10 jaar moederschap10 jaar moederschap

Wie stopt de tijd? Hoe kan het dat van een méga dikke buik en 42 weken zwangerschap ik nu in eens een kind van 10 jaar heb. TIEN! Het lijkt wel alsof de afgelopen tien jaar in twee keer knipperen voorbij zijn gevlogen. Het ene moment heb je een lachende baby in je handen, het volgende moment heb je een pre-puber in huis. Alsof het niks is.

Maar ik zou de afgelopen tien jaar voor geen goud gemist willen hebben. Wat een bijzondere periode om zoveel ontwikkelingen mee te maken. Een baby die nog amper wat kan, een dreumes die de wereld ontdekt, een peuter die doorkrijgt dat ze een eigen wil én een eigen stem heeft tot een lagere school kind dat nog leergieriger bleek te zijn dan we konden vermoeden.

Meike 10 jaar

En dan is ze nu (bijna) tien jaar, met haar eigen kijk op de wereld. Op waar ze blij van wordt. Maar ook op onrecht. We hebben het er thuis vaker over dat we het goed hebben met elkaar. Dat we hard hebben gewerkt om te komen waar we zijn, maar nooit onze ogen sluiten voor de rest van de wereld. En dus besloot dit kind van ons dat voor haar verjaardag (6 juli as) ze heel graag ook een goed doel wil steunen. zodat zij niet de enige is die een kadootje krijgt.

Verjaardagsdonatie actie

En dus heb ik in haar naam een GoFundMe donatieactie opgezet, voor de Voedselbank. Mocht je daar aan willen bijdragen, al is het maar een euro, weet dan dat je daar niet alleen Meike heel blij mee maakt. Doneren kan hier. Mocht je voor Meike nog iets willen doen, wil je haar dan een kaartje sturen? Dan verzamel ik die voor haar en krijgt ze die in het weekend van haar verjaardag van ons. Het adres waar die naar toe kunnen vind je hier.

En geloof me, dit meiske gaat nog heel veel mooie dingen in haar leven doen en wat ben ik ongelofelijk trots dat ik haar moeder ben. x

Gepubliceerd op 2 juni 2020


2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Minimale bedrag is €5,- (+ minimaal €1,- fooi voor go fund).
    Dus €1,- is helaas niet mogelijk. Juul wilde dat doen maar ik moest bijlappen anders vond ze het teveel geld 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!