Vegan summer van Milou van der WillWil je af van de voor de hand liggende groentespiesjes en inspiratie voor spannende vegan BBQ recepten dan heeft Milou van der Will volop inspiratie voor je!

Want in Vegan Summer neemt Milou je mee in de wereld van vegan recepten voor op of bij de barbecue. We weten inmiddels allemaal wel dat er echt véél meer op de bbq kan dan alleen vlees.

Wat fijn is is dat Milou zelf aangeeft geen barbecuewonder te zijn, dat hoef jij dus ook niet te zijn. Alle recepten in Vegan Summer zijn eenvoudig en voor ieder niveau te maken.

Je vindt er overigens meer in dan recepten om te grillen. Ook bijgerechten, zoals vegan briochebroodjes of sauzen en boters vind je in het boek terug.

Waar je sowieso blij van gaat worden zijn de verschillende vegan burgers die gemaakt kunnen worden. Vaak toch het ultieme BBQ gerecht.

vegan sateh

Vegan barbecue inspiratie

Alle recepten zien er even lekker uit en zijn voor iedereen te maken. De inspiratie is uitgebreid en je vindt echt voor ieder wat wils. De fotografie, die Milou zelf deed, is – net als op haar instagram The Green Chopstick – echt watertandend lekker.

Vegan Summer is niet een heel dik boek, maar biedt ondanks dat toch echt genoeg recepten om deze zomer mee aan de slag te gaan. Wij deden dat met de sateh tempeh, een vegan versie van onze geliefde saté kambing.

Het was overigens de eerste keer dat ik met tempeh iets maakte en heel eerlijk, ik ben geen fan van de structuur. Dat lag niet aan het recept, want zowel de marinade als de bijbehorende saus waren echt top.

Volgende keer toch met iets anders dan tempeh proberen te maken, want het is wel echt een mooi plantaardig barbecue recept, bomvol smaak. Het recept deel ik dan ook alsnog graag me je.

Verkoopinformatie

Vegan Summer is uitgegeven door Good Cook, kost € 14,95 en is in de boekhandel en online te koop.

Gepubliceerd op 30 juni 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
17 juli 2021
tasting box boeklancering susan aretz
 
Boeklancering Susan Aretz

Apetrots ben ik op m'n nieuwe boek Wereldwijd Borreltijd. Om die feestelijk te lanceren organiseer ik de tofste vrijdagmiddagborrel. En jij kunt daar bij zijn!!
14 juli 2021
Susan Aretz laptop
 
Zomerpauze – een terugblik

Nostalgisch ben ik meestal rond mijn verjaardag. Soms met oud & nieuw. Maar nu ook op de rand van de zomer. Tijd voor een terugblik.
6 juli 2021
 
Geboorte en verlies, twee herinneringen

Ieder jaar op de verjaardag van onze dochter denk ik aan het kindje dat die zonder moeder viert. Herinneringen die met elkaar zijn verbonden.
1 juli 2021
Susan Aretz BBQ
 
De maand van Susan – juni

Géén idee hoe het kan, maar het is gewoon al weer juli. We zijn halverwege het jaar. Hoog tijd dus om heel even stil te staan en terug te kijken..
30 juni 2021
Susan Aretz borrelbox
 
Susan Aretz lanceert eigen borrelboxen

Zullen we binnenkort borrelen? Ik heb namelijk al mijn borrelfavorieten voor je verzameld in 3 verschillende borrelboxen. En die kun je nú bestellen!
23 juni 2021
Susan Aretz door Alieke Eising
 
The story of my life – korte film over Susan Aretz

Het is de ondertitel van de site. Ik neem je namelijk mee in verhalen die met mijn leven te maken hebben. En daar is nu ook een korte film van gemaakt!