Holy Unicorn Gin van Susan Aretz

In een wereld waarin je alles kunt zijn, ben een unicorn! Met die gedachte lanceert Susan Aretz haar eigen gin, Holy Unicorn Gin.
Om de lancering van mijn 4e boek Wereldwijd Borreltijd luister bij te zetten was er begin 2021 het wilde plan om dat te doen door middel van het laten realiseren van één van mijn grote dromen; een eigen gin.
De crowdfunding voor het benodigde startkapitaal had niet de beoogde vier weken nodig. In minder dan 4 uur (!) was het streefbedrag al opgehaald. Niet normaal zo gaaf!

Holy Unicorn Glorious Gin

Holy Unicorn gin, die in samenwerking met een van de oudste distilleerders uit Schiedam gemaakt wordt, is een unieke verschijning in de wereld van gin.
Niet alleen door het etiket, dat is ontworpen door kunstenaar Salventius. Susan heeft bovendien zelf het smaakprofiel voor de gin samengesteld.
Holy Unicorn gin geeft een moderne twist aan de klassieke gin. Dus in de basis jeneverbes. Als eerste proef je het frisse van de Japanse yuzu, de warmte van kaneel en gember zit in de laag daaronder en tot slot krijg je een kick van de Szechuan peper. Not your average gin dus! .


Het verhaal achter Holy Unicorn Gin

Toen ik wist dat ik gin zou gaan maken was er, naast budget, nog één voorwaarde om het door te laten gaan. Dat het etiket ontworpen zou worden door kunstenaar Salventius.
Toen ik hem belde was meteen duidelijk dat mijn tattoo van de eenhoorn, waar hij het ontwerp voor maakte en die al sinds 2016 op mijn arm prijkt, ook het etiket moest worden voor de gin. Want 'in a world where you can be anything, be a unicorn'.⁠🦄
⁠ Toen dat rond was riep mijn bijna 11 jarige dochter daarna 'Holy Unicorn!' en was de naam van de gin een feit...

Verkoopinformatie Holy Unicorn Gin

Holy Unicorn Gin is via HolyUnicornGin.com te bestellen en wordt verkocht via de webshop van Cane and Grain. Een fles van 700 ml kost € 34,95
Bestellen kan vanaf 27 augustus
Wil je op de hoogte gehouden worden stuur dan een mailtje of berichtje.