Susan pakt uit – editie 7



veggi hap pasta

Veggihap

Laten we gezond beginnen, met Veggihap. Dit sympathieke bedrijf sloot zojuist een zeer succesvolle crowdfunding af. Veggihap maakt pasta, waar 50% groente in zit. Groente die normaliter niet meer verkocht kan worden, maar waar nog wel prima mee gekookt kan worden.

Dus met iedere hap pasta, neem je ook een flinke hap groente. De pasta is er in 4 smaken.


siropen belvoir

Belvoir cordial

De Vlierbloesemsiroop van Belvoir is een van onze favorieten. Nu is er ook een frambozen & aardbei siroop en ook die is super lekker. Hoe lekker? De fles die ik kreeg toegestuurd was in een week op. De flesjes citroenprik die in het pakketje zaten waren dat in een dag. Duidelijker kan niet toch?

De siropen van Belvoir (in meerdere smaken) zijn o.a. te koop bij Ekoplaza en Albert Heijn vanaf € 3,99 per fles.


tonys

Tony’s Chocolonely Sweet Solution

Vier bekende chocoladerepen werden in een Tony’s jasje gestoken om te laten zien dat je prima eerlijke chocolade kunt maken. Een duidelijker statement is er niet toch? Heel eerlijk… deze sweet solutions vind ik persoonlijk nóg lekkerder dan hun origineel. Dat ze ook eerlijker zijn maakt ze alleen maar lekkerder…
Volgens mij op de meeste plekken inmiddels uitverkocht maar de petitie tekenen kan nog altijd!

bloompost bloemen gedroogd

Bloompost

Ik werd voor Valentijnsdag verrast met bloemen per post van Bloompost. Een ontzettend tof idee om iemand iets toe te sturen, zonder dat ze er persé thuis voor hoeven zijn. En ook als het geen Valentijnsdag is, maar je iemand wil verrassen of een verjaardagskadootje wilt toesturen super leuk.

Er zijn verschillende brievenbuspakketjes om uit te kiezen. Ga je voor de droogbloemen, waar ik mee werd verrast of voor verse bloemen. Aan jou de keuze! Meer informatie vind je op de site van Bloompost.


johma borrelsalades

Borrelen met Johma

Er was ook Valentijnspost van de Burgemeester uit Losser. En als je, zoals ik, bent opgegroeid in Twente weet je precies wat er dan volgt; borrelen met de salades van Johma! En als ik héél eerlijk ben… Ook al maak ik mijn borrelhapjes bijna altijd zelf, dit zijn wel écht mijn guilty pleasures qua kant & klare salades.

Ik ga liefst voor de Gevuld Eitje salade, terwijl manlief die met kaas erin het lekkerst vindt. Beiden waren dan ook in no time op… Te koop in de supermarkt en in nog heel veel andere smaken.


Gepubliceerd op 15 februari 2021


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.