Mijn laatste berichten
28 september 2023
Japans eikenhout, rijping in bourbon- en sherryvaten geeft deze whisky een unieke smaak, die de contrasten van Tokio weerspiegelt.
Do you like it?
27 september 2023
Appel-kruimel muffins kennen we nu wel. Dit eenvoudige recept voor vijgen-kruimel muffins is een perfect recept voor zoete herfsttraktaties.
Do you like it?
25 september 2023
Geur doet iets met je. Niets lekkerder dan ook om een fijne geurkaars thuis aan te steken. Maar welke? Dit zijn mijn favoriete geurkaarsen.
Do you like it?
15 september 2023
Tijdens 100Chefs by Gault&Millau kun jij in één weekend proeven wat 100 toonaangevende chefs uit heel Nederland te bieden hebben.
Do you like it?
13 september 2023
Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
Do you like it?
9 september 2023
Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
Do you like it?
6 september 2023
Ontdek On Cru in Rotterdam, waar de culinaire verwennerij hand in hand gaat met een gastvrije sfeer. Een aanrader!
Do you like it?
5 september 2023
Met de komst van de herfst is het tijd om je nagels te voorzien van nieuwe trendy kleuren. Dit zijn de 3 nagellak trends voor dit najaar en deze winter.
Do you like it?
4 september 2023
Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
Do you like it?
22 augustus 2023
Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
Do you like it?
17 augustus 2023
Onigiri zijn Japanse rijsthapjes die veel sneller zijn gemaakt dan sushi en die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Zoals deze met gerookte makreel
Do you like it?
15 augustus 2023
Als je een bucketlist hebt voor tropische bestemmingen, dan mag Baoase op Curaçao daar per direct op. Ik leg je uit waarom.
Do you like it?
14 augustus 2023
Als je aan Ibiza denkt denk je aan feesten, hippies en hippe tentjes. Maar waar ga je eten? Dít is waar je op Ibiza als een local eet!
Do you like it?
31 juli 2023
De ultieme American pancakes maak je vanaf nu gewoon zelf. Met dit pancake recept geniet je van een enorme stapel American blueberry pancakes
Do you like it?
28 juli 2023
Met dit basis risottorecept kun je alle kanten op. Ik laat je ook zien hoe je van de basis risotto heel eenvoudig een paddenstoelen risotto maakt.
Do you like it?
28 juli 2023
Wat neem je aan eetsouvenirs mee uit foodiehemel Italië. Ik zet mijn favoriete aankopen voor je op een rijtje, inclusief tips voor wat je er mee kunt maken!
Do you like it?
28 juli 2023
Hoe het kan dat er nog geen recept voor een klassieke Carbonara op de site staat is me een raadsel. Want dit geweldige pastarecept is zó lekker!
Do you like it?
27 juli 2023
Als je op vakantie gaat naar Umbrië mag je deze 5 hidden gems absoluut niet vergeten te bezoeken. Ik vertel je er meer over!
Do you like it?
26 juli 2023
Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
Do you like it?
29 juni 2023
Dit is mogelijk het lekkerste recept dat ik heb voor rabarber compote. Met verse aardbeien erdoor, maar ook met een vleugje vanille en kaneel.
Do you like it?
19 juni 2023
Uit Zin in salade komt dit heerlijk eenvoudige barbecuerecept voor gegrilde prei met een snelle romescodip.
Do you like it?
Mijn laatste berichten
28 september 2023
Japans eikenhout, rijping in bourbon- en sherryvaten geeft deze whisky een unieke smaak, die de contrasten van Tokio weerspiegelt.
Do you like it?
27 september 2023
Appel-kruimel muffins kennen we nu wel. Dit eenvoudige recept voor vijgen-kruimel muffins is een perfect recept voor zoete herfsttraktaties.
Do you like it?
25 september 2023
Geur doet iets met je. Niets lekkerder dan ook om een fijne geurkaars thuis aan te steken. Maar welke? Dit zijn mijn favoriete geurkaarsen.
Do you like it?
15 september 2023
Tijdens 100Chefs by Gault&Millau kun jij in één weekend proeven wat 100 toonaangevende chefs uit heel Nederland te bieden hebben.
Do you like it?
13 september 2023
Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
Do you like it?
9 september 2023
Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
Do you like it?
6 september 2023
Ontdek On Cru in Rotterdam, waar de culinaire verwennerij hand in hand gaat met een gastvrije sfeer. Een aanrader!
Do you like it?
5 september 2023
Met de komst van de herfst is het tijd om je nagels te voorzien van nieuwe trendy kleuren. Dit zijn de 3 nagellak trends voor dit najaar en deze winter.
Do you like it?
4 september 2023
Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
Do you like it?
22 augustus 2023
Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
Do you like it?
17 augustus 2023
Onigiri zijn Japanse rijsthapjes die veel sneller zijn gemaakt dan sushi en die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Zoals deze met gerookte makreel
Do you like it?
15 augustus 2023
Als je een bucketlist hebt voor tropische bestemmingen, dan mag Baoase op Curaçao daar per direct op. Ik leg je uit waarom.
Do you like it?
14 augustus 2023
Als je aan Ibiza denkt denk je aan feesten, hippies en hippe tentjes. Maar waar ga je eten? Dít is waar je op Ibiza als een local eet!
Do you like it?
31 juli 2023
De ultieme American pancakes maak je vanaf nu gewoon zelf. Met dit pancake recept geniet je van een enorme stapel American blueberry pancakes
Do you like it?
28 juli 2023
Met dit basis risottorecept kun je alle kanten op. Ik laat je ook zien hoe je van de basis risotto heel eenvoudig een paddenstoelen risotto maakt.
Do you like it?
28 juli 2023
Wat neem je aan eetsouvenirs mee uit foodiehemel Italië. Ik zet mijn favoriete aankopen voor je op een rijtje, inclusief tips voor wat je er mee kunt maken!
Do you like it?
28 juli 2023
Hoe het kan dat er nog geen recept voor een klassieke Carbonara op de site staat is me een raadsel. Want dit geweldige pastarecept is zó lekker!
Do you like it?
27 juli 2023
Als je op vakantie gaat naar Umbrië mag je deze 5 hidden gems absoluut niet vergeten te bezoeken. Ik vertel je er meer over!
Do you like it?
26 juli 2023
Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
Do you like it?
29 juni 2023
Dit is mogelijk het lekkerste recept dat ik heb voor rabarber compote. Met verse aardbeien erdoor, maar ook met een vleugje vanille en kaneel.
Do you like it?
19 juni 2023
Uit Zin in salade komt dit heerlijk eenvoudige barbecuerecept voor gegrilde prei met een snelle romescodip.
Do you like it?