Perfect Serve
Geniet van je ultieme Holy Unicorn Gin tonic door die te serveren met Mediterranean tonic van Fever Tree, ijs en een kaneelstokje. De ideale verhouding is 50 ml gin en 125 ml tonic.

Verkoopinformatie Holy Unicorn Gin

Holy Unicorn Gin wordt verkocht via de webshop van Cane & Grain. Een fles van 700 ml kost € 37,50 Verzending is mogelijk door heel Nederland. Je kunt de gin ook kopen in de slijterswinkel van Cane and Grain in Amsterdam, op de Bilderdijkstraat. Of koop de gin online samen met Wereldwijd Borreltijd bestellen kan via de site van Cane and Grain.
Ook is het mogelijk om (van oktober tot en met december 2022) de gin te kopen samen met de borrelbox die ik met Foodelicious heb samengesteld, alle info daarover lees je hier
Wil je Holy Unicorn zakelijk inkopen of wil je mijn gin schenken in jouw bar/ restaurant dan kan dat! Landelijk kun je de gin inkopen via Foodelicious Wholesale
Regionaal is hij te koop bij Sligro Leiden
Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje of berichtje.

Holy Unicorn Gin van Susan Aretz

In een wereld waarin je alles kunt zijn, ben een unicorn! Met die gedachte lanceert Susan Aretz haar eigen gin, Holy Unicorn Gin.
Om de lancering van mijn 4e boek Wereldwijd Borreltijd luister bij te zetten was er begin 2021 het wilde plan om dat te doen door middel van het laten realiseren van één van mijn grote dromen; een eigen gin.
De crowdfunding voor het benodigde startkapitaal had niet de beoogde vier weken nodig. In minder dan 4 uur (!) was het streefbedrag al opgehaald. Niet normaal zo gaaf!

Holy Unicorn Glorious Gin

Holy Unicorn gin, die in samenwerking met een van de oudste distilleerders uit Schiedam gemaakt wordt, is een unieke verschijning in de wereld van gin.
Niet alleen door het etiket, dat is ontworpen door kunstenaar Salventius. Susan heeft bovendien zelf het smaakprofiel voor de gin samengesteld.
Holy Unicorn gin geeft een moderne twist aan de klassieke gin. Dus in de basis jeneverbes. Als eerste proef je het frisse van de Japanse yuzu, de warmte van kaneel en gember zit in de laag daaronder en tot slot krijg je een kick van de Szechuan peper. Not your average gin dus! .


Het verhaal achter Holy Unicorn Gin

Toen ik wist dat ik gin zou gaan maken was er, naast budget, nog één voorwaarde om het door te laten gaan. Dat het etiket ontworpen zou worden door kunstenaar Salventius.
Toen ik hem belde was meteen duidelijk dat mijn tattoo van de eenhoorn, waar hij het ontwerp voor maakte en die al sinds 2016 op mijn arm prijkt, ook het etiket moest worden voor de gin. Want 'in a world where you can be anything, be a unicorn'.⁠🦄
⁠ Toen dat rond was riep mijn bijna 11 jarige dochter daarna 'Holy Unicorn!' en was de naam van de gin een feit...