Susan pakt uit – editie ISusan pakt uit – editie I

Dagelijks krijg ik persberichten over toffe nieuwe producten maar met regelmaat krijg ik ook post thuis. Om zelf te ervaren hoe iets smaakt of gebruikt wordt. De favorieten uit die post verzamel ik en deel ik graag met je. Want er is nog genoeg te ontdekken!

Dropijsjes van Red Band & Venco

Een van de verrassingen van dit voorjaar vond ik de ijsjes van Red Band en Venco. Duo fruit/drop maar ook het ouderwetse schoolkrijtje, maar dan als ijsje. Te koop bij Albert Heijn en bizar lekker. Mijn enige commentaar is dan ook dat de ijsjes te klein zijn, haha De adviesprijs is € 2,79 per verpakking van tien Red Band-ijsjes (30 ml per stuk) en per verpakking van acht Venco-ijsjes (40 ml per stuk).

Madame Cocos

Wie kent ze niet, de kokosballen van Madame Cocos. Eigenlijk alleen te koop op food festivals, maar nu ook thuis te maken. Je bestelt jouw favoriete smaak en krijgt het daarna per brievenbuspost thuisgestuurd. Een balletje scheppen, op de bakplaat en 10 minuten later geniet je van je versgebakken cocosbal.

Bestellen kan via hun site en per zak van 500 gram betaal je €5,50

 

Fluère alcoholvrije spirits

Niet iedereen wil altijd een cocktail met alcohol, maar als je wel iets lekkers en feestelijks wil kun je nu een prima alcoholvrije cocktail maken met de spirits van Fluère. Drie smaken zijn er, amber, original & raspberry, voor ieder wat wils dus.

Je kunt er ook prima mee koken, zoals ik ontdekte toen ik de frambozenversie gebruikte voor mijn rababer tiramisu. Multifunctioneel drankje dus! Een fles kost € 22,99 en is o.a. bij Gall & Gall te koop.

 

Wilkinson scheermesjes

Wilkinson kwam dit voorjaar met de Intuition Complete, het roze scheermesje speciaal voor vrouwen. Door de slanke en beweegbare scheerkop kom je nu nog gemakkelijker bij alle lastig bereikbare plekjes. Zo zijn jouw benen, oksels en bikinilijn in een handomdraai summer ready!

Ik gebruik zelf al jaren deze scheermesjes en ook deze is weer super fijn! De scheermesjes van Wilkinson zijn bij de meeste drogisterijen te koop en adviesprijs is € 7,99

 

Farm brothers kids cookies

Deze heren uit Amsterdam maken werkelijk de lekkerste koekjes en komen nu met een speciaal kinderkoekje. Ook deze koekjes zijn 100% biologisch en bevatten 20% minder suiker dan gemiddelde koekjes en geen onnatuurlijke geur-, kleur en smaakstoffen. De koekjes zijn voor alle grote kleine kinderen vanaf drie jaar.

Er zitten zes zakjes in één pak en meerdere kleine koekjes in een zakje. Een pak kost € 2,45 en ze zijn te koop bij Jumbo, Deen en bewustwinkelen.nl

 

 

Gepubliceerd op 27 mei 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
26 juli 2023
Pride, tieners en Kidsweek
 
Pride, tieners en Kidsweek

Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
19 juni 2023
Zin in Salade_Bibi
 
Zin in salade van Bibi Loomans

Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
12 juni 2023
 
Snack Attack Jord Althuizen

Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.