Vegan summer van Milou van der WillWil je af van de voor de hand liggende groentespiesjes en inspiratie voor spannende vegan BBQ recepten dan heeft Milou van der Will volop inspiratie voor je!

Want in Vegan Summer neemt Milou je mee in de wereld van vegan recepten voor op of bij de barbecue. We weten inmiddels allemaal wel dat er echt véél meer op de bbq kan dan alleen vlees.

Wat fijn is is dat Milou zelf aangeeft geen barbecuewonder te zijn, dat hoef jij dus ook niet te zijn. Alle recepten in Vegan Summer zijn eenvoudig en voor ieder niveau te maken.

Je vindt er overigens meer in dan recepten om te grillen. Ook bijgerechten, zoals vegan briochebroodjes of sauzen en boters vind je in het boek terug.

Waar je sowieso blij van gaat worden zijn de verschillende vegan burgers die gemaakt kunnen worden. Vaak toch het ultieme BBQ gerecht.

vegan sateh

Vegan barbecue inspiratie

Alle recepten zien er even lekker uit en zijn voor iedereen te maken. De inspiratie is uitgebreid en je vindt echt voor ieder wat wils. De fotografie, die Milou zelf deed, is – net als op haar instagram The Green Chopstick – echt watertandend lekker.

Vegan Summer is niet een heel dik boek, maar biedt ondanks dat toch echt genoeg recepten om deze zomer mee aan de slag te gaan. Wij deden dat met de sateh tempeh, een vegan versie van onze geliefde saté kambing.

Het was overigens de eerste keer dat ik met tempeh iets maakte en heel eerlijk, ik ben geen fan van de structuur. Dat lag niet aan het recept, want zowel de marinade als de bijbehorende saus waren echt top.

Volgende keer toch met iets anders dan tempeh proberen te maken, want het is wel echt een mooi plantaardig barbecue recept, bomvol smaak. Het recept deel ik dan ook alsnog graag me je.

Verkoopinformatie

Vegan Summer is uitgegeven door Good Cook, kost € 14,95 en is in de boekhandel en online te koop.

Gepubliceerd op 30 juni 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.