Susan pakt uit – editie ISusan pakt uit – editie I

Dagelijks krijg ik persberichten over toffe nieuwe producten maar met regelmaat krijg ik ook post thuis. Om zelf te ervaren hoe iets smaakt of gebruikt wordt. De favorieten uit die post verzamel ik en deel ik graag met je. Want er is nog genoeg te ontdekken!

Dropijsjes van Red Band & Venco

Een van de verrassingen van dit voorjaar vond ik de ijsjes van Red Band en Venco. Duo fruit/drop maar ook het ouderwetse schoolkrijtje, maar dan als ijsje. Te koop bij Albert Heijn en bizar lekker. Mijn enige commentaar is dan ook dat de ijsjes te klein zijn, haha De adviesprijs is € 2,79 per verpakking van tien Red Band-ijsjes (30 ml per stuk) en per verpakking van acht Venco-ijsjes (40 ml per stuk).

Madame Cocos

Wie kent ze niet, de kokosballen van Madame Cocos. Eigenlijk alleen te koop op food festivals, maar nu ook thuis te maken. Je bestelt jouw favoriete smaak en krijgt het daarna per brievenbuspost thuisgestuurd. Een balletje scheppen, op de bakplaat en 10 minuten later geniet je van je versgebakken cocosbal.

Bestellen kan via hun site en per zak van 500 gram betaal je €5,50

 

Fluère alcoholvrije spirits

Niet iedereen wil altijd een cocktail met alcohol, maar als je wel iets lekkers en feestelijks wil kun je nu een prima alcoholvrije cocktail maken met de spirits van Fluère. Drie smaken zijn er, amber, original & raspberry, voor ieder wat wils dus.

Je kunt er ook prima mee koken, zoals ik ontdekte toen ik de frambozenversie gebruikte voor mijn rababer tiramisu. Multifunctioneel drankje dus! Een fles kost € 22,99 en is o.a. bij Gall & Gall te koop.

 

Wilkinson scheermesjes

Wilkinson kwam dit voorjaar met de Intuition Complete, het roze scheermesje speciaal voor vrouwen. Door de slanke en beweegbare scheerkop kom je nu nog gemakkelijker bij alle lastig bereikbare plekjes. Zo zijn jouw benen, oksels en bikinilijn in een handomdraai summer ready!

Ik gebruik zelf al jaren deze scheermesjes en ook deze is weer super fijn! De scheermesjes van Wilkinson zijn bij de meeste drogisterijen te koop en adviesprijs is € 7,99

 

Farm brothers kids cookies

Deze heren uit Amsterdam maken werkelijk de lekkerste koekjes en komen nu met een speciaal kinderkoekje. Ook deze koekjes zijn 100% biologisch en bevatten 20% minder suiker dan gemiddelde koekjes en geen onnatuurlijke geur-, kleur en smaakstoffen. De koekjes zijn voor alle grote kleine kinderen vanaf drie jaar.

Er zitten zes zakjes in één pak en meerdere kleine koekjes in een zakje. Een pak kost € 2,45 en ze zijn te koop bij Jumbo, Deen en bewustwinkelen.nl

 

 

Gepubliceerd op 27 mei 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.