarvoor. Je hebt géén idee! Dit is echt een droom die uitkomt.

En wie zich nu afvraagt of het nog zin heeft om nog te doneren?! Zéker! Niet alleen heb je daarmee een fles te pakken, maar je maakt het ook mogelijk dat ik kan zorgen dat alles nóg toffer wordt dan ik al had bedacht. Dus ja, alle bijdragen zijn nog steeds hartstikke welkom!

Kan ik nog een fles Holy Unicorn Gin kopen ná het stoppen van de crowdfunding?

Absoluut! Dinsdag 6 april sluiten we de crowdfunding. Dat wil niet zeggen dat je daarna geen fles(sen) meer kunt bemachtigen. De fles gaat officieel in de verkoop en is daarmee straks, tegelijkertijd met Wereldwijd Borreltijd, te koop. Hoe die verkoop gaat moet ik nog even gaan uitzoeken en regelen, maar als je dus na 6 april nog mijn gin wil kopen kan dat dus gewoon!

Ik ga je natuurlijk van iedere stap hierna op de hoogte houden. Want het echte werk gaat nu pas beginnen. Dus stay tuned, volg de verhalen hier en/of op Instagram.

En nogmaals, dankjewel Dit is de beste Goede Vrijdag ooit!

Gepubliceerd op 2 april 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!
9 november 2022
OTK extra lekker
 
Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker – review

Gaat dit het eerste Ottolenghi boek zijn waar ik gillend enthousiast over ben? Ik ga het je nú vertellen!
4 november 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij Boom Chicago

Ik heb er een handje van, om mijn comfortzone een stukje uit te dagen. Maar ik heb nu toch weer ergens ja op gezegd... Hallo Boom Chicago!