Vegan voor iedereen – Merel WildschutDrie vegan kookboeken vielen er op de mat, waaronder die van Merel Wildschut. Vegan voor iedereen is met recht een aanwinst voor je kookboekenkast.

Want of het nu een vegan kookboek is of niet, krijg je trek van alles wat er in een kookboek staat. Dat was en is nog steeds mijn uitgangspunt voor het wel of niet kopen van een kookboek. Ik kan je verzekeren dat je alles wilt maken wat in Vegan voor iedereen staat.

Daarmee is de opzet van Merel wat mij betreft meteen ook geslaagd. Vegan eten toegankelijk maken. Of je nu 1x in de week vegan wilt eten, voor iemand kookt die vegan eet of zelf vegan bent. Er staat volop inspiratie in voor lekkere gerechten.

gnocchi vegan

Toegankelijke vegan recepten

De toegankelijkheid van de recepten in Vegan voor iedereen is het volgende pluspunt. Geen gedoe. Geen ellelange ingrediëntelijstjes waar je zes winkels voor af moet. Nope. Gewoon met ingrediënten die jij en ik vast (grotendeels) in de kast hebben staan.

En dan de fotografie. Wat een liefde spat er van de foto’s af. Sfeervol, uitnodigend, prachtig gestyled. Yep, dan is de cirkel rond of een boek een aanrader is of niet. Wat mij betreft is Vegan voor iedereen echt een van de grote verrassingen op het gebied van vegan kookboeken.

Uiteraard kookte ik ook uit het boek. Als eerste werd dat de gnocchi uit de oven. Het lekkere ook aan dat gerecht is dat de basis aan recept in het boek staat, maar je er ook volop mee kunt spelen. Ik heb bijvoorbeeld courgette en olijven toegevoegd. Wil je toch iets van kaas, dan is een bol burrata of mozzarella erover verdeeld zo gedaan. Heerlijk was het. Het recept staat voor je online.

Vegan voor iedereen een aanrader

Kortom, ik kan het er lang & breed over hebben, maar Vegan voor iedereen is een dikke vette aanrader. Well done Merel (en dat Willemijn van Fontaine Uitgevers, waar ik ook mijn boeken uitgeef, een oog heeft voor pareltjes wist ik natuurlijk al langer 😉 )

Vegan voor iedereen kost € 22,99  en is in de boekhandel en online te koop.

Gepubliceerd op 15 juni 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
25 januari 2022
autobiografie Will Smith
 
Will – autobiografie Will Smith

De autobiografie van Will Smith geeft een mooi inkijkje in het leven van de film- en tv ster. Maar hij schuwt ook niet om kritisch naar zichzelf te kijken.
5 januari 2022
twee nieuwe boeken voor Susan Aretz
 
En dat is vijf én zes!

YES, ik kan het van de daken schreeuwen, want ik heb het tofste nieuws. Er verschijnen bij Fontaine niet één, maar twee nieuwe boeken van mijn hand!
29 december 2021
 
Terugblik 2021

Drie keer knipperen en het jaar 2021 is bijna voorbij. Wát een jaar was dit zeg. Waarbij dankbaarheid en trots de boventoon toch wel voeren.
1 december 2021
 
Speciale Borreltijd actie

Tot en met kerstavond is Borreltijd voor een hele speciale actieprijs te koop. Dus heb je Borreltijd nog niet (cadeau gegeven)? Nu is je kans!
15 november 2021
Nadiya bakt
 
Nadiya Hussain bakt – review

Great British Bakeoff en Netflix ster Nadiya Hussain bakt ze bruin in haar nieuwste boek, Nadiya bakt. Met een arsenaal aan bijzondere bakrecepten.
9 november 2021
Koolhydraatarme bijbel
 
De koolhydraatarme bijbel van Janneke Vreugdenhil

Geen dieetboek, maar een dikke pil vol met koolhydraatarme recepten. De een nog lekkerder dan de ander. Spoiler alert; ik ben fan!