De laatste Corona updateDe laatste Corona update

Het virus blijft voorlopig nog wel even onderdeel van ons leven, dus gaan we weer overschakelen naar gewone updates. Het is dan ook tijd om deze speciale Corona updates af te ronden.

Het nieuwe normaal

Of het ooit went, dat nieuwe normaal, ik heb geen idee. Feit is wel dat langzaam aan gewone zaken weer een rol gaan spelen. En dat is heel prettig. Hoewel die 1,5 meter samenleving wel lastig went en ik voorzichtig blijf.

Toch heb ik deze week weer een zakelijke kennismaking en dat is heerlijk. Om het weer te hebben over nieuwe plannen, te brainstormen over hoe je mooie concepten kunt maken. Het is heel fijn om daar weer over te sparren.

Happy new haar

En hoeraaaaaa, ik mag eíndelijk ook weer naar de kapper. Na maanden niet geknipt te zijn (en bij heel snel groeiend haar is dat wel een dingetje) loop ik deze week weer met een frisse coupe. Zonder zelf te hoeven klooien, maar gewoon weer professioneel gekleurd en geknipt. Zó fijn!

Thuis uit eten

We genieten ook volop van de culinair goede dingen van het leven. Vrijdag worden we verwend door Lowlander met een fantastisch uitgevoerd popup diner – the home edition.
Zaterdag komen er, voor het eerst in maanden, weer vrienden bij ons eten. In de tuin. De BBQ gaat aan. En hoewel nog steeds op afstand is het zo fijn dat dit weer kan.

Dus als zondag een vriendinnetje van onze dochter wil komen spelen maken we meteen weer van de gelegenheid gebruik om er een buitenlunch aan te koppelen. Uit Nosh maak ik onder andere Tabouleh, hummus en een heerlijke bloemkool/broccolisalade. Smullen geblazen.

Recepten en nieuwe artikelen

Ik ben deze week ook gewoon lekker aan het werk. De site staat weer vol met nieuwe recepten en artikelen. Van Turkse pizza en een salade met verse erwtjes, tot waterijsjes en een geweldige asperge aardappelsalade. Maar er is ook een nieuwe Maaike’s stories én ik vertel je alles over hoe ik mijn haar verzorg maar ook over de podcast die ik onlangs opnam.

Dus ja, back to normal zo lijkt het wel weer. En dat is fijn, na zo veel maanden onrust. Dank voor het meelezen over hoe ik die periode heb ervaren. Vanaf juni is er weer gewoon een maandelijks kijkje in de keuken van mijn leven. Tot dan!

Gepubliceerd op 1 juni 2020


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 juli 2020
 
Sponsored content of niet?

Is een artikel dat je leest sponsored content of niet? Tijd om voor eens en voor altijd uit te leggen hoe dit voor mij en op deze site werkt!
10 juli 2020
East Nomads glamping
 
East Nomads. Kamperen in de Achterhoek, maar dan anders

Ken je het kampeerconcept van East Nomads al? Dat is kamperen, maar dan totaal anders dan je gewend bent. En ik mag twee overnachtingen weggeven!
10 juli 2020
Susan Aretz rockt
 
Een maatje meer rockt!

Ik draag kleding met een maatje meer, want maat 40-42 is blijkbaar de gemiddelde maat. Die heb ik niet. Is dat erg? Dit is mijn persoonlijke verhaal.
30 juni 2020
 
De maand van Susan – juni

Eigenlijk is het natuurlijk gewoon nog steeds een kijkje Achter de Schermen, maar dit klinkt eigenlijk veel gezelliger. Lees je mee hoe de maand juni mij bevallen is?!
30 juni 2020
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit – editie III

In deze derde editie laat ik je kennismaken met heel veel nieuwe producten en merken die je wellicht nog niet kent. Kortom, Susan pakt weer uit!
29 juni 2020
chocolade workshop
 
GESLOTEN – Win een chocolade workshop bij De Bonte Koe

De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht van mij ontvangen. Dank allen voor het meedoen. Tot binnenkort, bij de volgende winactie.