10 jaar moederschap10 jaar moederschap

Wie stopt de tijd? Hoe kan het dat van een méga dikke buik en 42 weken zwangerschap ik nu in eens een kind van 10 jaar heb. TIEN! Het lijkt wel alsof de afgelopen tien jaar in twee keer knipperen voorbij zijn gevlogen. Het ene moment heb je een lachende baby in je handen, het volgende moment heb je een pre-puber in huis. Alsof het niks is.

Maar ik zou de afgelopen tien jaar voor geen goud gemist willen hebben. Wat een bijzondere periode om zoveel ontwikkelingen mee te maken. Een baby die nog amper wat kan, een dreumes die de wereld ontdekt, een peuter die doorkrijgt dat ze een eigen wil én een eigen stem heeft tot een lagere school kind dat nog leergieriger bleek te zijn dan we konden vermoeden.

Meike 10 jaar

En dan is ze nu (bijna) tien jaar, met haar eigen kijk op de wereld. Op waar ze blij van wordt. Maar ook op onrecht. We hebben het er thuis vaker over dat we het goed hebben met elkaar. Dat we hard hebben gewerkt om te komen waar we zijn, maar nooit onze ogen sluiten voor de rest van de wereld. En dus besloot dit kind van ons dat voor haar verjaardag (6 juli as) ze heel graag ook een goed doel wil steunen. zodat zij niet de enige is die een kadootje krijgt.

Verjaardagsdonatie actie

En dus heb ik in haar naam een GoFundMe donatieactie opgezet, voor de Voedselbank. Mocht je daar aan willen bijdragen, al is het maar een euro, weet dan dat je daar niet alleen Meike heel blij mee maakt. Doneren kan hier. Mocht je voor Meike nog iets willen doen, wil je haar dan een kaartje sturen? Dan verzamel ik die voor haar en krijgt ze die in het weekend van haar verjaardag van ons. Het adres waar die naar toe kunnen vind je hier.

En geloof me, dit meiske gaat nog heel veel mooie dingen in haar leven doen en wat ben ik ongelofelijk trots dat ik haar moeder ben. x

Gepubliceerd op 2 juni 2020


2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Minimale bedrag is €5,- (+ minimaal €1,- fooi voor go fund).
    Dus €1,- is helaas niet mogelijk. Juul wilde dat doen maar ik moest bijlappen anders vond ze het teveel geld 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 juli 2020
 
Sponsored content of niet?

Is een artikel dat je leest sponsored content of niet? Tijd om voor eens en voor altijd uit te leggen hoe dit voor mij en op deze site werkt!
10 juli 2020
East Nomads glamping
 
East Nomads. Kamperen in de Achterhoek, maar dan anders

Ken je het kampeerconcept van East Nomads al? Dat is kamperen, maar dan totaal anders dan je gewend bent. En ik mag twee overnachtingen weggeven!
10 juli 2020
Susan Aretz rockt
 
Een maatje meer rockt!

Ik draag kleding met een maatje meer, want maat 40-42 is blijkbaar de gemiddelde maat. Die heb ik niet. Is dat erg? Dit is mijn persoonlijke verhaal.
30 juni 2020
 
De maand van Susan – juni

Eigenlijk is het natuurlijk gewoon nog steeds een kijkje Achter de Schermen, maar dit klinkt eigenlijk veel gezelliger. Lees je mee hoe de maand juni mij bevallen is?!
30 juni 2020
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit – editie III

In deze derde editie laat ik je kennismaken met heel veel nieuwe producten en merken die je wellicht nog niet kent. Kortom, Susan pakt weer uit!
29 juni 2020
chocolade workshop
 
GESLOTEN – Win een chocolade workshop bij De Bonte Koe

De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht van mij ontvangen. Dank allen voor het meedoen. Tot binnenkort, bij de volgende winactie.