De maand van Susan – juniDe maand van Susan – juni

Eigenlijk is het natuurlijk gewoon nog steeds een kijkje Achter de Schermen, maar dit klinkt eigenlijk veel gezelliger. Lees je mee hoe de maand juni mij bevallen is?! Want na alle wekelijkse Corona updates is dit weer een eerste terugblik op de voorbijgaande maand. En er gebeurde genoeg.

Streek van verrassingen

Na maanden thuis gingen we deze maand voor het eerst weer met z’n drietjes op stap. Op een zonovergoten zaterdag stapten we op de fiets om in Leiden aan een 24 uurs vakantie te beginnen. Je eigen stad (her)ontdekken, mede door de ogen van een bijna 10 jarige. Er is echt niks leukers.

En hoewel we de afgelopen maanden natuurlijk best op elkaars lip hebben gezeten was het op deze manier zo fijn om buitenshuis weer te zijn. Alle tips van die minivakantie lees je trouwens hier.

Stedentrip in eigen land

Maar ik ging deze maand nog twee keer meer op mini vakantie. Steeds maar 24 uur (of soms nog minder) maar omdat we eindelijk weer ergens heen konden voelde het ook echt als vakantie. Zoals het dagje Schiedam dat ik met manlief deed (lang leve het feit dat alle kinderen, dus ook ons moppie, weer gewoon naar school gaan, woohooo!)

Maar ik ging ook nog in mijn eentje een dag en een nacht naar Amsterdam, om eíndelijk weer met vriendinnen op stap te kunnen, uit te eten en bij te kletsen. Wat een voorrecht!

hotel Amsterdam Zoku Rijsel Amsterdam

Dieptepunt van de maand

Dieptepunt is wel een heel zwaar woord haha, maar deze maand moest ik er dan toch aan geloven. Na jaren een leesbril is het nu tijd geworden voor een permanente bril. Oftewel, een multifocale bril. Tja, dan weet je dat je écht ouder wordt hé 😉

Hoogtepunt van de maand

Het was in alle opzichten een prima maand, maar weer een item op televisie van jezelf zien is toch wel altijd een hoogtepuntje hoor!

Susan Aretz Wat eten we Net 5

In mei filmden we daar de hele ochtend voor en nu was het dan eindelijk te zien op Net 5, bij Wat eten we van Jet van Nieuwkerk. Mijn 2 minutes of fame! Je kunt die trouwens terugkijken via mijn IG tv op mijn Instagram.

Nieuwe site een maand live

En deze maand is de site alweer ruim een maand live. We zijn nog aan wat details aan het sleutelen, maar wat ben ik blij met hoe het geworden is.

De site is in drie hoofd items verdeeld;

Op de homepage zie je dan, per hoofditem, de laatste zes verschenen artikelen. En natuurlijk is er de fijne zoekmachine, mocht je een keer iets niet meteen kunnen vinden.

Voor mij is het plezier in artikelen maken met deze site weer helemaal terug. Alles ziet er zo mooi en fris uit. Ik hoop dat jij er ook zo blij mee bent. Mocht je verbeterpuntjes hebben mag je me die altijd laten weten hé!

Work work work

Omdat er weer tijd over is, nu de site af is, zit ik weer heerlijk in een flow van recepten maken, fotograferen en schrijven. Dus zijn er héél veel nieuwe recepten verschenen deze maand, maar ook boekreviews en ik schreef een uitgebreid artikel met tips over het koken met een stoomoven.

Kom maar door met die zomer

Voor ons begint juli altijd met de verjaardag van onze dochter. Tien wordt ze! Ik schreef hier al over dat bijzondere moment en over haar bijzondere verjaardagswens. Inmiddels is er € 318!! Euro overgemaakt aan haar goede doel. Zo gaaf!

Maar we gaan haar verjaardag natuurlijk ook gewoon voor haarzelf heel uitgebreid vieren (tips hiervoor gaf ik hier ook al ) met taartjes, ze mag kiezen wat we gaan eten en na maanden komen ook eindelijk haar opa’s & oma’s weer op bezoek.

Vakantie in Nederland

En dan over een paar weken breekt onze zomervakantie aan. We blijven lekker in Nederland dit jaar (eigenlijk net als vorig jaar).

ZuidLimburg_SusanAretz

Een weekje Zuid Limburg en een weekje Zeeland. Heerlijk! Tips voor Zeeuws Vlaanderen zijn trouwens zeer welkom. Na de zomer volgt een uitgebreide terugblik op die periode.

Gepubliceerd op 30 juni 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
26 juli 2023
Pride, tieners en Kidsweek
 
Pride, tieners en Kidsweek

Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
19 juni 2023
Zin in Salade_Bibi
 
Zin in salade van Bibi Loomans

Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
12 juni 2023
 
Snack Attack Jord Althuizen

Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.