De maand van Susan – juniDe maand van Susan – juni

Eigenlijk is het natuurlijk gewoon nog steeds een kijkje Achter de Schermen, maar dit klinkt eigenlijk veel gezelliger. Lees je mee hoe de maand juni mij bevallen is?! Want na alle wekelijkse Corona updates is dit weer een eerste terugblik op de voorbijgaande maand. En er gebeurde genoeg.

Streek van verrassingen

Na maanden thuis gingen we deze maand voor het eerst weer met z’n drietjes op stap. Op een zonovergoten zaterdag stapten we op de fiets om in Leiden aan een 24 uurs vakantie te beginnen. Je eigen stad (her)ontdekken, mede door de ogen van een bijna 10 jarige. Er is echt niks leukers.

En hoewel we de afgelopen maanden natuurlijk best op elkaars lip hebben gezeten was het op deze manier zo fijn om buitenshuis weer te zijn. Alle tips van die minivakantie lees je trouwens hier.

Stedentrip in eigen land

Maar ik ging deze maand nog twee keer meer op mini vakantie. Steeds maar 24 uur (of soms nog minder) maar omdat we eindelijk weer ergens heen konden voelde het ook echt als vakantie. Zoals het dagje Schiedam dat ik met manlief deed (lang leve het feit dat alle kinderen, dus ook ons moppie, weer gewoon naar school gaan, woohooo!)

Maar ik ging ook nog in mijn eentje een dag en een nacht naar Amsterdam, om eíndelijk weer met vriendinnen op stap te kunnen, uit te eten en bij te kletsen. Wat een voorrecht!

hotel Amsterdam Zoku Rijsel Amsterdam

Dieptepunt van de maand

Dieptepunt is wel een heel zwaar woord haha, maar deze maand moest ik er dan toch aan geloven. Na jaren een leesbril is het nu tijd geworden voor een permanente bril. Oftewel, een multifocale bril. Tja, dan weet je dat je écht ouder wordt hé 😉

Hoogtepunt van de maand

Het was in alle opzichten een prima maand, maar weer een item op televisie van jezelf zien is toch wel altijd een hoogtepuntje hoor!

Susan Aretz Wat eten we Net 5

In mei filmden we daar de hele ochtend voor en nu was het dan eindelijk te zien op Net 5, bij Wat eten we van Jet van Nieuwkerk. Mijn 2 minutes of fame! Je kunt die trouwens terugkijken via mijn IG tv op mijn Instagram.

Nieuwe site een maand live

En deze maand is de site alweer ruim een maand live. We zijn nog aan wat details aan het sleutelen, maar wat ben ik blij met hoe het geworden is.

De site is in drie hoofd items verdeeld;

Op de homepage zie je dan, per hoofditem, de laatste zes verschenen artikelen. En natuurlijk is er de fijne zoekmachine, mocht je een keer iets niet meteen kunnen vinden.

Voor mij is het plezier in artikelen maken met deze site weer helemaal terug. Alles ziet er zo mooi en fris uit. Ik hoop dat jij er ook zo blij mee bent. Mocht je verbeterpuntjes hebben mag je me die altijd laten weten hé!

Work work work

Omdat er weer tijd over is, nu de site af is, zit ik weer heerlijk in een flow van recepten maken, fotograferen en schrijven. Dus zijn er héél veel nieuwe recepten verschenen deze maand, maar ook boekreviews en ik schreef een uitgebreid artikel met tips over het koken met een stoomoven.

Kom maar door met die zomer

Voor ons begint juli altijd met de verjaardag van onze dochter. Tien wordt ze! Ik schreef hier al over dat bijzondere moment en over haar bijzondere verjaardagswens. Inmiddels is er € 318!! Euro overgemaakt aan haar goede doel. Zo gaaf!

Maar we gaan haar verjaardag natuurlijk ook gewoon voor haarzelf heel uitgebreid vieren (tips hiervoor gaf ik hier ook al ) met taartjes, ze mag kiezen wat we gaan eten en na maanden komen ook eindelijk haar opa’s & oma’s weer op bezoek.

Vakantie in Nederland

En dan over een paar weken breekt onze zomervakantie aan. We blijven lekker in Nederland dit jaar (eigenlijk net als vorig jaar).

ZuidLimburg_SusanAretz

Een weekje Zuid Limburg en een weekje Zeeland. Heerlijk! Tips voor Zeeuws Vlaanderen zijn trouwens zeer welkom. Na de zomer volgt een uitgebreide terugblik op die periode.

Gepubliceerd op 30 juni 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]