Mijn laatste berichten

1 september 2022
borrelbox Susan Aretz
 
Foodelicious x Susan Aretz borrelbox

Hij is terug, mijn borrelbox i.s.m. Foodelicious. Met een volledig nieuwe inhoud. Het perfecte borrelcadeau! Het is tenslotte áltijd borreltijd.
29 september 2022
Altijd borreltijd lancering
 
Lancering Altijd borreltijd

Daar is ‘ie dan. Altijd borreltijd werd gisteren in het Andaz Amsterdam gelanceerd. En wat voor een lancering!
29 september 2022
wereldrecord borrelplank Susan Aretz
 
The making of a… wereldrecord langste borrelplank

Een wereldrecord vestigen, daar is het een en ander voor nodig. En hulp. Dit is hoe het wereldrecord tot stand kwam.
22 september 2022
Susan Aretz
 
Midlife crisis of gewoon terugkijken

Ik vier mijn 50e verjaardag. Je kunt om minder redenen een midlife crisis krijgen 😉 Maar is het niet gewoon tijd om even terug te kijken.
22 september 2022
 
Win een setje Molton Brown

Dat Molton Brown een van mijn lievelings is is geen geheim. Super tof dus dat ik een setje van hun nieuwe geurlijn mag weggeven! WINACTIE GESLOTEN
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
 
Win Mezcla van Ixta Belfrage

Wil je dolgraag koken uit Mezcla, dan is dit je kans om een exemplaar te winnen van het boek van Ixta Belfrage! WINACTIE GESLOTEN
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
18 september 2022
Mezcla Ixta Belfrage
 
Mezcla van Ixta Belfrage

Ixta Belfrage is een protogé van Ottolenghi, maar wel eentje met een geheel eigen visie op eten. Dat zie je duidelijk terug in Mezcla, haar eerste soloboek.
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
17 september 2022
tahin esther review
 
Tahin van Esther Erwteman

Waarom je Tahin van Esther Erwteman wil hebben vertel ik je, maar ook waarom je dat eigenlijk niet wil. Want er zit één groot nadeel aan dit boek…
16 september 2022
Susan Aretz BBQ
 
Winnaar BBQ wedstrijd

De BBQ wedstrijd was ongelofelijk spannend! Drie verschillende gerechten. Drie barbecue liefhebbers. De winnaar maak ik nú bekend…
5 september 2022
BBQ tijd Susan Aretz
 
Kies de cover van BBQ tijd

Jij kan mee bepalen wat de uiteindelijke cover wordt van BBQ tijd. Al weer mijn 6e boek, maar het 1e barbecueboek. Welke moet het worden...
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
31 augustus 2022
Susan Arett BBQ borreltijd
 
Nominaties BBQ wedstrijd

Wie wint? Dat is natuurlijk de grote vraag! Want uit alle inzendingen is er een top 3 en jullie bepalen wie daar de winnaar van wordt.
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!
28 augustus 2022
Susan Aretz
 
Dagboek van een relaxte zomer

Deze zomer was magisch. Zo eentje die de boeken in mag als onvergetelijk. Dus met veel plezier blik ik terug op een zomer van niks doen en genieten.
25 augustus 2022
beurre blanc recept
 
Beurre blanc

Een van de lekkerste sauzen op deze planeet is beurre blanc. En met dit eenvoudige stap voor stap recept maak je die gewoon zelf!
24 augustus 2022
Voorburg restaurant
 
Central Park Voorburg verrast met wijn én spijs

Als je in Voorburg gaat eten bij Central Park zorg dan dat je niet hoeft te rijden, want de wijn-/spijscombinaties zijn fenomenaal!
24 augustus 2022
vega caesarsalade
 
Caesar salade maar dan anders

Ik ben dol op Caesar salade maar heb niet altijd alle ingrediënten in huis. Ook wilde ik er een vega Caesar salade van maken. Dus nét even anders..
Mijn laatste berichten

1 september 2022
borrelbox Susan Aretz
 
Foodelicious x Susan Aretz borrelbox

Hij is terug, mijn borrelbox i.s.m. Foodelicious. Met een volledig nieuwe inhoud. Het perfecte borrelcadeau! Het is tenslotte áltijd borreltijd.
29 september 2022
Altijd borreltijd lancering
 
Lancering Altijd borreltijd

Daar is ‘ie dan. Altijd borreltijd werd gisteren in het Andaz Amsterdam gelanceerd. En wat voor een lancering!
29 september 2022
wereldrecord borrelplank Susan Aretz
 
The making of a… wereldrecord langste borrelplank

Een wereldrecord vestigen, daar is het een en ander voor nodig. En hulp. Dit is hoe het wereldrecord tot stand kwam.
22 september 2022
Susan Aretz
 
Midlife crisis of gewoon terugkijken

Ik vier mijn 50e verjaardag. Je kunt om minder redenen een midlife crisis krijgen 😉 Maar is het niet gewoon tijd om even terug te kijken.
22 september 2022
 
Win een setje Molton Brown

Dat Molton Brown een van mijn lievelings is is geen geheim. Super tof dus dat ik een setje van hun nieuwe geurlijn mag weggeven! WINACTIE GESLOTEN
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
 
Win Mezcla van Ixta Belfrage

Wil je dolgraag koken uit Mezcla, dan is dit je kans om een exemplaar te winnen van het boek van Ixta Belfrage! WINACTIE GESLOTEN
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
18 september 2022
Mezcla Ixta Belfrage
 
Mezcla van Ixta Belfrage

Ixta Belfrage is een protogé van Ottolenghi, maar wel eentje met een geheel eigen visie op eten. Dat zie je duidelijk terug in Mezcla, haar eerste soloboek.
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
17 september 2022
tahin esther review
 
Tahin van Esther Erwteman

Waarom je Tahin van Esther Erwteman wil hebben vertel ik je, maar ook waarom je dat eigenlijk niet wil. Want er zit één groot nadeel aan dit boek…
16 september 2022
Susan Aretz BBQ
 
Winnaar BBQ wedstrijd

De BBQ wedstrijd was ongelofelijk spannend! Drie verschillende gerechten. Drie barbecue liefhebbers. De winnaar maak ik nú bekend…
5 september 2022
BBQ tijd Susan Aretz
 
Kies de cover van BBQ tijd

Jij kan mee bepalen wat de uiteindelijke cover wordt van BBQ tijd. Al weer mijn 6e boek, maar het 1e barbecueboek. Welke moet het worden...
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
31 augustus 2022
Susan Arett BBQ borreltijd
 
Nominaties BBQ wedstrijd

Wie wint? Dat is natuurlijk de grote vraag! Want uit alle inzendingen is er een top 3 en jullie bepalen wie daar de winnaar van wordt.
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!
28 augustus 2022
Susan Aretz
 
Dagboek van een relaxte zomer

Deze zomer was magisch. Zo eentje die de boeken in mag als onvergetelijk. Dus met veel plezier blik ik terug op een zomer van niks doen en genieten.
25 augustus 2022
beurre blanc recept
 
Beurre blanc

Een van de lekkerste sauzen op deze planeet is beurre blanc. En met dit eenvoudige stap voor stap recept maak je die gewoon zelf!
24 augustus 2022
Voorburg restaurant
 
Central Park Voorburg verrast met wijn én spijs

Als je in Voorburg gaat eten bij Central Park zorg dan dat je niet hoeft te rijden, want de wijn-/spijscombinaties zijn fenomenaal!
24 augustus 2022
vega caesarsalade
 
Caesar salade maar dan anders

Ik ben dol op Caesar salade maar heb niet altijd alle ingrediënten in huis. Ook wilde ik er een vega Caesar salade van maken. Dus nét even anders..