Crowdfunding geslotenDoor het onverwachte en overweldigende succes is de crowdfunding voor Holy Unicorn vroegtijdig beëindigd. Ik vertel je er meer over!

Afgelopen vrijdag om 7u startte de crowdfunding om mijn eigen gin te kunnen realiseren. Dat bleek een doorslaand succes, want in één ochtend werd het streefbedrag van € 7.500 al bereikt.

De reacties op de crowdfunding en de gin waren niet alleen super enthousiast, ook de bijdragen hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen. In minder dan 24 uur stond de teller op ruim een derde meer dan het streefbedrag en dat ruim voor de oorspronkelijke gestelde einddatum van 1 mei.

holy unicorn gin susan aretzCrowdfunding beëindigd

Daarmee is de crowdfunding voortijdig beëindigd en gaat Holy Unicorn Gin, samen met een van de oudste distilleerders van Schiedam, daadwerkelijk gemaakt worden. De datum daarvoor is inmiddels gepland.

Met het extra geld dat naast het streefbedrag is opgehaald ga ik ervoor zorgen dat alles voor de gin (denk aan papier voor het etiket, de zegel waarmee de fles sluit, de verpakking, pr, verzending, etcetera) nóg mooier uit komt te zien.

Ik ben echt overdonderd door het enthousiasme waarmee is besteld. Jullie vertrouwen in mij en in mijn project is meer dan ik ooit had durven dromen. Nogmaals dankjewel daarvoor.

Hoe kan de gin nu besteld worden?

Holy Unicorn Gin verschijnt eind augustus / begin september, tegelijkertijd met Wereldwijd Borreltijd. De gin zal vanaf dat moment officieel in de verkoop gaan en via de site te koop zijn. Naar verdere distributiekanalen wordt in de tussentijd gekeken.

Heb je nu naast een fles gegrepen en wil je straks de gin alsnog bestellen, laat dat dan weten door mij via onderstaand formulier een bericht te sturen met jouw naam en emailadres en hoeveel flessen je wilt bestellen. Daarmee kom je op de officiële Holy Unicorn wachtlijst en hoor je het meteen als de gin écht te koop is. Je mailadres wordt voor geen enkele andere doeleinden gebruikt.

Wachtlijst Holy Unicorn gin  Iedereen die tijdens de crowdfunding € 50,- of meer heeft gedoneerd heeft uiteraard zijn/haar fles(sen) al zeker gesteld en krijgt die thuis gestuurd zodra de gin begin september beschikbaar is!

  Uiteraard ga ik alle stappen van het hele proces van deze gin maken met je delen. Door jullie enthousiasme én jullie bijdragen zijn jullie wat mij betreft echt een onderdeel van dit hele avontuur. Dus hou de site in de gaten voor updates. Zodra ik jullie meer kan vertellen en/of laten zien deel ik dat hier en op mijn instagram.

  Gepubliceerd op 4 april 2021


  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Dit vind je vast ook interessant
  23 juni 2021
  Susan Aretz door Alieke Eising
   
  The story of my life – korte film over Susan Aretz

  Het is de ondertitel van de site. Ik neem je namelijk mee in verhalen die met mijn leven te maken hebben. En daar is nu ook een korte film van gemaakt!
  23 juni 2021
  katinka dodero lansink
   
  Mi Casa Peru van Katinka Lansink Dodero

  Katinka neemt je in Mi Casa Peru mee in haar Peruaanse keuken. In 80 recepten deelt ze recepten en verhalen over haar thuisland, Peru.
  15 juni 2021
  vegan kookboek
   
  Vegan voor iedereen – Merel Wildschut

  Drie vegan kookboeken vielen er op de mat, waaronder die van Merel Wildschut. Vegan voor iedereen is een aanwinst voor je kookboekenkast.
  8 juni 2021
   
  Waarom ik suck at niks doen

  Ik doe het komend jaar écht wat rustiger… Ik hoor het me nog zeggen. Vlak nadat ik vorig jaar bijna flauw viel tijdens de fotoshoot voor mijn nieuwe boek.
  30 mei 2021
   
  De maand van Susan – mei

  Dat mei achter ons ligt zou je qua weer niet zeggen. Maar het was een fijne maand met weer de eerste tripjes. Dat is wel even het terugkijken waard!
  27 mei 2021
   
  De bijbel van de Indiase keuken – review

  Als je een liefhebber bent van de Indiase keuken kan ik je aanraden om een plekje in de kast vrij te maken voor De bijbel van de Indiase keuken.