Top 5 favoriete SinterklaasreceptenWant Sinterklaas zonder iets lekkers is toch niet echt een heerlijk avondje. Dus mijn 5 favoriete Sinterklaasrecepten voor je op een rijtje.

Natuurlijk betekent dat best wel wat zoete recepten, maar we trappen deze top 5 af met onze jaarlijkse Sinterklaas traditie, erwtensoep!

Erwtensoep

zelf erwtensoep maken

Het is onze traditie, op pakjesavond eten we zelfgemaakte erwtensoep. Erwtensoep mag tijdens pakjesavond simpelweg niet ontbreken. Lekker op tijd maken, dan is ‘ie nóg lekkerder! Het recept vind je hier

Sinterklaas speculaas cheesecake

speculaas cheesecake

Zin in een spektakel stuk op Pakjesavond, dan is deze speciale Speculaas cheesecake een must. Alles wat lekker is in één cheesecake.

Speculaasbrokken

brokkenspeculaas

Er kan echt niks op tegen zelfgebakken speculaas. En met dit recept maak je lekkere dikke speculaasbrokken, heerlijk bij zelfgemaakte warme chocolademelk

Speculaas pancakes

pancakes met speculaas

Er zullen vast veel mensen zijn die, in plaats van op 5 december zelf, Sinterklaas in het weekend vieren. Ontbijt dan eens in stijl met deze heerlijke speculaas pancakes, met speculaaskruimels erdoor.

Speculaas eierkoeken

eierkoeken

Een heerlijk Sinterklaasrecept om samen met de (klein)kinderen te maken. Deze speculaas eiermuffins zijn een ware traktatie!

Gepubliceerd op 2 december 2021


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
5 augustus 2022
Griekse aardappelsalade
 
Griekse aardappelsalade

Uit Vega zonder pakjes & zakjes komt deze Griekse aardappelsalade. Een fijne twist op de bekende Griekse salade en de perfecte maaltijdsalade.
5 augustus 2022
Pasta met snijbiet en hazelnootkruim
 
Pasta met snijbiet en hazelnootkruim

Snijbiet is een verrassend lekkere groente om te combineren met pasta. Door het hazelnootkruim voeg je textuur én smaak toe.
29 juli 2022
koolhydraatarme salade
 
Bloemkoolrijst salade met ras el hanout

De eerste salade die ik na onze vakantie maakte was deze met bloemkoolrijst en ras el hanout. In een kwartier klaar en, naast gezond, ontzettend lekker!
24 juli 2022
 
Zelfgemaakt roomijs met Tia Maria

Zelfgemaakt roomijs, met espresso & chocola. Oh yes! Dit Tia Maria roomijs wil je gemaakt hebben.
5 juli 2022
kruimeltaart
 
Kruisbessen kruimeltaart

Met kruisbessen maak je deze heerlijke zomerse kruimeltaart. Een eenvoudig kruimeltaartrecept, daar houden we van!
22 juni 2022
recept Laksa Vanja van der Leeden
 
Laksa met kip en garnalen

Laksa is de nieuwe ramen verkondigt Vanja van der Leeden in Insane. Ik ben zeker ook team Laksa, want deze noedelsoep is zó lekker!