De laatste Corona updateDe laatste Corona update

Het virus blijft voorlopig nog wel even onderdeel van ons leven, dus gaan we weer overschakelen naar gewone updates. Het is dan ook tijd om deze speciale Corona updates af te ronden.

Het nieuwe normaal

Of het ooit went, dat nieuwe normaal, ik heb geen idee. Feit is wel dat langzaam aan gewone zaken weer een rol gaan spelen. En dat is heel prettig. Hoewel die 1,5 meter samenleving wel lastig went en ik voorzichtig blijf.

Toch heb ik deze week weer een zakelijke kennismaking en dat is heerlijk. Om het weer te hebben over nieuwe plannen, te brainstormen over hoe je mooie concepten kunt maken. Het is heel fijn om daar weer over te sparren.

Happy new haar

En hoeraaaaaa, ik mag eíndelijk ook weer naar de kapper. Na maanden niet geknipt te zijn (en bij heel snel groeiend haar is dat wel een dingetje) loop ik deze week weer met een frisse coupe. Zonder zelf te hoeven klooien, maar gewoon weer professioneel gekleurd en geknipt. Zó fijn!

Thuis uit eten

We genieten ook volop van de culinair goede dingen van het leven. Vrijdag worden we verwend door Lowlander met een fantastisch uitgevoerd popup diner – the home edition.
Zaterdag komen er, voor het eerst in maanden, weer vrienden bij ons eten. In de tuin. De BBQ gaat aan. En hoewel nog steeds op afstand is het zo fijn dat dit weer kan.

Dus als zondag een vriendinnetje van onze dochter wil komen spelen maken we meteen weer van de gelegenheid gebruik om er een buitenlunch aan te koppelen. Uit Nosh maak ik onder andere Tabouleh, hummus en een heerlijke bloemkool/broccolisalade. Smullen geblazen.

Recepten en nieuwe artikelen

Ik ben deze week ook gewoon lekker aan het werk. De site staat weer vol met nieuwe recepten en artikelen. Van Turkse pizza en een salade met verse erwtjes, tot waterijsjes en een geweldige asperge aardappelsalade. Maar er is ook een nieuwe Maaike’s stories én ik vertel je alles over hoe ik mijn haar verzorg maar ook over de podcast die ik onlangs opnam.

Dus ja, back to normal zo lijkt het wel weer. En dat is fijn, na zo veel maanden onrust. Dank voor het meelezen over hoe ik die periode heb ervaren. Vanaf juni is er weer gewoon een maandelijks kijkje in de keuken van mijn leven. Tot dan!

Gepubliceerd op 1 juni 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.