Masterclass Borreltijd 2023 – niet meer boekbaarDEZE MASTERCLASS WERD IN 2023 GEGEVEN EN IS HELAAS NIET MEER BOEKBAAR

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd van Susan Aretz leer je het allemaal!

Na een leven lang veelvuldig borrelen en het schrijven van 3 succesvolle boeken hierover durf ik wel te stellen dat ik je het een en ander kan leren over de lekkerste borrelhapjes en hoe je de perfecte borrelplank samenstelt. En om het nóg leuker (en lekkerder te maken) geef ik deze masterclass samen met Don Papa rum. Ik leer je hoe je de perfecte borrelplank samenstelt en van Don Papa krijg je een basiscursus cocktails maken.

cover Altijd Borreltijd Susan Aretz

Programma masterclass Borreltijd

Na een welkomstdrankje en een basisuitleg over borrelen en borrelplanken gaan we de keuken in. Want een borrelplank bestaat uit meerdere hapjes die elkaar complimenteren en die echt niet altijd moeilijk hoeven te zijn om te maken. Samen ga je – in kleine groepjes – een aantal borrelhapjes maken. Tussendoor pauzeren we voor een korte introductie in de wereld van cocktails met rum. Hoe maak je thuis nou een simpele maar lekkere cocktail, zonder dat je daar een hele kast vol spullen voor hoeft te hebben.

Natuurlijk sluiten we de masterclass Borreltijd af met het opeten van onze borrelhapjes, begeleid door nog een laatste drankje. In totaal maken we genoeg borrelhapjes voor 3 ruim gesorteerde en afwisselende borrelplanken.

Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis. Naast een giftbag van Don Papa signeer ik mijn nieuwste borrelboek Altijd borreltijd voor je, zodat je thuis verder kunt borrelen. Klinkt als een topavond toch?

Susan Aretz Altijd Borreltijd

Data en aanmelden

Er worden dit voorjaar slechts 2 masterclasses gegeven:

Vrijdag 24 maart – perfect om met Pasen meteen het geleerde in de praktijk te brengen (bijna vol!)
vrijdag 21 april – dit voorjaar ben jíj de borrelkoning(in) in de familie! (nog plek)

Inloop vanaf 17.00u en we starten om 17.30u. De avond is rond 21.00u afgelopen. Inschrijving is op basis van aanmelding. Wie het eerst aanmeldt is zeker van een plekje. Zit de datum van jouw keuze vol, dan hoor je dat meteen en kun je evt. uitwijken naar de andere datum. Zitten beide data vol dan ga ik, bij genoeg belangstelling, op zoek naar nog een extra datum.

Prijs en snelboekkorting

De prijs voor deze masterclass borrelen is € 69,95,- (incl btw)
Schrijf je je vóór 15 februari as in voor een van de twee data, dan ontvang je een eenmalige snelboekkorting en kost de masterclass slechts € 59,95,-. Na deze datum geldt weer de oorspronkelijke prijs, dus ben op tijd met reserveren!

 Inbegrepen in de Masterclass

In de prijs van de masterclass zit het samen maken en opeten van door mij geselecteerde borrelhapjes, 3 cocktails/mocktails per persoon, alle benodigde ingrediënten, uitleg én een gesigneerd exemplaar van Altijd borreltijd (t.w.v. € 24,99), zodat je thuis verder kunt met de opgedane kennis. Locatie is de Stijlkamer, aan de Keizersgracht in Amsterdam (met het ov goed bereikbaar)

borrelbox deluxe

Praktische informatie

Om te zorgen dat iedereen volop persoonlijke aandacht krijgt zijn er per masterclass maximaal 15 deelnemers. Bij minimaal 10 deelnemers gaat de masterclass door. Je kunt tot 3 weken voor de geboekte datum kostenloos annuleren. Daarna is dat, in verband met de voorbereiding niet meer mogelijk. (wel kun je een vervanger in jouw plaats laten komen)

Uiterlijk twee weken voor de gekozen datum ontvang je de definitieve bevestiging. Gaat de masterclass niet door wegens te weinig deelnemers dan krijg je uiteraard je geld teruggestort.

masterclass borrelen susan aretz

Allergieën / dieetwensen

De hapjes tijdens de masterclass zijn een mix van vega(n), vlees, zuivel en vis. Vanwege het karakter van de workshop kan er helaas geen rekening worden gehouden met specifiekere en individuele allergieën en/of dieetwensen. Je kunt uiteraard tijdens de avond wel aangeven waar je voorkeur naar uitgaat bij het maken van de borrelhapjes.

Exclusieve masterclass voor vrienden en/of collega’s

Wil je een masterclass borrelen die exclusief is voor jou, je vrienden, collega’s, vrijgezellenfeestje of een andere gezellige gelegenheid? Vanaf minimaal 15 personen kan ik een exclusieve masterclass op maat voor je verzorgen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Gepubliceerd op 6 februari 2023


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
5 juli 2024
strawberry margarita
 
Frozen strawberry margarita

Met een bamix kun je meer dan je denkt. Want terwijl je barbecue staat te ronken maak je er buiten deze lekkere cocktail mee.
29 juni 2024
 
Renais gin van Alex en Emma Watson

Renais gin van Alex en Emma Watson is meer dan een celebrity gin. Deze gin, op basis van Chablis, is de Grand Cru onder de gins.
8 mei 2024
boodschappenlijstje
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Duitsland

Wat staat er op mijn boodschappenlijstje voor de Duitse supermarkt? Heel veel tips voor Duitse boodschappen!
28 april 2024
Londen tips
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Engeland

Wat neem je aan boodschappen mee uit de de supermarkt in Engeland? Dit is mijn Engelse boodschappenlijstje!
28 april 2024
verschil champagne cava prosecco
 
Verschil champagne cava en prosecco

Qua bubbels is er voor iedere smaak en portemonnee een lekkere fles te vinden. Maar wat is nou het verschil tussen champagne, cava en prosecco?
18 april 2024
MothrEarthProof- skincare
 
MOTHR EARTH PROOF® natuurlijke huidverzorging

Maak van je eigen badkamer een Spa met de producten van MOTHR EARTH PROOF®. Plantaardige huidverzorging waar je huid blij van wordt.