Susan pakt uit – editie 7



veggi hap pasta

Veggihap

Laten we gezond beginnen, met Veggihap. Dit sympathieke bedrijf sloot zojuist een zeer succesvolle crowdfunding af. Veggihap maakt pasta, waar 50% groente in zit. Groente die normaliter niet meer verkocht kan worden, maar waar nog wel prima mee gekookt kan worden.

Dus met iedere hap pasta, neem je ook een flinke hap groente. De pasta is er in 4 smaken.


siropen belvoir

Belvoir cordial

De Vlierbloesemsiroop van Belvoir is een van onze favorieten. Nu is er ook een frambozen & aardbei siroop en ook die is super lekker. Hoe lekker? De fles die ik kreeg toegestuurd was in een week op. De flesjes citroenprik die in het pakketje zaten waren dat in een dag. Duidelijker kan niet toch?

De siropen van Belvoir (in meerdere smaken) zijn o.a. te koop bij Ekoplaza en Albert Heijn vanaf € 3,99 per fles.


tonys

Tony’s Chocolonely Sweet Solution

Vier bekende chocoladerepen werden in een Tony’s jasje gestoken om te laten zien dat je prima eerlijke chocolade kunt maken. Een duidelijker statement is er niet toch? Heel eerlijk… deze sweet solutions vind ik persoonlijk nóg lekkerder dan hun origineel. Dat ze ook eerlijker zijn maakt ze alleen maar lekkerder…
Volgens mij op de meeste plekken inmiddels uitverkocht maar de petitie tekenen kan nog altijd!

bloompost bloemen gedroogd

Bloompost

Ik werd voor Valentijnsdag verrast met bloemen per post van Bloompost. Een ontzettend tof idee om iemand iets toe te sturen, zonder dat ze er persé thuis voor hoeven zijn. En ook als het geen Valentijnsdag is, maar je iemand wil verrassen of een verjaardagskadootje wilt toesturen super leuk.

Er zijn verschillende brievenbuspakketjes om uit te kiezen. Ga je voor de droogbloemen, waar ik mee werd verrast of voor verse bloemen. Aan jou de keuze! Meer informatie vind je op de site van Bloompost.


johma borrelsalades

Borrelen met Johma

Er was ook Valentijnspost van de Burgemeester uit Losser. En als je, zoals ik, bent opgegroeid in Twente weet je precies wat er dan volgt; borrelen met de salades van Johma! En als ik héél eerlijk ben… Ook al maak ik mijn borrelhapjes bijna altijd zelf, dit zijn wel écht mijn guilty pleasures qua kant & klare salades.

Ik ga liefst voor de Gevuld Eitje salade, terwijl manlief die met kaas erin het lekkerst vindt. Beiden waren dan ook in no time op… Te koop in de supermarkt en in nog heel veel andere smaken.


Gepubliceerd op 15 februari 2021


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
1 maart 2021
 
De maand van Susan – februari

Drie keer knipperen en februari was voorbij! Wat bracht februari? Ik neem je mee in een kijkje achter de schermen en mijn maand februari.
26 februari 2021
Wereldwijd Borreltijd
 
Wereldwijd Borreltijd van Susan Aretz

PRIMEUR! Ein-de-lijk mag ik het met jullie delen. De titel én cover van mijn vierde boek. De ultieme opvolger voor Borreltijd. We gaan op reis!
24 februari 2021
Susan Borrelboek (Ashkan Mortezapour Photography web2.jpg
 
Hoe maak je een kookboek – deel I

Achter de schermen bij het maken van een kookboek. Want hoe maak je een kookboek? Dit is hoe ik mijn 4e boek heb gemaakt.
24 februari 2021
verlies huisdier tips
 
Kinderen en het verlies van een huisdier

Als kinderen hun huisdier verliezen ben je misschien op zoek naar tips hoe je daar mee omgaat.. Dit zijn (helaas) de onze, na het verlies van onze kat.
15 februari 2021
Paramaribo
 
Paramaribo van Judith Cyrus

Een culinaire smeltkroes is de ondertitel van Paramaribo van Judith Kroes. Een boek dat meer is dan een kookboek trouwens. Een absoluut pluspunt!
31 januari 2021
Susan Aretz
 
De maand van Susan – januari

Januari is de enige maand die wel vier keer langer lijkt te duren dan gemiddeld. Wat bracht de eerste maand van dit nieuwe jaar? Een kleine terugblik.