Crowdfunding geslotenDoor het onverwachte en overweldigende succes is de crowdfunding voor Holy Unicorn vroegtijdig beëindigd. Ik vertel je er meer over!

Afgelopen vrijdag om 7u startte de crowdfunding om mijn eigen gin te kunnen realiseren. Dat bleek een doorslaand succes, want in één ochtend werd het streefbedrag van € 7.500 al bereikt.

De reacties op de crowdfunding en de gin waren niet alleen super enthousiast, ook de bijdragen hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen. In minder dan 24 uur stond de teller op ruim een derde meer dan het streefbedrag en dat ruim voor de oorspronkelijke gestelde einddatum van 1 mei.

holy unicorn gin susan aretzCrowdfunding beëindigd

Daarmee is de crowdfunding voortijdig beëindigd en gaat Holy Unicorn Gin, samen met een van de oudste distilleerders van Schiedam, daadwerkelijk gemaakt worden. De datum daarvoor is inmiddels gepland.

Met het extra geld dat naast het streefbedrag is opgehaald ga ik ervoor zorgen dat alles voor de gin (denk aan papier voor het etiket, de zegel waarmee de fles sluit, de verpakking, pr, verzending, etcetera) nóg mooier uit komt te zien.

Ik ben echt overdonderd door het enthousiasme waarmee is besteld. Jullie vertrouwen in mij en in mijn project is meer dan ik ooit had durven dromen. Nogmaals dankjewel daarvoor.

Hoe kan de gin nu besteld worden?

Holy Unicorn Gin verschijnt eind augustus / begin september, tegelijkertijd met Wereldwijd Borreltijd. De gin zal vanaf dat moment officieel in de verkoop gaan en via de site te koop zijn. Naar verdere distributiekanalen wordt in de tussentijd gekeken.

Heb je nu naast een fles gegrepen en wil je straks de gin alsnog bestellen, laat dat dan weten door mij via onderstaand formulier een bericht te sturen met jouw naam en emailadres en hoeveel flessen je wilt bestellen. Daarmee kom je op de officiële Holy Unicorn wachtlijst en hoor je het meteen als de gin écht te koop is. Je mailadres wordt voor geen enkele andere doeleinden gebruikt.

Wachtlijst Holy Unicorn gin  Iedereen die tijdens de crowdfunding € 50,- of meer heeft gedoneerd heeft uiteraard zijn/haar fles(sen) al zeker gesteld en krijgt die thuis gestuurd zodra de gin begin september beschikbaar is!

  Uiteraard ga ik alle stappen van het hele proces van deze gin maken met je delen. Door jullie enthousiasme én jullie bijdragen zijn jullie wat mij betreft echt een onderdeel van dit hele avontuur. Dus hou de site in de gaten voor updates. Zodra ik jullie meer kan vertellen en/of laten zien deel ik dat hier en op mijn instagram.

  Gepubliceerd op 4 april 2021


  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Dit vind je vast ook interessant
  5 februari 2023
  Susan Aret z BBQ
   
  BBQ Tijd – pre order

  Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
  30 januari 2023
  Het licht in ons Michelle Obama
   
  Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

  Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
  23 december 2022
  Susan Aretz
   
  Terugblik 2022

  De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
  1 december 2022
  cadeatips
   
  Feestdagen special – kookboeken tips

  Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
  11 november 2022
  Susan Aretz
   
  Hardop dromen, het werkt!

  Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!
  9 november 2022
  OTK extra lekker
   
  Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker – review

  Gaat dit het eerste Ottolenghi boek zijn waar ik gillend enthousiast over ben? Ik ga het je nú vertellen!