Mijn persoonlijke 5 favorieten in 2016



Open brief aan Jamie Oliver

Hoewel ik (nog steeds) geen antwoord van hem heb gekregen, is het wel het artikel waar ik mega trots op ben. Omdat het mijn oprechte verwondering weerspiegelt, over hoe iemand, die ik al zó lang bewonder, van zijn principes af lijkt wijken. Het is een artikel dat ik vanuit mijn tenen schreef.

Lunchtrommelinspiratie

Met Smulpaapje probeer ik je te inspireren, zonder dat het betekent dat je anderen de loef af hoeft te steken of dat ik je het gevoel wil geven dat hoe je het nu doet niet goed is. Met de inspiratie voor gevarieerde lunchtrommels probeer ik dat ook.

En het is super gaaf om te zien hoe dat wordt gewaardeerd. Dit gaat komend jaar dan ook nog een leuk staartje krijgen…

Interview met Nigel Slater

Sommige helden vallen van hun voetstuk. Anderen komen er juist steviger op te staan. Met Nigel Slater is dat laatste het geval. Genoten heb ik van mijn interview met hem. Super gaaf ook dat het op Telegraaf/Vrouw.nl is geplaats. En ook hier op de site kreeg het een mooi plekje.

New York & Berlijn artikelen

Afgelopen jaar was ik qua reizen meer dan een bofkont.Smulpaapje dan loslaten lukt niet altijd even goed. Want overal waar ik heen ga probeer ik inspiratie op te doen, waar ik jullie dan weer blij mee probeer te maken.

In Berlijn en New York ging ik op zoek naar restaurants waar je lekker met je kind kunt eten, maar ook naar toffe bezienswaardigheden. Hopelijk kan ik komend jaar ook weer een aantal van dit soort tripjes maken.

Leidse kleuters mee uit eten

Zó leuk was het om met de (toen) kleuterklas van mijn dochter uit eten te gaan in een van mijn favoriete restaurants in Leiden. Net als de kidslunch bij Niven, een manier om te laten zien hoe makkelijk en leuk het eigenlijk is om met kinderen uit eten te gaan.

Verzoeknummers voor 2017?

Nu weten jullie wat mijn favorieten zijn, maar waar ik super nieuwsgierig naar ben is wat jullie in 2017 graag zouden zien op Smulpaapje. Welke artikelen missen jullie? Met welke ingrediënten/recepten moet ik voor jullie aan de slag? Waar wil je meer (of minder) van zien? Laat je het me weten?!

Gepubliceerd op 19 december 2016


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.