The story of my life – korte film over Susan AretzHet is de ondertitel van de site. Ik neem je namelijk mee in verhalen die met mijn leven te maken hebben. En daar is nu ook een korte film van gemaakt!

Een tijdje terug werd ik namelijk benaderd door Alieke Eising, fotograaf en filmmaker, met de vraag of ze me een dag mocht volgen. Om mijn verhaal op beeld vast te leggen.

Het verhaal van mijn werk. Mijn passies. Mijn projecten. Kortom, the story of my life.

The story of my life

Een unieke manier om, nu het bijna 10 jaar geleden is dat ik met Smulpaapje startte, het verhaal van mijn bedrijf vast te leggen. Hoe ik tegen dingen aankijk. Mijn visie op mijn werk.

Het is een uniek document geworden. In 6 ½ minuut vertel ik je over mijn drijfveren. Mijn struggles. Waar ik tot rust kom. Je krijgt écht een kijkje in mijn leven.

Heel spannend vind ik het. Hoewel ik via mijn socials en mijn site al best veel laat zien van mijn leven.

Maar in deze korte film is 100% vastgelegd wie ik ben. Wat me drijft. Hoe ik het doe. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt! Laat je me dat weten?

Korte film Susan Aretz

Dankjewel

Tot slot een hele dikke dankjewel aan Alieke. Voor het zo puur in beeld brengen van mijn verhaal. Ik heb het al eerder gezegd en herhaal het gewoon nog een keer. Je hebt me echt weten te vangen zoals ik ben. Dat heb je waanzinnig knap gedaan. Dankjewel x

Gepubliceerd op 23 juni 2021


6 reacties

 1. Adriana Coppelmans schreef:

  Super Susan ! Leuke korte film !
  Inspiratie voor velen !

 2. Arja's place schreef:

  Waanzinnig, zo puur en echt.

 3. Marianne de Jong-Ooms schreef:

  Wow Susan, wat een prachtige film. Ik vind het zo mooi dat je je hart hebt gevolgd en doet waar je goed in bent en waar je voor staat!

 4. Marianne Clason schreef:

  Wat mooi!
  De woorden én de beelden.
  Echt een prachtig, filmisch portret dat jou past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
17 juli 2021
tasting box boeklancering susan aretz
 
Boeklancering Susan Aretz

Apetrots ben ik op m'n nieuwe boek Wereldwijd Borreltijd. Om die feestelijk te lanceren organiseer ik de tofste vrijdagmiddagborrel. En jij kunt daar bij zijn!!
14 juli 2021
Susan Aretz laptop
 
Zomerpauze – een terugblik

Nostalgisch ben ik meestal rond mijn verjaardag. Soms met oud & nieuw. Maar nu ook op de rand van de zomer. Tijd voor een terugblik.
6 juli 2021
 
Geboorte en verlies, twee herinneringen

Ieder jaar op de verjaardag van onze dochter denk ik aan het kindje dat die zonder moeder viert. Herinneringen die met elkaar zijn verbonden.
1 juli 2021
Susan Aretz BBQ
 
De maand van Susan – juni

Géén idee hoe het kan, maar het is gewoon al weer juli. We zijn halverwege het jaar. Hoog tijd dus om heel even stil te staan en terug te kijken..
30 juni 2021
vegan summer review
 
Vegan summer van Milou van der Will

Wil je af van de groentespiesjes en juist inspiratie voor spannende vegan BBQ recepten dan heeft Milou van der Will de inspiratie voor je!
30 juni 2021
Susan Aretz borrelbox
 
Susan Aretz lanceert eigen borrelboxen

Zullen we binnenkort borrelen? Ik heb namelijk al mijn borrelfavorieten voor je verzameld in 3 verschillende borrelboxen. En die kun je nú bestellen!