Boekentips – maartOok deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.

Je merkt het al aan het aantal boeken, ik lees momenteel wat minder dan de afgelopen maanden. Het fijne aan herstellen van een schouderoperatie is dat je weer meer kunt. Het betekent wel ook dat iets anders daar de prijs voor betaalt. In dit geval zit dat dus in de hoeveelheid boeken. Maarrrr….

De boeken die ik las zijn wel echt absoluut de moeite waard. Laat ik met het kookboek beginnen. Want daar wil ik het al een tijdje met je over hebben!

Brutto van Russel Norman

Toen het boek vorig jaar op de mat viel ben ik er meteen in gedoken en als een razende uit gaan koken. Dit is de Italiaanse keuken zoals ik ‘m het liefst eet; eenvoudig, weinig ingrediënten maar bomvol smaak. En maakbaar. Echt ieder recept dat er in staat wil ik maken. Een van de pastarecepten die er in staat hebben we thuis inmiddels omgedoopt tot Pasta Brutto. Die maken we echt meerdere keren per maand. Zo lekker!

rigatoni worstjes, salie, wijn

Dus wil je nog een aanvulling op je Italiaanse recepten, dan is Brutto voor jou.  Brutto is in Nederland uitgegeven door Fontaine en kost € 34,99. Je koopt het boek onder andere hier. 

De vrouwen van het Kamp –  Heather Morris

Van een héél ander kaliber, maar zonder meer een aanrader. Dit boek neemt je mee naar Azië ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Heather Morris schreef ook de Tatoeëerder van Auschwitz (die ik eerder dit jaar las) en heeft een schrijfstijl die onder je huid kruipt. Intens, beklemmend, maar ook prachtig hoe er een sisterhood in dit soort situaties kan ontstaan. Met alles wat er momenteel gaande is in de wereld extra indrukwekkend, maar geen licht leesvoer…  Online te koop voor € 23,99

De Griekse dochter – Soraya Lane

Wel licht leesvoer, maar oh zo heerlijk om je in te verliezen is dit derde boek in de serie van verhalen over verschillende dochters. Je wordt meegezogen in het verhaal en je wil gewoon weten hoe het afloopt. Een verslavende serie, waar gelukkig nog heel veel delen van volgen! Online hier te koop voor € 18,99

 

Gepubliceerd op 4 april 2024


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!