Vegan voor iedereen – Merel WildschutDrie vegan kookboeken vielen er op de mat, waaronder die van Merel Wildschut. Vegan voor iedereen is met recht een aanwinst voor je kookboekenkast.

Want of het nu een vegan kookboek is of niet, krijg je trek van alles wat er in een kookboek staat. Dat was en is nog steeds mijn uitgangspunt voor het wel of niet kopen van een kookboek. Ik kan je verzekeren dat je alles wilt maken wat in Vegan voor iedereen staat.

Daarmee is de opzet van Merel wat mij betreft meteen ook geslaagd. Vegan eten toegankelijk maken. Of je nu 1x in de week vegan wilt eten, voor iemand kookt die vegan eet of zelf vegan bent. Er staat volop inspiratie in voor lekkere gerechten.

gnocchi vegan

Toegankelijke vegan recepten

De toegankelijkheid van de recepten in Vegan voor iedereen is het volgende pluspunt. Geen gedoe. Geen ellelange ingrediëntelijstjes waar je zes winkels voor af moet. Nope. Gewoon met ingrediënten die jij en ik vast (grotendeels) in de kast hebben staan.

En dan de fotografie. Wat een liefde spat er van de foto’s af. Sfeervol, uitnodigend, prachtig gestyled. Yep, dan is de cirkel rond of een boek een aanrader is of niet. Wat mij betreft is Vegan voor iedereen echt een van de grote verrassingen op het gebied van vegan kookboeken.

Uiteraard kookte ik ook uit het boek. Als eerste werd dat de gnocchi uit de oven. Het lekkere ook aan dat gerecht is dat de basis aan recept in het boek staat, maar je er ook volop mee kunt spelen. Ik heb bijvoorbeeld courgette en olijven toegevoegd. Wil je toch iets van kaas, dan is een bol burrata of mozzarella erover verdeeld zo gedaan. Heerlijk was het. Het recept staat voor je online.

Vegan voor iedereen een aanrader

Kortom, ik kan het er lang & breed over hebben, maar Vegan voor iedereen is een dikke vette aanrader. Well done Merel (en dat Willemijn van Fontaine Uitgevers, waar ik ook mijn boeken uitgeef, een oog heeft voor pareltjes wist ik natuurlijk al langer 😉 )

Vegan voor iedereen kost € 22,99  en is in de boekhandel en online te koop.

Gepubliceerd op 15 juni 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
17 juli 2021
tasting box boeklancering susan aretz
 
Boeklancering Susan Aretz

Apetrots ben ik op m'n nieuwe boek Wereldwijd Borreltijd. Om die feestelijk te lanceren organiseer ik de tofste vrijdagmiddagborrel. En jij kunt daar bij zijn!!
14 juli 2021
Susan Aretz laptop
 
Zomerpauze – een terugblik

Nostalgisch ben ik meestal rond mijn verjaardag. Soms met oud & nieuw. Maar nu ook op de rand van de zomer. Tijd voor een terugblik.
6 juli 2021
 
Geboorte en verlies, twee herinneringen

Ieder jaar op de verjaardag van onze dochter denk ik aan het kindje dat die zonder moeder viert. Herinneringen die met elkaar zijn verbonden.
1 juli 2021
Susan Aretz BBQ
 
De maand van Susan – juni

Géén idee hoe het kan, maar het is gewoon al weer juli. We zijn halverwege het jaar. Hoog tijd dus om heel even stil te staan en terug te kijken..
30 juni 2021
vegan summer review
 
Vegan summer van Milou van der Will

Wil je af van de groentespiesjes en juist inspiratie voor spannende vegan BBQ recepten dan heeft Milou van der Will de inspiratie voor je!
30 juni 2021
Susan Aretz borrelbox
 
Susan Aretz lanceert eigen borrelboxen

Zullen we binnenkort borrelen? Ik heb namelijk al mijn borrelfavorieten voor je verzameld in 3 verschillende borrelboxen. En die kun je nú bestellen!