De 5 lekkerste en snelle BBQ receptenLekkere en snelle barbecuerecepten, word jij daar ook zo blij van? Ik ga je nóg blijer maken, want ik geef je mijn 5 favorieten. Ja, low & slow op de barbecue is geweldig. Maar soms wil je gewoon lekker en snel aan tafel. Alle BBQ recepten in deze top 5 zijn in de categorie fast food. Maar dan lekker 😉

BBQ recepten

Al jaren maak ik BBQ recepten voor het hele gezin. Vis, vega maar ook vlees van de BBQ. Er is variatie genoeg. Uit al die recepten koos ik de 5 favorieten van dit moment. Maar wil je meer keuze qua BBQ recepten, dan moet je vooral even hier kijken.

5 favoriete BBQ recepten

  1. Philly Cheese steak
  2. Sardines
  3. Tuinbonen
  4. Hele zeebaars
  5. Watermeloen met burrata

1.Philly Cheese steak

Dit is voor mij dé BBQ favoriet van 2020, de Philly Cheese steak. Het originele recept is van Jord Althuizen, waar ik mijn eigen draai aan gaf. Goddelijk!

Philly Cheese steak

2. Sardines van de BBQ
Een rooster vol verse sardines, die je in no time omtovert tot de lekkerste gegrilde sardines die je ooit hebt gegeten. Puur. Zó lekker

sardines bbq

3. Tuinbonen van de BBQ
Wist jij dat je tuinbonen ook geweldig kunt garen op de BBQ? Dan weet je het nu! Echt hoor, dit moet je een keer proberen. Verrassend lekker.

tuinbonen bbq smulpaapje

4. Wilde zeebaars van de BBQ
Een hele vis op de BBQ, zeker als dat een wilde zeebaars is, is een van de allerlekkerste manieren om vis te bereiden. Al jaren een hit op de site.

zeebaars BBQ

5. Watermeloen met burrata
Als je nog nooit watermeloen hebt gegrild op de BBQ is nú het moment om dat een keer te maken. Onverwacht lekker.

watermeloen

Gepubliceerd op 16 augustus 2020


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
29 september 2020
soep
 
Wortel & gembersoep

Wist jij dat wortels er in véél meer kleuren zijn dan alleen oranje. En dat je er met de toevoeging van wat gember een fantastisch lekkere soep mee maakt.
29 september 2020
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 september 2020
soep
 
Spinaziesoep met broccoli & makreel

Een fluweelzachte spinaziesoep, die door de toevoeging van broccoli helemaal een stoot groente per lepel oplevert. Een super groentesoeprecept!
26 september 2020
vega burger
 
Zwarte bonenburgers

Maaike was creatief met een blik zwarte bonen en maakte er deze geweldige vegetarische zwarte bonenburgers mee. Kidsproof vega recept!
25 september 2020
 
De fijnste lunchtrommels

Wat zijn de fijnste lunchtrommels als je kind naar school gaat? Hier let je op bij aankoop én ik zet mijn favoriete lunchtrommels voor je op een rijtje.
25 september 2020
cake
 
Smulpaapje weekmenu – week 40

Met het Smulpaapje weekmenu hoef je niet na te denken over wat je gaat eten. Ik zorg voor jou en je gezin met een menu vol makkelijke maaltijden