The story of my life – korte film over Susan AretzHet is de ondertitel van de site. Ik neem je namelijk mee in verhalen die met mijn leven te maken hebben. En daar is nu ook een korte film van gemaakt!

Een tijdje terug werd ik namelijk benaderd door Alieke Eising, fotograaf en filmmaker, met de vraag of ze me een dag mocht volgen. Om mijn verhaal op beeld vast te leggen.

Het verhaal van mijn werk. Mijn passies. Mijn projecten. Kortom, the story of my life.

The story of my life

Een unieke manier om, nu het bijna 10 jaar geleden is dat ik met Smulpaapje startte, het verhaal van mijn bedrijf vast te leggen. Hoe ik tegen dingen aankijk. Mijn visie op mijn werk.

Het is een uniek document geworden. In 6 ½ minuut vertel ik je over mijn drijfveren. Mijn struggles. Waar ik tot rust kom. Je krijgt écht een kijkje in mijn leven.

Heel spannend vind ik het. Hoewel ik via mijn socials en mijn site al best veel laat zien van mijn leven.

Maar in deze korte film is 100% vastgelegd wie ik ben. Wat me drijft. Hoe ik het doe. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt! Laat je me dat weten?

Korte film Susan Aretz

Dankjewel

Tot slot een hele dikke dankjewel aan Alieke. Voor het zo puur in beeld brengen van mijn verhaal. Ik heb het al eerder gezegd en herhaal het gewoon nog een keer. Je hebt me echt weten te vangen zoals ik ben. Dat heb je waanzinnig knap gedaan. Dankjewel x

Gepubliceerd op 23 juni 2021


6 reacties

 1. Adriana Coppelmans schreef:

  Super Susan ! Leuke korte film !
  Inspiratie voor velen !

 2. Arja's place schreef:

  Waanzinnig, zo puur en echt.

 3. Marianne de Jong-Ooms schreef:

  Wow Susan, wat een prachtige film. Ik vind het zo mooi dat je je hart hebt gevolgd en doet waar je goed in bent en waar je voor staat!

 4. Marianne Clason schreef:

  Wat mooi!
  De woorden én de beelden.
  Echt een prachtig, filmisch portret dat jou past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]