Crowdfunding geslotenDoor het onverwachte en overweldigende succes is de crowdfunding voor Holy Unicorn vroegtijdig beëindigd. Ik vertel je er meer over!

Afgelopen vrijdag om 7u startte de crowdfunding om mijn eigen gin te kunnen realiseren. Dat bleek een doorslaand succes, want in één ochtend werd het streefbedrag van € 7.500 al bereikt.

De reacties op de crowdfunding en de gin waren niet alleen super enthousiast, ook de bijdragen hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen. In minder dan 24 uur stond de teller op ruim een derde meer dan het streefbedrag en dat ruim voor de oorspronkelijke gestelde einddatum van 1 mei.

holy unicorn gin susan aretzCrowdfunding beëindigd

Daarmee is de crowdfunding voortijdig beëindigd en gaat Holy Unicorn Gin, samen met een van de oudste distilleerders van Schiedam, daadwerkelijk gemaakt worden. De datum daarvoor is inmiddels gepland.

Met het extra geld dat naast het streefbedrag is opgehaald ga ik ervoor zorgen dat alles voor de gin (denk aan papier voor het etiket, de zegel waarmee de fles sluit, de verpakking, pr, verzending, etcetera) nóg mooier uit komt te zien.

Ik ben echt overdonderd door het enthousiasme waarmee is besteld. Jullie vertrouwen in mij en in mijn project is meer dan ik ooit had durven dromen. Nogmaals dankjewel daarvoor.

Hoe kan de gin nu besteld worden?

Holy Unicorn Gin verschijnt eind augustus / begin september, tegelijkertijd met Wereldwijd Borreltijd. De gin zal vanaf dat moment officieel in de verkoop gaan en via de site te koop zijn. Naar verdere distributiekanalen wordt in de tussentijd gekeken.

Heb je nu naast een fles gegrepen en wil je straks de gin alsnog bestellen, laat dat dan weten door mij via onderstaand formulier een bericht te sturen met jouw naam en emailadres en hoeveel flessen je wilt bestellen. Daarmee kom je op de officiële Holy Unicorn wachtlijst en hoor je het meteen als de gin écht te koop is. Je mailadres wordt voor geen enkele andere doeleinden gebruikt.

Wachtlijst Holy Unicorn gin  Iedereen die tijdens de crowdfunding € 50,- of meer heeft gedoneerd heeft uiteraard zijn/haar fles(sen) al zeker gesteld en krijgt die thuis gestuurd zodra de gin begin september beschikbaar is!

  Uiteraard ga ik alle stappen van het hele proces van deze gin maken met je delen. Door jullie enthousiasme én jullie bijdragen zijn jullie wat mij betreft echt een onderdeel van dit hele avontuur. Dus hou de site in de gaten voor updates. Zodra ik jullie meer kan vertellen en/of laten zien deel ik dat hier en op mijn instagram.

  Gepubliceerd op 4 april 2021


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Dit vind je vast ook interessant
  16 april 2021
   
  Susan pakt uit – editie 9

  Je zou deze editie ook Susan schenkt in kunnen noemen, want hij staat in het teken van vloeibare post. Wat is lekker en wat maak je er mee.
  2 april 2021
   
  Streefbedrag crowdfunding in één ochtend binnen

  Ik kan je niet vertellen hoe bizar het voelt en hoe ongelofelijk dankbaar ik ben. Maar het streefbedrag voor Holy Unicorn gin is gewoon binnen!
  2 april 2021
  holy unicorn gin susan aretz
   
  Crowdfunding Holy Unicorn gin

  Vandaag start een wel heel bijzondere crowdfunding, namelijk die voor mijn eigen gin; Holy Unicorn gin. Ik vertel je er gauw meer over.
  31 maart 2021
   
  Susan pakt uit – editie 8

  Een bomvolle 8e editie van Susan pakt uit! Want er was weer heel veel foodpost de afgelopen tijd die meer dan de moeite waard is om met je te delen.
  31 maart 2021
   
  De maand van Susan – maart

  De maand waarin alles draait om mijn nieuwe boek én om nieuwe projecten. Het was een lekkere maand, dus ik kijk graag even met je terug!
  21 maart 2021
   
  Hoe maak je een kookboek – deel II

  Dat er een heleboel komt kijken bij het maken van een kookboek vertelde ik je al eerder. Vandaag laat ik je zien hoe het verder gaat.