100e aflevering Smaakmakers podcast



100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. En veel, héél veel prijzen weg te geven!

Want 100x Smaakmakers is het toch wel waard om even bij stil te staan. Zegert van der Linde startte in 2018 met de podcast. Destijds als enige presentator. Ik mocht overigens die eerste periode al meerdere keren aanschuiven.

In 2023 deden we een aantal afleveringen samen. Dat beviel wederzijds zo goed, dat ik in september 2023 vaste co-host werd. En dat is echt een van de beste beslissingen ooit geweest. Wat een lol hebben we samen, en wat een leuke gasten zijn er in die 100 afleveringen aangeschoven. En er komen nog heel veel geweldige gasten en aflevering aan!

Feest vieren met Smaakmakers – WINACTIE GESLOTEN

En dan is het nu tijd voor de 100e aflevering. En dat gaan we dus groots vieren. Met heel veel prijzen die we mogen weggeven. Hieronder vind je daar een overzicht van. Omdat het ondoenlijk is om hier een systeem voor te bedenken mag iedereen die iets wil winnen reageren.

Wat je wint? Dat bepalen wij ?En ja, het kan dus zijn dat er meer reacties zijn dan dat we prijzen hebben, we zullen alles zo eerlijk mogelijk verloten.

Je doet dus letterlijk voor het plezier mee en ontdekt later welke prijs je wint. En prijzen zijn er genoeg. Kijk maar!

Smaakmakers podcast

Prijzenfestijn 100e aflevering Smaakmakers – WINACTIE GESLOTEN

Een fles (limited edition) BATU kombucha
2 Peugeot Saveurs pepermolens
Yespers granola pakket
So vegan So Fine pakketje
cadeaubox Bites we Love
Jean Bâton sauzen & mayo pakket
Beemster kaaspakket met plank
Combekk pan 28cm zwart,
Biscoff zoet surprise pakket
SlooOW: broodjespakket
Sodastream apparaat
3x doos met Nestlé chocolade
Popworks pakket met een aantal Le Creuset items
vier persoons Ron Gastrobar rijsttafel van SOUS
6 delige Spice set van The Good Spice
Gift box Don Papa
De Bijbel van de Spaanse Keuken
De Bijbel van de Koreaanse Keuken
Vis van de BBQ
Briljante Bonen
3 keer het boek Snackspert

Al deze prijzen worden ter beschikking gesteld met héél veel dank aan de genoemde merken, en met medewerking van PowComms, Miss Publicity, The Finest PR, BitesweLove, Jean Bâton, Beemster kaas, Biscoff, SlooOW, Revue de Lot, Triangle PR, NewsLab, Oona Agency, SOUS, The good Spice, Don Papa, Over Amstel Uitgevers en Xander uitgevers.

Smaakmakers podcast

Zo doe je mee – WINACTIE GESLOTEN

Nog een keer op een rijtje wat je moet doen om een van deze prijzen te winnen.

  1. Reageer onder dit artikel en laat ons weten wat jouw favoriete aflevering van Smaakmakers is (zonder deze toevoeging is je reactie niet geldig)
  2. Reageer met een geldig emailadres (je reactie moet worden goedgekeurd, dat kan soms even duren)
  3. Meedoen kan tot en met 21 juni aanstaande.  Reacties die daarna gegeven worden tellen niet meer mee.
  4. Als je hebt gewonnen krijg je op het door jou gegeven emailadres een reactie van ons.
  5. De prijs wordt je toegestuurd via het PR bureau / merk dat de prijs ter beschikking stelt
  6. Geen prijs gewonnen? Gelukkig komen er nog héél veel nieuwe afleveringen van Smaakmakers, dat is dus iedere twee weken winnen ?

Heel veel plezier met luisteren naar Smaakmakers en succes als je mee doet! WINACTIE GESLOTEN

Gepubliceerd op 12 juni 2024


98 reacties

  1. Alise schreef:

    Allereerst gefeliciteerd met de 100ste!!
    Mijn favoriete aflevering vind ik moeilijk kiezen. Hoogte punten zijn: die over pasta met Sarah, de podcast met Roberta Pagnier heeft mij echt geïnspireerd om haar boek te kopen en simpelweg aan de gang te gaan. De podcast met Yvette vorige week was ook fantastisch! Maar mijn absolute favoriet en waardoor ik sindsdien hooked ben aan jullie podcast was de podcast over de Marokkaanse keuken met Ikram en Amal. Ik ben verliefd op de geurige en kleurige keuken, specerijen, veelzijdigheid van deze keuken. Het verhaal van Amal en Ikram maakte mij weer zo enthousiast!!

  2. Erik schreef:

    Gefeliciteerd met de 100 aflevering! De aflevering met Janny vond ik het meest interessant, veel culinaire info, maar ook een inkijkje in het instituut Heel Holland Bakt ?

  3. Vera schreef:

    #83 over de cucina povera! Super leuk om meer achtergrondinformatie te krijgen over deze keuken.

    Gefeliciteerd met feestelijke 100!

  4. Thieu schreef:

    Dank voor alle afleveringen, al heel wat uren geluisterd.
    Jermain Rosario plopt op als ik aan de verhalen denk.
    Ga zo door

  5. Mariëtte Souwen schreef:

    Gefeliciteerd met de 100e?.
    Alles geluisterd, heerlijke podcast. Favoriete is wel Rudger van de Broek (51)

  6. Jana schreef:

    Ik heb de podcast nog niet zo heel lang geleden ontdekt en ben echt al helemaal fan! Super leuk! Ik vond #92: alles over pasta heel leuk en interessant! Ook omdat ik een super Italië fan ben!

  7. Annet schreef:

    Gefeliciteerd!
    Mijn favoriete is die met Robert van Beckhoven en ie over Tahin

  8. Sandra schreef:

    Wow, de 100e! Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
    Kiezen is niet mijn sterkste kant (eten ben ik dan weer heel goed in), dus echt een moeilijke vraag… Maar ik kies op dit moment voor aflevering 90 met Janny van der Heijden, want van HHB (en dus van Janny) ben ik ook al jaren fan! Ga zo door! 🙂

  9. Sigrid Kuizenga schreef:

    Zonder twijfel #96 over bubbels. Bubbels zijn leven ?

  10. Marjan schreef:

    Ik heb in een periode van ziek zijn veel geluisterd naar heel veel van jullie heerlijke podcasts . Zoveel inspirerende gesprekken gehoord en zoveel tips genoteerd , maar degene die me liet lachen was snackspert.
    Janny ook zeer sympathiek en Mai top!
    Gefeliciteerd en succes verder !

  11. Fan van het eerste uur en geen enkele aflevering gemist ?. Maar mijn favoriet blijft de tokospecial. Alsof mijn verslaving nog niet groot genoeg was, heeft die aflevering ‘m alleen maar doen toenemen. Gevaarlijk!!! Ps: gaan jullie nog heel lang door? Gefeliciteerd met deze mijlpaal!!!

  12. Abigail schreef:

    Gefeliciteerd met de 100, op naar de volgende 100!
    Mijn favoriet is aflevering 63 met Esther!

  13. Maaike schreef:

    Hiep hiep! Honderd stuks. Op nog vele watertandende afleveringen erbij! Ik ben meestal jaloers op het proef gedeelte, want dan ben ik zelf zo nieuwsgierig naar de smaak.

    Mijn favoriet was de toko, want hierdoor ben ik de drempel overgegaan om toch echt tijdens mijn tijd in Azië Durian te gaan proeven en… het stelde niet teleur.

  14. Petra Haaksma schreef:

    De vrij recente Toko aflevering is mij vooral bij gebleven! Wat een inspirerende vrouw! Die week daarna ben ik gelijk de “toko” in Leidschendam gaan plunderen. ?
    Dank voor al jullie leuke afleveringen!
    Groetjes uit Voorschoten! (toch bijna een beetje buren)

  15. Mariëlle Dingemanse schreef:

    Ik kan niet kiezen tussen 2 afleveringen aflevereing 33 met marijke over de jacht en aflevering 53 met the good spice

  16. Charlotte Mauritz schreef:

    Toch wel de aflevering met janny. Heerlijk om te luisteren! Hiep hiep voor de 100ste aflevering!

  17. Richard schreef:

    Prachtige en nuttige podcast, ik zie uit naar de volgende 100.
    Favoriet: nr 51, met Rutger van den Broek.

  18. Maarten schreef:

    Gefeliciteerd met jullie mijlpaal. Ik heb diverse favorieten, maar mijn meest favoriete aflevering is #69: Hertog Jan experimenteert erop los. Een andere favoriet is de aflevering met meneer Wateetons.
    Ga zo door!!

  19. Mignon schreef:

    Gefeliciteerd met jullie 100e aflevering ?.

    Mijn favorieten zijn de 2 afleveringen over Vlieland (45 en 46), heerlijk luisteren naar de sfeer en producten van mijn favoriete eiland!

    • Sandra Verheem schreef:

      Gefeliciteerd met jullie mijlpaal. Ik luister met veel plezier naar jullie vrolijke podcast. Mijn favoriete aflevering is nr. 94 met Jermain de Rozario. Wat een fantastische ondernemer!

  20. Dolf schreef:

    Van harte met de 100ste! Leuke podcast en als Zeistenaar altijd leuk wat tips te herkennen! Al ben ik het ook helemaal met Susan eens dat Café Visscher een heerlijk restaurant is. Leukste is moeilijk, maar die met dubbel interview met Yvette en Oof was erg leuk. Op naar de volgende 100!

  21. Marije schreef:

    Ik vind het lastig kiezen tussen de aflevering met Yvette en Oof en die met Janny van der Heijden ? helden!
    Gefeliciteerd met de 100e! Op naar de volgende 100 ?

    Groetjes Marije

  22. Claudette de Kruijf schreef:

    De aflevering bij Rober in de bakkerij, de aflevering over de Efteling, en uit eten in je pyjama!
    Gefeliciteerd op naar de 200!

  23. Hein van de Ven schreef:

    100! Van harte proficiat!
    Mijn favoriete aflevering? #97 over de toko!

  24. ietje schreef:

    Ha beiden, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik ben sinds #42 met Paulami Joshi aangehaakt en hooked. Dus dat is mijn favoriete aflevering ?

  25. Peter Mannak schreef:

    #80 met Bart van Olphen. Inspirerend!

  26. Wijnand Loven schreef:

    Smakelijk gefeliciteerd! Mijn favoriete aflevering is no. 31: De Indonesische keuken met Maureen Tan.

  27. Sylvia schreef:

    Gefeliciteerd Zegert en Susan, ga zo door. Aflevering 99 vond ik heel leuk met Yvette en Oof.
    Op naar de volgende 100 afleveringen, Hiep Hiep hoera
    Sylvia x

  28. Talitha Kraan schreef:

    Gefeliciteerd 100 afleveringen alweer. Dat er nog vele mogen komen. #92 is m’n favoriet. Ik wist niet dat ik zoveel fout deed op het gebied van pasta. Veel van geleerd dus.

  29. Aniek schreef:

    Van harte met jullie 100ste!
    Moeilijk kiezen hoor. Een gast vind ik altijd leuk. #65 met Meike Kruger en #99 Yvette en Oof natuurlijk. Vaker een chef als Gemain is een goed idee. Maar het hoeven misschien niet eens grote namen te zijn. Waarom niet de chefs/eigenaren van Onglet Susan?

  30. Wendy Dubbeld schreef:

    Happy honderdste! Aflevering #96 over bubbels! Lekkerrr hoewel #85 over thee natuurlijk ook top is!

    • Xiomara Breman schreef:

      Gefeliciteerd! Heerlijke podcast om naar te luisteren en dan trek krijgen, haha! Die over de toko vond ik heel leuk, maar de chips aflevering was ook vermakelijk!

  31. Koen schreef:

    Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. De mooiste aflevering vond ik toch wel aflevering 98 met Yvette van boven en haar partner.

  32. Mark schreef:

    Gefeliciteerd met jullie 100ste aflevering! Aflevering met joke boon was mijn favoriet 🙂

  33. Joost schreef:

    Van harte! Pas laat jullie podcast ontdekt. Ik vond aflevering 60 over de Oostenrijkse keuken de leukste. Mijn favoriete vakantieland!!
    Op naar de 200!!

  34. Anna Boogaard schreef:

    Van harte gefeliciteerd met jullie mijlpaal! Op naar de volgende.
    Mijn favoriete aflevering is die van de Toko. Zoveel inspiratie… en zoveel ingrediënten die ik (nog) niet ken…
    En blij met de boodschappenlijstjes voor de supermarkt in het buitenland.
    Ga zo door, ik volg wel 😉

  35. Albert Van Beeck Calkoen schreef:

    Gefeliciteerd!! De aflevering die me het meest is bijgebleven is die met Jermain de Rozario!

  36. Evelien kootstra schreef:

    Leuke podcast vooral met jermaine Rozario!!

    • Madelon van den Heuvel schreef:

      Hoi! Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Mijn favoriete aflevering was die met Yvette en Oof. Maar vond de aflevering over champagne én die over thee met Marielle ook erg interessant! Op naar de volgende 100!

  37. Roeland schreef:

    Top Susan en Zegert! Leuke podcast. En mijn favoriete afleveringen waren die met Janny en de Italiaanse Sarah Puozzo!

  38. Corianne Straathof schreef:

    Van harte gefeliciteerd met de 100e! Ik zeg het is echt koffietijd als je naar jullie luistert. Ik heb heel lang de podcast met Jannie vermeden omdat ik dacht dat ik haar verhaal nu wel kende, maar dit was toch echt wel een hele leuke om naar te luisteren. Bovendien vind ik de combinatie van jullie een succes op zich! Ik was de aflevering met de jaagster alweer vergeten maar die heeft mij toch ook aan het denken gezet. Dus ik zeg blijf lekker maken, ik luister graag! En ja, ik wil dus heel graag winnen!

  39. Albert Kamp schreef:

    Allereerst wil ik jullie beiden feliciteren met de honderdste aflevering van jullie geweldige podcast! Ben erg groot fan van jullie en kijk elke keer weer uit naar de volgende aflevering. Ik vind jullie samenspel en enthousiasme over eten erg aanstekelijk! Ga zo door! Mijn favoriete aflevering is die met Jermaine, Wat is hij toch een geweldige perfectionist met echte vak kennis! Vriendelijke groeten Albert

  40. Ingrid van der Krogt schreef:

    Wauw, jullie zitten al op 100 afleveringen! Gefeliciteerd
    Zoals zovelen ben ik in de Corona periode tijdens de dagelijkse wandelingen begonnen met het luisteren naar podcasts.
    Het is moeilijk om een favoriete aflevering te noemen, de eerste afleveringen waren heel leuk, omdat het een compleet nieuwe manier van entertainment voor mij was. Ik ben door de afleveringen gegaan en heb de volgende als favoriet gekozen; de aflevering met Nel Schellekens. Zij vertelde dingen waar ik toen nog nooit over had nagedacht, echt een eyeopener. Ik hou van mensen met een sterke mening?
    Succes met de volgende 100 afleveringen
    Groeten Ingrid

  41. Zarà schreef:

    Ik ben de podcast per ongeluk tegengekomen, maar vond het meteen hartstikke leuk, gefeliciteerd met de 100. Mijn favoriete aflevering was toch wel de aflevering over de bubbels (96)

  42. Gefeliciteerd met jullie 100e! Heb ze nog niet allemaal geluisterd, maar die met Yvette staat natuurlijk bovenaan met jullie ‘geen vraag, alleen maar complimenten van Mandy’ erin ?

    Ik vond de aflevering met Jermain de Rozario ook heel leuk trouwens!

  43. Ilse Slabbekoorn schreef:

    Jaaa ik wil! Ik luister naar jullie, ik vind het te gek, super leuk en deze prijzen nog leuker ?☺️

    Super gefeliciteerd met aflevering 100 ?✨

    Een van mijn favoriete afleveringen past goed in het feestelijke thema en is van vrij recent, namelijk die over bubbels (ik ben gék op bubbels). Daarbij vond ik de afleveringen met Susan Aretz ook geweldig, aangezien borrelen en bubbels natuurlijk de perfect match maken!

    Ik kijk uit naar de volgende 100!

  44. Danny van Bergenhenegouw schreef:

    Hoi hoi, mijn favoriet is aflevering 92 Over pasta
    Op naar de volgende 100 afleveringen.

  45. Hanny schreef:

    Super podcast. Gefeliciteerd met de 100e uitzending.
    Yvette en Oof
    Breedte, diepgang en diversiteit.
    Op naar de volgende 100.

  46. Chantal schreef:

    Gefeliciteerd! ?
    Jullie hebben een leuke podcast en ik luister graag en trouw naar alle afleveringen. De aflevering met Sarah over de Italiaanse keuken en het verhaal over de tortellini vond ik super leuk! ?

  47. Natalie van Weers schreef:

    Gefeliciteerd en ga zo door. Aflevering 54 met Vanja vond ik de leukste. Zo interessant haar kijk op eten en koken.

  48. Hedy Goes schreef:

    Hooooi,

    Gefeliciteerd met jullie 100e aflevering.

    Ik vind het altijd supergezellig om naar jullie te luisteren. Alsof we naast elkaar zitten aan de keukentafel.

    Ik vind de aflevering van yvette van boven en ook verschuren een fijne aflevering, aangezien ik ook daarna naar de Utrechtse theatershow van Yvette ben geweest. Waar Zegert ook was.

    Ik blijf genieten van jullie!

  49. Céline schreef:

    Van harte gefeliciteerd!
    Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik in een moeilijke periode weer zin had om door te gaan! Gezond leven maar wel genieten. Jullie geven deze soms zware maatschappij weer een vrolijke slinger??
    Nr 90 met Jannie is een topper✔️

  50. Jeanine van Deursen schreef:

    Gefeliciteerd met jullie 100e aflevering!

    .mijn favorieten waren:de afleveringen met
    Janny van der Heijden,
    Roberta paignier en over de italiaanse keuken

  51. Margriet schreef:

    Gefeliciteerd! Mijn favoriet is Afl. 51; Bijkletsen met Rutger van den Broek
    En dan staan er zéker 50 op de 2e plek….

    • Monique van Kaam schreef:

      Gefeliciteerd met jullie 100ste aflevering. Ik vond de aflevering over champagne / NOTK 96 de leukste ?

  52. Henriëtte schreef:

    Gefeliciteerd Zegers en Suzan met 100 afleveringen! De afleveringen van Katinka Lansink Doredo en de thee sommelier vond ik heel fijn en veel van geleerd. De aflevering guilty pleasures was smullen haha! Op naar de volgende 100

  53. Gert-Jan schreef:

    Wat een leuke actie! Ik luister jullie podcast altijd met veel plezier. Leuk dat Susan nu aan boord is – goede chemie tussen jullie. Mijn favoriete aflevering is nummer 83, over de Italiaanse armeluiskeuken. Reden? Roberta! Ik mis haar op tv en dan maakt zo’n vrolijk bezoekje aan jullie podcaststudio veel goed 🙂

  54. Laurens schreef:

    Gefeliciteerd Susan en Zegert met jullie 100ste aflevering! Ik luister altijd heel graag naar jullie en kijk uit naar de volgende aflevering. De aflevering ‘Alles over pasta’ en ‘Alles over de toko’ waren mijn favoriete afleveringen.
    Kunnen jullie een keer een aflevering maken over sushi?

  55. Marije Doppenberg schreef:

    Proficiat! Zelf vond ik de leukste aflevering die over chips, omdat wij zelf in het buitenland ook altijd op zoek gaan naar onbekende smaken. En de tip dat je lekkere chips bij het tuincentrum kunt vinden, kwam goed van pas, haha

    Op naar nog vele mooie nieuwe afleveringen!

  56. Jose schreef:

    Hoi Susan en Zegert, van harte met deze mijlpaal! Ik vond de aflevering met Janneke van Mooncake heel leuk, ben haar en jullie daarna ook meer gaan volgen.

    Verder werd ik ontzettend blij van Janny (HHB), ik vond die uitzending echt iets toevoegen aan het Heel Holland Bakt avontuur.

    Oh, en na het gesprek met Mai Nguyen ben ik direct weer naar de toko gesneld!

    Ik hoop dat jullie nog heel lang doorgaan! Jullie vragenpotje is iets dat sowieso moet blijven. Heel veel plezier en goeds voor jullie,

    José

    PS. Ik krijg nu spectaculove ijs van Ben & Jerry’s aangereikt door mijn man, goede rolverdeling zo hè? Het lijkt me heerlijk om iets te winnen!

  57. Marianne van Der Maarel schreef:

    Ik ben al een hele tijd fan, van de Potcast, maar nummer #90 was heel speciaal, ik was die dag 60 geworden, maar had die dag in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Ik zette op bed de potcast op en Jannie van der Heijden was te gast. Ik heb genoten, en daardoor was het toch nog leuk.

  58. Marieke schreef:

    Een goede culinaire podcastaflevering zorgt ervoor dat je toch minstens een paar keer begint te kwijlen, iets nieuws leert, geïnspireerd raakt en zin krijgt om meteen aan de slag te gaan in de keuken. Jullie krijgen dat keer op keer voor elkaar. Van harte met de 100e! Dat er nog vele mogen volgen. Mijn favoriet is een recente, die zeker alle bovengenoemde ingrediënten bevat. Aflevering #97 Alles over de toko, met Mai Nguyen. Niet in de laatste plaats omdat mijn eigen vraag in deze aflevering beantwoord wordt. Dat maakt het nog eens extra leuk!

  59. Proficiat!

    Op naar de 150 afleveringen.

    Met 18+ kookboeken in huis van Japan, Italiaans, Mexicaans, Israelisch en niv veel meer in huis was de kookboek afkevering 68 een erg leuke aflevering.

  60. Eelco van Gulik schreef:

    Van harte gefeliciteerd met jullie 100e aflevering. Het is een mooie mijlpaal. Ik ben al een tijdje aan het luisteren en zoek ook regelmatig terug. Ik heb meerdere favoriete afleveringen. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik graag naar #83 met Roberta Pagnier luister. De italiaanse keuken en haar benadering spreekt me erg aan.

    Ga zo door met deze informatieve maar ook eerlijke en zeer gezellige podcast.

    Eelco van Gulik

  61. Mark schreef:

    Gefeliciteerd Zegert en Susan! Met veel plezier luister ik elke keer weer.
    Mijn favoriete afleveringen zijn #74 receptloos koken met Marlies Kooiman en #15 ijs maken met Aniek Keijsers. Beide boeken daarna ook aangeschaft!
    Ik vindt de verschillende kookboeken altijd leuk om te horen, maar ook mensen die vol passie spreken over hun vak. Dus Robert mag nog wel een keer?

  62. Juan schreef:

    Beste Susan en Zegert?
    Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie 100st aflevering.
    Sinds ik jullie recentelijk heb ontdekt ben ik een groot fan van jullie?
    Ik wacht altijd met smart op jullie nieuwe aflevering.
    Omdat ik nog niet lang jullie afleveringen beluister, is mijn favoriete aflevering tot nu toe aflevering #97 alles over de toko met Mai Nguyen.
    Nu heb ik gelijk zin om ook eens langs de toko te gaan en Amok te maken.
    En het is altijd reuze interessant om te leren over eten in andere culturen.
    Ga zo door

  63. Jorine Schilten schreef:

    Gefeliciteerd!!
    1 aflevering als favoriet? Onmogelijke opgave.
    Samuel Levie en Hidde de Brabander zijn favoriet, maar ook de aflevering van kop tot staart.
    Maar oké, Janny van der Heijden wint het dan van de rest.

  64. Tessa Dijkstra schreef:

    Gefeliciteerd met de 100e aflevering ? Moeilijk om te kiezen maar dan is mijn favoriete aflevering toch #07: Edwin Klaasen, #bakkertjezelf van Desemenzo. Dit was de eerste aflevering die ik luisterde en sindsdien ben ik verslaafd aan Smaakmakers!!

  65. samantha schreef:

    wow wat een leuke actie!!!

    100 afleveringen wat een mijlpaal
    Het was al een top podcast maar met Susan erbij is het alleen maar beter geworden.

    tja wat is een favorite aflevering voor mij
    Kan niet kiezen.

    Janny van der Heiijden
    Francisca kookt
    Bubbels en champagne

    Bedankt voor de heerlijke Gin die je gemaakt hebt

  66. Reina Pruijs schreef:

    Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal… En wat is het elke keer weer genieten om te luisteren, waarvoor heel veel dank!
    Mocht ik iets winnen gaat het naar oudste zoon. Kookt erg graag. Heeft net een huisje gekocht, maar voor de keukeninhoud is helaas geen cent meer over.
    Deze zomer gaat hij verhuizen. Spannende nieuwe tijden!

  67. Sandra Gerdessen schreef:

    ???Allereerst van harte gefeliciteerd!! ??? mijn absolute favoriete uitzending is die met mijn absolute favoriete chef Jermain de Rozario #94. Op naar de volgende 100 afleveringen en natuurlijk betere gezondheid voor jou Suzan!

  68. Jeanine schreef:

    Gefeliciteerd! Ik moet de feestaflevering nog luisteren. Ik volg Smaakmakers al lang en het is leuk om te zien welke ontwikkeling de podcast heeft doorgemaakt. Steeds leuke onderwerpen en dat Susan vast onderdeel is geworden is natuurlijk top. Jullie overeenkomsten, maar ook verschillen zijn erg leuk om naar te luisteren.

    Een van de eerste afleveringen met Francesca is een van mijn favorieten. Ik zat precies in die tijd, dus erg fijn om te horen hoe anderen dat doen. Zeer recent vond ik de chipstest (tartiflette, mmm) en alles over de toko erg leuk. Zo veel leuke tips!

    Ik kijk uit naar nieuwe afleveringen!

  69. Annemiek van Zon schreef:

    Allereerst gefeliciteerd beide, wat een geweldige mijlpaal van mijn inmiddels favoriete podcast. Het heeft lang geduurd dat ik een podcast ging luisteren. Maar die van jullie zijn gezelliger dan een gesproken boek nu ik even niet kan lezen. Kiezen…..Janny of Yvette mijn grote voorbeelden ?

  70. suzie schreef:

    FELICIDADES!! Lastig kiezen, maar aflevering 97 over de toko vond ik geweldig. Dat is 1 van de dingen die ik mis aan Nederland sinds ik in Spanje woon. Zou wel humor zijn als ik de bijbel van de Spaanse keuken win 😉

  71. Daniek schreef:

    Oeh JA IK WIl! Wat een onwijs lieve en leuke actie!
    En wat een feestje alweer de 100ste! Maar het grootste feestje is nog wel de belofte dat er na deze aflevering nog meer gaan volgen!

    Mijn favoriete aflevering was denk ik toch wel aflevering #64 smaakmakers & Susan – Guilty pleasures en weer terug in het ritme. Want ik hou echt van guilty pleasures Hihi

  72. Rutger Corvers schreef:

    Gefeliciteerd met de 100ste aflevering, ik vond zelf aflevering #90 met Janny echt de aller leukste, maar er zijn er ondertussen al zoveel geweest dat het wel lastig kiezen is geweest aangezien er altijd wel een leuk onderwerp wordt besproken of leuke gast aanschuift!

  73. Estelle Schoenmakers schreef:

    Mooi feest! Van harte gefeliciteerd! Nr 96 over Champagne en andere bubbels: lekker, leerzaam en weer even nagenieten van Reims en ons bezoek aan Mumm.

  74. Sandra schreef:

    Gefeliciteerd met de 100ste uitzending van Smaakmakers! Er zijn meerdere podcasts die ik met plezier beluisterd heb maar als ik dan er 1 uit moet kiezen is het #68 waarin de kookboeken worden besproken. Een mooie lijst boeken met daarin nieuwe recepten voor inspiratie.

    Honderd podcasts over onderwerpen die het leven leuker en lekkerder maken
    Het jubileum van Smaakmakers, verhalen die je smaakpapillen raken

    Van enthousiaste gasten, heerlijke kruiden tot nieuwe recepten
    De podcast die vol staat van culinaire concepten
    Honderd keer genieten, honderd keer smullen, een uitzending vol smaken die ons hart vullen.

    Met passie en liefde voor elk gerecht,
    Een feest voor de zintuigen, en terecht.

    Dank aan de makers en gasten, die ons steeds verrasten

    Op naar de volgende honderd, met dezelfde sensatie.
    Smaakmakers, jullie werk brengt ons inspiratie.

  75. Barbara schreef:

    Ik ben ook bezig met een inhaalslag! Maar vind nu #93 het fijnst – ik hou zelf van etentjes hosten en ben altijd op zoek naar inspiratie.
    Gefeliciteerd met de 100ste en keep it up!

  76. Inge Joosten schreef:

    Van harte gefeliciteerd met jullie 100ste aflevering!

    Ik heb jullie sinds kort ontdekt en luister soms meerder afleveringen door elkaar. Dus zowel de nieuwe als de eerste afleveringen heb ik nu recent geluisterd. Dankzij de podcast ontdek ik nieuwe producten, gerechten, weetjes etc. Super leuk!

    Favo afleveringen: #88 #52 #99

  77. Natascha Hovenga schreef:

    Gefeliciteerd met de 100e?. Mijn favoriete aflevering kiezen is toch wel lastiger dan ik dacht. Ik vond die met Janny super leuk, die met mooncake ook. Maar de podcast waar ik nog regelmatig aan terugdenk, is die met Marijke Ottema. Hoe zij praat over eerlijk omgaan met vlees heeft mijn kijk hierop wel echt verandert. Dus ik denk dat dat mijn favoriet is.

  78. Pieter Visser schreef:

    De aflevering met Janny van der Heijden (90) is toch wel m’n favoriet!

    Ga zo door! ??

  79. Jeroen schreef:

    Hi,

    gefeliciteerd met jullie jubileum !! keep up the good work !
    mijn favo aflevering is redelijk recent, nml #97 “alles over de Toko”. Super dat jullie zo breed georienteerd zijn en ook de aziatische keuken met wat meer diepgang behandelen.

    Super !

  80. Rick schreef:

    Het was voor Zegert lastig kiezen wat de leukste of interessantste aflevering was, maar ik vind het ook moeilijk, hoor. De afleveringen met Jonneke de Zeeuw, Laura de Grave en Nel Schellekens waren denk ik toch wel mijn favorieten. Maar de rest is ook gewoon altijd top.

  81. Sylvia De Geest schreef:

    Moeilijk kiezen, veel
    lekkere thema’s. #46 over streekproducten op Vlieland is me zeker bijgebleven, en verder alles over verschillende keukens, achter de schermen en kookboeken.

  82. John V schreef:

    Susan en Zegert,

    Sinds Spotify mij op jullie pad heeft gebracht, ben ik vanaf aflevering “#85 Alles over thee met theesommelier Mariëlla Erkens” ? verslaafd aan jullie podcast. Menig persoon al gek gemaakt met nieuwe eet feitjes en doorverwezen. Te vaak uit de auto gestapt met trek en teveel inspiratie, waar vervolgens te weinig van terecht komt met kinderen.

    Mijn andere favoriet is onlangs #97 over de Toko met Mai Nguyen. Volgende keer bij haar thuis afspreken ?.

    @Zegert: bedankt voor alle lokale tips in regio Zeist ??

  83. Jade van der Werve schreef:

    Een best recente aflevering, namelijk #97 alles over de toko met Mai Nguyen.

    Maar ook #76 het huwelijk tussen de Peruaanse en de Japanse keuken. Een keuken waar ook nog niet bekend mee was, maar nu uitgebreid aan het ontdekken ben!

  84. Willeke schreef:

    Van harte gefeliciteerd!

    De afleveringen met Sarah Puozzo, aflevering 30 en 92 vond ik erg leuk!

    En aflevering 90 met Janny van der Heijden ook!

    Nog veel plezier de komende afleveringen met elkaar!

  85. Ingrid schreef:

    De aflevering over bubbels en champagne was de leukste en leerzaamste natuurlijk;-)

  86. Eva schreef:

    Ik ga voor #90 met Janny van der Heijden, maar ook de afleveringen over de Efteling vond ik erg leuk.

  87. Susanne schreef:

    Gefeliciteert! Aflevering 4 Francesca kookt en de culinaire opvoeding, vond ik heel leuk om te luisteren. Ik kook regelmatig recepten van haar en vond het leuk om haar met zoveel enthousiasme te horen praten over eten.

  88. Willemijn schreef:

    #43 Op bezoek bij de eerste Nederlandse theeplantage.
    Ik ben een grote theeleut en vind het heel boeiend om te horen over Thee uit eigen land.

    En gefeliciteerd met de 100e Smaakmakers Podcast! Altijd leuk en verrassend om te luisteren.

  89. Annemieke E schreef:

    Gefeliciteerd! Aflevering 57 vond ik als Efteling fan erg leuk en verrassend om te luisteren.

  90. Marianne schreef:

    Gefeliciteerd met de 100ste aflevering van de Smaakmakers Podcast! Wat een mijlpaal! Jullie blijven me verrassen en inspireren met heerlijke verhalen en smaken. Op naar de volgende 100!

    Aflevering #79 De Reiseditie is één van mijn favorieten. Ik heb hem al vaker terug geluisterd. Laats nog, omdat we binnenkort naar Berlijn gaan.

  91. Koen van der Pijl schreef:

    Ik heb een paar favoriete afleveringen!

    #69 met Hertog Jan: heeft vooral te maken met mijn fascinatie voor speciaal bier

    #88 met Snackspert: erg leuk om die verschillende chips smaken te horen. Wat heb je veel rare smaken!

    #90 met Janny van der Heijden: heel leuk om te horen hoe het backstage werkt bij HHB!

    • Marlies schreef:

      Gefeliciteerd met de 100e. Ik heb 3 favoriete afleveringen, die met Janny, die met Robert en die over de jacht.
      Maar ook de anderen waren het luisteren waard!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 oktober 2024
 
Comfort van Ottolenghi

Meer dan 100 recepten staan er in Comfort. Pasta, soep, salade, traybake. Het staat er allemaal in. Wat brengen de co-auteurs in dit boek? Heel veel!
25 augustus 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft.
7 juli 2024
 
Persoonlijke update

Normaliter schrijf ik pas in december mijn terugblik op het jaar. Echter, dit jaar is in alle opzichten een ander jaar dan anders..
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!