The story of my life – korte film over Susan AretzHet is de ondertitel van de site. Ik neem je namelijk mee in verhalen die met mijn leven te maken hebben. En daar is nu ook een korte film van gemaakt!

Een tijdje terug werd ik namelijk benaderd door Alieke Eising, fotograaf en filmmaker, met de vraag of ze me een dag mocht volgen. Om mijn verhaal op beeld vast te leggen.

Het verhaal van mijn werk. Mijn passies. Mijn projecten. Kortom, the story of my life.

The story of my life

Een unieke manier om, nu het bijna 10 jaar geleden is dat ik met Smulpaapje startte, het verhaal van mijn bedrijf vast te leggen. Hoe ik tegen dingen aankijk. Mijn visie op mijn werk.

Het is een uniek document geworden. In 6 ½ minuut vertel ik je over mijn drijfveren. Mijn struggles. Waar ik tot rust kom. Je krijgt écht een kijkje in mijn leven.

Heel spannend vind ik het. Hoewel ik via mijn socials en mijn site al best veel laat zien van mijn leven.

Maar in deze korte film is 100% vastgelegd wie ik ben. Wat me drijft. Hoe ik het doe. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt! Laat je me dat weten?

Korte film Susan Aretz

Dankjewel

Tot slot een hele dikke dankjewel aan Alieke. Voor het zo puur in beeld brengen van mijn verhaal. Ik heb het al eerder gezegd en herhaal het gewoon nog een keer. Je hebt me echt weten te vangen zoals ik ben. Dat heb je waanzinnig knap gedaan. Dankjewel x

Gepubliceerd op 23 juni 2021


6 reacties

 1. Adriana Coppelmans schreef:

  Super Susan ! Leuke korte film !
  Inspiratie voor velen !

 2. Arja's place schreef:

  Waanzinnig, zo puur en echt.

 3. Marianne de Jong-Ooms schreef:

  Wow Susan, wat een prachtige film. Ik vind het zo mooi dat je je hart hebt gevolgd en doet waar je goed in bent en waar je voor staat!

 4. Marianne Clason schreef:

  Wat mooi!
  De woorden én de beelden.
  Echt een prachtig, filmisch portret dat jou past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
25 januari 2022
autobiografie Will Smith
 
Will – autobiografie Will Smith

De autobiografie van Will Smith geeft een mooi inkijkje in het leven van de film- en tv ster. Maar hij schuwt ook niet om kritisch naar zichzelf te kijken.
5 januari 2022
twee nieuwe boeken voor Susan Aretz
 
En dat is vijf én zes!

YES, ik kan het van de daken schreeuwen, want ik heb het tofste nieuws. Er verschijnen bij Fontaine niet één, maar twee nieuwe boeken van mijn hand!
29 december 2021
 
Terugblik 2021

Drie keer knipperen en het jaar 2021 is bijna voorbij. Wát een jaar was dit zeg. Waarbij dankbaarheid en trots de boventoon toch wel voeren.
1 december 2021
 
Speciale Borreltijd actie

Tot en met kerstavond is Borreltijd voor een hele speciale actieprijs te koop. Dus heb je Borreltijd nog niet (cadeau gegeven)? Nu is je kans!
15 november 2021
Nadiya bakt
 
Nadiya Hussain bakt – review

Great British Bakeoff en Netflix ster Nadiya Hussain bakt ze bruin in haar nieuwste boek, Nadiya bakt. Met een arsenaal aan bijzondere bakrecepten.
9 november 2021
Koolhydraatarme bijbel
 
De koolhydraatarme bijbel van Janneke Vreugdenhil

Geen dieetboek, maar een dikke pil vol met koolhydraatarme recepten. De een nog lekkerder dan de ander. Spoiler alert; ik ben fan!