10 jaar moederschap10 jaar moederschap

Wie stopt de tijd? Hoe kan het dat van een méga dikke buik en 42 weken zwangerschap ik nu in eens een kind van 10 jaar heb. TIEN! Het lijkt wel alsof de afgelopen tien jaar in twee keer knipperen voorbij zijn gevlogen. Het ene moment heb je een lachende baby in je handen, het volgende moment heb je een pre-puber in huis. Alsof het niks is.

Maar ik zou de afgelopen tien jaar voor geen goud gemist willen hebben. Wat een bijzondere periode om zoveel ontwikkelingen mee te maken. Een baby die nog amper wat kan, een dreumes die de wereld ontdekt, een peuter die doorkrijgt dat ze een eigen wil én een eigen stem heeft tot een lagere school kind dat nog leergieriger bleek te zijn dan we konden vermoeden.

Meike 10 jaar

En dan is ze nu (bijna) tien jaar, met haar eigen kijk op de wereld. Op waar ze blij van wordt. Maar ook op onrecht. We hebben het er thuis vaker over dat we het goed hebben met elkaar. Dat we hard hebben gewerkt om te komen waar we zijn, maar nooit onze ogen sluiten voor de rest van de wereld. En dus besloot dit kind van ons dat voor haar verjaardag (6 juli as) ze heel graag ook een goed doel wil steunen. zodat zij niet de enige is die een kadootje krijgt.

Verjaardagsdonatie actie

En dus heb ik in haar naam een GoFundMe donatieactie opgezet, voor de Voedselbank. Mocht je daar aan willen bijdragen, al is het maar een euro, weet dan dat je daar niet alleen Meike heel blij mee maakt. Doneren kan hier. Mocht je voor Meike nog iets willen doen, wil je haar dan een kaartje sturen? Dan verzamel ik die voor haar en krijgt ze die in het weekend van haar verjaardag van ons. Het adres waar die naar toe kunnen vind je hier.

En geloof me, dit meiske gaat nog heel veel mooie dingen in haar leven doen en wat ben ik ongelofelijk trots dat ik haar moeder ben. x

Gepubliceerd op 2 juni 2020


2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Minimale bedrag is €5,- (+ minimaal €1,- fooi voor go fund).
    Dus €1,- is helaas niet mogelijk. Juul wilde dat doen maar ik moest bijlappen anders vond ze het teveel geld 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.