Proef bij 100 toonaangevende Nederlandse chefsTijdens 100 Chefs by Gault&Millau kun jij in één weekend proeven wat 100 toonaangevende chefs uit heel Nederland te bieden hebben. Een uniek evenement in het Miele Experience Center in Vianen, op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober.

Wat is het idee achter 100 Chefs by Gault&Millau

In de gids van Gault&Millau vind je de beste restaurants van Nederland. Als je bij al die restaurants zou willen proeven kun je best een toertje Nederland inplannen. Dit unieke weekend zijn 100 van deze restaurants verzameld in Vianen. Op één plek, gedurende een heel weekend, een totaal van 100 chefs. Wauw!

Die zijn er natuurlijk niet allemaal tegelijk, dat zou een zootje worden. Maar over de twee dagen, in tijdsvakken, presenteren de chefs en hun restaurants gerechtjes waar ze bekend om staan. Er zijn 50 chefs op de zaterdag en 50 chefs op de zondag. Met jouw ticket ben je de héle dag welkom. Dus als je een week van tevoren niet eet, zou je maar zo 50 gerechtjes kunnen proeven…

gaultmillau 100 chefs

Maar er is meer. Er zijn 26 wijnhuizen, een mooi champagnehuis, er zijn masterclasses. Je bent echt een dag onder de pannen. Alle amuses gerechten, de proefglazen wijn en ook de verschillende proeverijen en andere dranken zijn bij het ticket inbegrepen. Er is ook gelegenheid om bijzondere andere wijnen te proeven, daar geldt een supplement voor.

100 Chefs by Gault&Millau

Dus mocht je nou zin hebben om op één dag te proeven bij bijvoorbeeld de Librije uit Zwolle, bij RIJKS uit Amsterdam, Karel V uit Utrecht, Ratatouille uit Haarlem, de Rozario uit Helmond of van een de andere tigtientallen chefs en restaurants die aanwezig zijn, bestel dan nu je tickets.

Via een aantal partners begreep ik dat er kortingscodes zijn, maar de officiële tickets zijn te koop via de site van Gault & Millau. Daar kun je ook precies zien wie op welke dag kookt, zodat je jouw favoriete chef / restaurant niet mist!

Gepubliceerd op 15 september 2023


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.
10 februari 2024
toko favorieten
 
Favorieten uit de toko

De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
10 februari 2024
 
Restaurants en uit eten op Curaçao

Tips voor restaurants op Curaçao, daar waar ik heerlijk uit eten ben geweest. Dat je op Curaçao geweldig uit eten kunt zie je aan deze restaurant tips.
21 december 2023
Warre's port kaasplank
 
5 tips voor het lekkerste kaasplankje met port

Duik in de wereld van port en kaas met deze 5 tips voor het lekkerste kaasplankje. Zo wordt jouw kaasplankje de perfecte afsluiter van je diner.
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.