Vegan summer van Milou van der WillWil je af van de voor de hand liggende groentespiesjes en inspiratie voor spannende vegan BBQ recepten dan heeft Milou van der Will volop inspiratie voor je!

Want in Vegan Summer neemt Milou je mee in de wereld van vegan recepten voor op of bij de barbecue. We weten inmiddels allemaal wel dat er echt véél meer op de bbq kan dan alleen vlees.

Wat fijn is is dat Milou zelf aangeeft geen barbecuewonder te zijn, dat hoef jij dus ook niet te zijn. Alle recepten in Vegan Summer zijn eenvoudig en voor ieder niveau te maken.

Je vindt er overigens meer in dan recepten om te grillen. Ook bijgerechten, zoals vegan briochebroodjes of sauzen en boters vind je in het boek terug.

Waar je sowieso blij van gaat worden zijn de verschillende vegan burgers die gemaakt kunnen worden. Vaak toch het ultieme BBQ gerecht.

vegan sateh

Vegan barbecue inspiratie

Alle recepten zien er even lekker uit en zijn voor iedereen te maken. De inspiratie is uitgebreid en je vindt echt voor ieder wat wils. De fotografie, die Milou zelf deed, is – net als op haar instagram The Green Chopstick – echt watertandend lekker.

Vegan Summer is niet een heel dik boek, maar biedt ondanks dat toch echt genoeg recepten om deze zomer mee aan de slag te gaan. Wij deden dat met de sateh tempeh, een vegan versie van onze geliefde saté kambing.

Het was overigens de eerste keer dat ik met tempeh iets maakte en heel eerlijk, ik ben geen fan van de structuur. Dat lag niet aan het recept, want zowel de marinade als de bijbehorende saus waren echt top.

Volgende keer toch met iets anders dan tempeh proberen te maken, want het is wel echt een mooi plantaardig barbecue recept, bomvol smaak. Het recept deel ik dan ook alsnog graag me je.

Verkoopinformatie

Vegan Summer is uitgegeven door Good Cook, kost € 14,95 en is in de boekhandel en online te koop.

Gepubliceerd op 30 juni 2021


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.