Crowdfunding geslotenDoor het onverwachte en overweldigende succes is de crowdfunding voor Holy Unicorn vroegtijdig beëindigd. Ik vertel je er meer over!

Afgelopen vrijdag om 7u startte de crowdfunding om mijn eigen gin te kunnen realiseren. Dat bleek een doorslaand succes, want in één ochtend werd het streefbedrag van € 7.500 al bereikt.

De reacties op de crowdfunding en de gin waren niet alleen super enthousiast, ook de bijdragen hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen. In minder dan 24 uur stond de teller op ruim een derde meer dan het streefbedrag en dat ruim voor de oorspronkelijke gestelde einddatum van 1 mei.

holy unicorn gin susan aretzCrowdfunding beëindigd

Daarmee is de crowdfunding voortijdig beëindigd en gaat Holy Unicorn Gin, samen met een van de oudste distilleerders van Schiedam, daadwerkelijk gemaakt worden. De datum daarvoor is inmiddels gepland.

Met het extra geld dat naast het streefbedrag is opgehaald ga ik ervoor zorgen dat alles voor de gin (denk aan papier voor het etiket, de zegel waarmee de fles sluit, de verpakking, pr, verzending, etcetera) nóg mooier uit komt te zien.

Ik ben echt overdonderd door het enthousiasme waarmee is besteld. Jullie vertrouwen in mij en in mijn project is meer dan ik ooit had durven dromen. Nogmaals dankjewel daarvoor.

Hoe kan de gin nu besteld worden?

Holy Unicorn Gin verschijnt eind augustus / begin september, tegelijkertijd met Wereldwijd Borreltijd. De gin zal vanaf dat moment officieel in de verkoop gaan en via de site te koop zijn. Naar verdere distributiekanalen wordt in de tussentijd gekeken.

Heb je nu naast een fles gegrepen en wil je straks de gin alsnog bestellen, laat dat dan weten door mij via onderstaand formulier een bericht te sturen met jouw naam en emailadres en hoeveel flessen je wilt bestellen. Daarmee kom je op de officiële Holy Unicorn wachtlijst en hoor je het meteen als de gin écht te koop is. Je mailadres wordt voor geen enkele andere doeleinden gebruikt.

Wachtlijst Holy Unicorn gin  Iedereen die tijdens de crowdfunding € 50,- of meer heeft gedoneerd heeft uiteraard zijn/haar fles(sen) al zeker gesteld en krijgt die thuis gestuurd zodra de gin begin september beschikbaar is!

  Uiteraard ga ik alle stappen van het hele proces van deze gin maken met je delen. Door jullie enthousiasme én jullie bijdragen zijn jullie wat mij betreft echt een onderdeel van dit hele avontuur. Dus hou de site in de gaten voor updates. Zodra ik jullie meer kan vertellen en/of laten zien deel ik dat hier en op mijn instagram.

  Gepubliceerd op 4 april 2021


  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Dit vind je vast ook interessant
  13 september 2023
  Smaakmakers
   
  Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

  Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
  9 september 2023
  Susan pakt uit
   
  Susan pakt uit in september

  Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
  22 augustus 2023
  Brass Boer Curaçao team
   
  Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

  Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
  26 juli 2023
  Pride, tieners en Kidsweek
   
  Pride, tieners en Kidsweek

  Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
  19 juni 2023
  Zin in Salade_Bibi
   
  Zin in salade van Bibi Loomans

  Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
  12 juni 2023
   
  Snack Attack Jord Althuizen

  Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.