De laatste Corona updateDe laatste Corona update

Het virus blijft voorlopig nog wel even onderdeel van ons leven, dus gaan we weer overschakelen naar gewone updates. Het is dan ook tijd om deze speciale Corona updates af te ronden.

Het nieuwe normaal

Of het ooit went, dat nieuwe normaal, ik heb geen idee. Feit is wel dat langzaam aan gewone zaken weer een rol gaan spelen. En dat is heel prettig. Hoewel die 1,5 meter samenleving wel lastig went en ik voorzichtig blijf.

Toch heb ik deze week weer een zakelijke kennismaking en dat is heerlijk. Om het weer te hebben over nieuwe plannen, te brainstormen over hoe je mooie concepten kunt maken. Het is heel fijn om daar weer over te sparren.

Happy new haar

En hoeraaaaaa, ik mag eíndelijk ook weer naar de kapper. Na maanden niet geknipt te zijn (en bij heel snel groeiend haar is dat wel een dingetje) loop ik deze week weer met een frisse coupe. Zonder zelf te hoeven klooien, maar gewoon weer professioneel gekleurd en geknipt. Zó fijn!

Thuis uit eten

We genieten ook volop van de culinair goede dingen van het leven. Vrijdag worden we verwend door Lowlander met een fantastisch uitgevoerd popup diner – the home edition.
Zaterdag komen er, voor het eerst in maanden, weer vrienden bij ons eten. In de tuin. De BBQ gaat aan. En hoewel nog steeds op afstand is het zo fijn dat dit weer kan.

Dus als zondag een vriendinnetje van onze dochter wil komen spelen maken we meteen weer van de gelegenheid gebruik om er een buitenlunch aan te koppelen. Uit Nosh maak ik onder andere Tabouleh, hummus en een heerlijke bloemkool/broccolisalade. Smullen geblazen.

Recepten en nieuwe artikelen

Ik ben deze week ook gewoon lekker aan het werk. De site staat weer vol met nieuwe recepten en artikelen. Van Turkse pizza en een salade met verse erwtjes, tot waterijsjes en een geweldige asperge aardappelsalade. Maar er is ook een nieuwe Maaike’s stories én ik vertel je alles over hoe ik mijn haar verzorg maar ook over de podcast die ik onlangs opnam.

Dus ja, back to normal zo lijkt het wel weer. En dat is fijn, na zo veel maanden onrust. Dank voor het meelezen over hoe ik die periode heb ervaren. Vanaf juni is er weer gewoon een maandelijks kijkje in de keuken van mijn leven. Tot dan!

Gepubliceerd op 1 juni 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!