De laatste Corona updateDe laatste Corona update

Het virus blijft voorlopig nog wel even onderdeel van ons leven, dus gaan we weer overschakelen naar gewone updates. Het is dan ook tijd om deze speciale Corona updates af te ronden.

Het nieuwe normaal

Of het ooit went, dat nieuwe normaal, ik heb geen idee. Feit is wel dat langzaam aan gewone zaken weer een rol gaan spelen. En dat is heel prettig. Hoewel die 1,5 meter samenleving wel lastig went en ik voorzichtig blijf.

Toch heb ik deze week weer een zakelijke kennismaking en dat is heerlijk. Om het weer te hebben over nieuwe plannen, te brainstormen over hoe je mooie concepten kunt maken. Het is heel fijn om daar weer over te sparren.

Happy new haar

En hoeraaaaaa, ik mag eíndelijk ook weer naar de kapper. Na maanden niet geknipt te zijn (en bij heel snel groeiend haar is dat wel een dingetje) loop ik deze week weer met een frisse coupe. Zonder zelf te hoeven klooien, maar gewoon weer professioneel gekleurd en geknipt. Zó fijn!

Thuis uit eten

We genieten ook volop van de culinair goede dingen van het leven. Vrijdag worden we verwend door Lowlander met een fantastisch uitgevoerd popup diner – the home edition.
Zaterdag komen er, voor het eerst in maanden, weer vrienden bij ons eten. In de tuin. De BBQ gaat aan. En hoewel nog steeds op afstand is het zo fijn dat dit weer kan.

Dus als zondag een vriendinnetje van onze dochter wil komen spelen maken we meteen weer van de gelegenheid gebruik om er een buitenlunch aan te koppelen. Uit Nosh maak ik onder andere Tabouleh, hummus en een heerlijke bloemkool/broccolisalade. Smullen geblazen.

Recepten en nieuwe artikelen

Ik ben deze week ook gewoon lekker aan het werk. De site staat weer vol met nieuwe recepten en artikelen. Van Turkse pizza en een salade met verse erwtjes, tot waterijsjes en een geweldige asperge aardappelsalade. Maar er is ook een nieuwe Maaike’s stories én ik vertel je alles over hoe ik mijn haar verzorg maar ook over de podcast die ik onlangs opnam.

Dus ja, back to normal zo lijkt het wel weer. En dat is fijn, na zo veel maanden onrust. Dank voor het meelezen over hoe ik die periode heb ervaren. Vanaf juni is er weer gewoon een maandelijks kijkje in de keuken van mijn leven. Tot dan!

Gepubliceerd op 1 juni 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]